Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila89 (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a politikai szereplők és csatolt részeik hatalmas energiákat mozgósítanak, hogy kizárólag az igazság egyik részéről legyen szó, a pártok támogatottságának alakulása kapcsán (a részletes adatok itt) már megint két állítás egyszerre igaz. A Fidesz valóban nagyon sokat…..
Attila89 (törölt) 2011.05.14 17:48:46
Nincs itt vakrandi. Új erőt gründolni nem fog hagyni a fityisz, ráeresztenék az apparátot, míg ellehetetlenül. Maradnak akik bent vannak:
az MSZP láthatólag még mindig nagypártnak érzi magát, azt hiszik nem kell mást tenni, csak várni a sült galambot, - ugyanazok az elhasznált dilettáns figurák, akiken ott a tolvajok bélyege. Ami 2010-ben 1M volt, az 2014-ben legfeljebb 800-600E járókeret lesz (ja, a természet rendje).
LMP, a szdsz light, annyi a reménye az 5%-ra 2014-ben, hogy sikerül vmi balhé kapcsán elcipelnie a pesti liberális fiúkat.
A Jobbiknak alig van médiaképes arca. Vona felkészületlen nemcsak ME-nek, de még frakcióvezetőnek is. Annyi eszük volt, hogy a nagyon hülyéket igyekeztek eldugni, több kevesebb sikerrel. Szegény Pörzse azért néha nekiindul. Ha ügyesen kezelik a rendvédelmi és cigánykérdést, az Apáti Istvánhoz hasonlókat helyezik reflektorfénybe, akkor hozhatnak meglepetést. A fiatal szavazóknál most is jól állnak, ha sikerül az elégedetlen alsó középosztályt megszólítaniuk, váltópárttá válhatnak. De túl sok a "ha", és az érdekharcok ott se a kitörés felé mutatnak.
A fityesz 2010-ben kivárt az ogy után besöpörni az önkormányzatit, ami Szeged kivételével bejött. 1 év kellett míg mindenhova saját pártkatonát raktak. Csak ettől a rendszer nem lett működőképesebb, sőt. 2011-12 rámegy a megszorításokra, de a strukturális átalakítást ha elkezdik, abba biztosan belebuknak. Az jól látszik, hogy gazdasági csoda nem lesz. A látványpolitizálás Ezüst Hajói meg léket kaptak, szegény Pali bácsival, a Tollal egyetemben. Lázárral, a szegények barátjával pedig az Audi-kulcs ismét szimbólum lett, a megélhetési politikusok újabb alkalmatlan csordája kurmányoz.
Azt is mondhatnám, hogy folt hátán folt. Sajnos már csak ilyen a végső stádiumbeli hibavadászat. Két hiba javítva, de jön egy újabb. Vagy több. Mindenesetre a stabilitásnak eléggé betett a legutóbbi előzetes, legalábbis Windows 7 alatt. Mint kiderült, a hibát egy javítás…..