Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steve.gu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig az SZDSZ esélyeiről csak „szóra sem érdemes” módon írtam, ami ha nem is udvarias, de a valósághoz közel álló megközelítés. S bár formailag szegény Retkes Attila elnök nevéhez kapcsolódik majd az egykor szebb napokat látott párt kivezetése a parlamentből, az…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
steve.gu 2010.02.22 11:19:38
Kedves Gabor!
A cikk nagyon tetszett, mondhatnam szenzacios. Partatlanul, de megis tenyszeruen ismertetted a jelenlegi allast. Bevallom, korabban FIDESZ-parti es Orban Viktor rajongo voltam. Obenne lattam az orszag megujitasat. Mara azonban nem hiszem, hogy amikor hatalomra kerul, (mert oda fog) valoban az alapveto valtozasok hive. Tul sok jel mond ennek ellent.
Nehany:Tul sokat targyal Izraelben, az elszamoltatasban -ami elengedhetelen- nemigen erdekelt, met sok partember is benne van a surujeben. Az alapveto adossag ujratargyalasa is valahogy kimarad a beszedbol. Pedig mar nem het, de het ezer bort lehuzott rolunk az IMF, meg a tobbi derek bank. Aztan a cigany bunozes sem igen szerepel a programban. Az biztos, hogy neki, es a tobbi jelenlegi vezetoknek van sajat, megbizhato jelentesuk a jelenlegi allasrol. (Nem veletlen az MSZP kapalodzasa a felszinen maradasert. ) Ok mar tudnak valamit.
Mrs white-nak: Pontosan errol van szo: ezt utasitja el a jobbik (es en is), hogy semmi sem szamit, csak a profit. Nos vannak meg mas ertekek is, peldaul erkolcs, humanitas, becsulet. Ja, hogy ez ezektol az emberektol tavol all? Nehany konyvet tudnek mondani, ahol azt irtak, hogy emberi modon is, a masik letiprasa nelkul is lehet boldogulni. (nemcsak Jezusra gondolok, olvassa el Edmond Bordeaux Szekely professzor konyvsorozatat) Ja csak akkor dolgozni is kellene, ami ugye a profit kozpontu vilagban ciki.
A masik, ami a hozzaszoloknal kicsit bantja a fulemet; a nacizas, rasszistazas, stb. Raadasul ezek a velemenyek eleg indulatosak, es nem serto szandekkal irom, de talan a tema irant is az ismeretek kisse feluletesek. (durvabban szolva:fogalmuk sincs mierol beszelnek) Vajon mielott nyilatkoznak, hany konyvet, videot, filmet olvastak, tekintettek meg a temaban? Tudjak-e egyaltalan kik voltak a nacik, mi volt a hitvallasuk, miert kuzdottek? Olvastak-e Churchill emlekiratait, Hitler Mein kampfjat, Robert Merlet, stb.? (az okori bolcseket mar meg sem merem elmliteni:Arisztotelesz, Hermesz Triszmegisztos) Azt hiszem, ha valaki -nagyon sokan- felemeli a szavat az ellen, hogy most mar eleg a jogtiprasbol, a torveny nem mindenkire egyforman vonatkozikbol, ha harcol egy olyan velejeig romlott rendszer ellen, ahol a miniszterelnok nyiltan kimonja, hogy hazudott, csalt, es a sajat partja azonnal nemhajlando kirugni, akkor ez nem szelsoseg, vagy akkor en is szelsoseges, es naci vagyok. Csak, hogy ertheto legyen mirol beszelek:Norvegiaban tortent az eset. A munkaugyi miniszter egy ebedelszamolasnal kicsit ugyeskedett. (Magyarul csalt.) Teljes 140 norveg koronaval tobbet iratott a szamlara. (Pontosan nem tudom, kb 1000-1500 Ft) A sajto kiszurta, megirta. A partja megvedte, kijelentette, hogy hisz az artatlansagaban, es tovabbi bizalmat szavaz neki.! Tortent volna, ha ez Magyaerorszagon lett volna! De nem ez tortent!!! A miniszter maga jelentette be, hogy miutan az adofizetoket megkaositotta, ezert erkolcsi kotelessege veluk szemben is a partjaval szemben, hogy LEMONDJAK! Hat ennyit a politiakusi erkolcsrol! Gyurcsan Ferencnek, es az MSZP-nek a tortentek utan meg van kepuk a pat 4-ik helyen jelolni ezt az embert. Ez a nep arculcsapasa.
Ezek utan Norvegiaban ez a part suru bocsanatkeres kozepette - a neptol- elsem indulna a valasztason. Ha meg ezek utan a magyar nep bejuttatja oket a parlamentbe, akkor meg is erdemli a sorsat.l Amerikaban mondtak nekem meg 2000-ben:"minden nep olyan vezetot kap, amilyet megerdemel."
Megkaptuk Gyurcsanyt, meg Bajnait. Elnezest, Magyaorszag, nem akartam megbantani! Az orszag szeretete iratta ezt a levelet velem.
Tisztelettel: Gulyas Istvan. (nem kell titkositani a nevemet, nincs takargatni valom)