Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miller

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm, még virslik is vannak benne :) Küldte Miller!A múltkori "Amikor a szükség nagy úr" című bejegyzésről eszembe jutott, hogy van egy amúgy fantasztikus 2-ik világháborús játék - a Red Orchestra Ostfron 41-45 - és fellelhető benne több pályán is fürdőszoba, melyeken…..
Mielőtt a videós beadványok nyertesít kihírdetném, köszönöm mindenkinek a részvételt!Jött vagy 3 tucat videó, közte igen sok ötletes beadvány. Érdekes, hogy a megvalósítások meglehetősen különbözőek voltak. Van aki harci hörcsögként adta elő, voltak akik párosan…..
Bourney07 vette észre, hogy érdekes technikákkal próbál az Ubisoft a honlapjára csalogatni. Nem igazán értem, hogy miért van 2 kilépés. Eddig mindig a Quitra mentem, de tegnap megnéztem vajon miért van kettő. De amikor a Kilépésre kattintottam előjött az Ubisoft  oldala. Igen…..
Miller 2008.12.17 19:47:43
Szerintem a Far Cry 2 nagyon is jó lett. A mínusz nálam az volt, hogy rengeteget kellett kocsikázni. Az más dolog hogy az emberek megint ott lesznek az őrhelyen attól, hogy 5 perce ölted meg őket. De az milyen lenne, ha nem mennének vissza? Akkor autózhatnál a nagy semmiben tök egyedül.

A manusz megemlítette, hogy nem találkozott csak 1-2 állattal és szeretett volna bőlénycsordát látni. Hát én láttam egyrakáson több bölényt is, igaz ami igaz nem hemzseg az állatoktól a játék, de azért a jórésze nem is olyan helyen játszódik ahol sok állatnak kéne lennie. Azon egyszer jót nevettem, hogy leparkoltam a kocsival, kiírtottam egy őrhelyet aztán láttam hogy a kocsimnál ott van egy őz-féleség és egyszercsak gondolt egyet és nekirontott fejjel. Megtámadta a jeepet. :)

A kritikában az is elhangzott hogy nem lehet mindent növényt elégetni, és nem sikerült a felgyújtania egy fát. Hát a dzsugnelben, a páratartalom elég magas, és az nem is egy elszárad fa volt. Ha egy ekkora fát életben akarnál felgyújtani sem menne egyszerűen, mert tele van nedvességgel. Plusz eső után a szavannán is nehezebb gyújtogatni. (Ja és megjegyezném, hogy sikerült leégetnem teljesen egy őrhelyet, de nem sok AI halt bele, mert ha látták hogy feléjük tartanak a lángok akkor odébbszaladtak.)

@Tirexi25
"-Törik a fegyver (mi ez Lineage 2? ott törtem be pár fegyót)"
Törik? Én úgy láttam hogy a lövedék felrobban a csőben ezzel tönkretéve a fegyvert. Ja és erre van az az egyszerű megoldás, hogy vegyél fegyvert, vegyél hozzá megbízhatósági fejlesztést vagymiatökömet és néha cseréld le a fegyvert. Ha egyszer megvetted akkor onnantól kezdve már ingyen van mindig.
Ja és ha túl rövidnek találja valaki még így is, az keresse meg az aranyozott ak-47-est. Az tovább bírja.

A másik hogy arra is panaszkodott a kritika készítője, hogy nem lát benne konfliktust. Nem tudja miért kell megölni az emberkéket a posztokon. Igaz igaz, de nekem ez nem hiányzott. Kell valami a képzelőerőnek is, és ha odafigyel az ember a történésekre akkor simán jó kis történet kerekedik belőle.

Írnék egy pozitívumot: több stílusban játszható. Felettébb szabad a játék stílusa. Úgy cserkészed be az ellenséget ahogy csak akarod. Nagyon sokszor osontam közel hozzájuk és hangtalanul elintéztem a népet egy pisztollyal a dzsungelben. Másik tipp, hogy aki nem akar az őrhelyekkel foglalkozni, az kerülje ki őket. Nem muszáj kiírtani mindig mindenkit.

Na még tudnék érveket mondani de asszem már eleget írtam. Én ajánlani tudom ezt a játékot márcsak a fílingje miatt is. Aki szereti a dzsungelharcot annak meg pláne. Nekem nagyon bejött.
Lenny adott nekem régebben egy EVM-es játékot és mivel már korában nagyon sokan ajánlották, boldogan rábólintottam az ajánlatra. Magyar program, autós játék, EVM...Na ez milyen lesz? Kérem szépen: jó! Sokan panaszkodtak arra, hogy pocsék, irányíthatatlan stb... Egyáltalán nem…..
A héten kaptam egy e-mailt az ORFK/NNI-től... Mivel gyakran szivatnak kedves olvasók hülyeségekkel, azt hittem újra valami vicces embernek a kamu akármilye. Utánajártam a dolognak és teljes sokkomra, úgy tűnik valós az e-mail.Nem nagyon tudtam mi lehet az ok, de most lassan kezd bennem…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
A Vice City az egyetlen GTA, amelyhez nem volt szerencsém (Szerintem a GTA 1 a legjobb, utána a S.A.), így nem tudom mennyire lesz meglepő mindenkinek az, amit "Dinnye" küldött nekem.Barátom mutatott egy érdekességet a GTA vice city-ben, ami este 23-24 óra környékén látható…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Miller 2007.07.20 18:24:56