Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retekegér

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbi szólt nekünk, hogy ugyan vessünk már egy pillantást a www.tardigrades.com-ra, mert aranyos dolgok vannak ottan. És tényleg! A mikroszkopikus élővilágból eddig az egysejtű papucsállatka volt a kedvencünk, de ezennel - köszönhetően az oldalon fellelhető csodás képeknek - a…..
Neve: Kitty White Születésnapja: 1974 november 1. Vércsoportja: A Születési helye: London külvárosa Szülei: George és Mary White Magassága: öt fényes almányi Súlya: három fényes almányi Kedvenc étele: Mama almáspitéje Hobbija: utazás, zenehallgatás, olvasás, új barátok…..
Pár hétig kallódott postafiókunkban Petra levele. Olvasónk egy zip-file-t küldött, amit csak most tudtunk megnézni. És rögtön leesett az állunk: Sajnos csak annyit tudunk, hogy a képek körülbelül három éve készültek a kis mókusról. Ha esetleg felbukkanna a képek…..
retekegér 2007.03.08 03:56:06
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
Nem akármilyen undorító produkcióba fordult a Volt Fesztivál sátrában a hagyományosnak mondható léggitár-verseny, és sajnos, mi láttuk. Régen a gitáros kemény volt, macsó, tökös, ma gyomorforgató pótlásokkal jelzik, mire lenne szükség ehhez a versenyhez. A médiamajmok…..