Regisztráció Blogot indítok
Adatok
objekt

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
objekt 2012.09.02 19:52:42
@Zsoolt: Ember, minek olvasod, ha nem érted?

"Ezen a ponton azonban arra hajlok, hogy nem nagyon lehet elképzelni akkora nyereséget, amelyért megérte."

Ez kimaradt?
A magyar kormány az elmúlt napokban szavakban megtette azt, ami eljuttathatja az IMF és az EU tárgyalóasztalaihoz. A kapituláció előkészítése megtörtént, mára a miniszterelnök is kimondott mindent, amit ebben a fázisban kellett. „A korábbi álláspontunk fenntartása nem…..
Előre szólok: akik minden spekulációt, jövőre vonatkozó találgatást utálnak, véletlenül se olvassák el az alábbi bejegyzést. Az öncélú ködszurkálást én sem szeretem, de miután a politikai elemzőnek (szerencsére) nincs lehetősége a kísérletezésre, időnként a…..
objekt 2011.01.25 14:22:19
@vinczej: @vinczej: Milyen érdekes, ezt például milyen sokáig elhittem. Lenézően legyintettem a bajerzsoltfélékre. Ezt hallottam innen is-onnan is. Csak elfelejtettem az eredeti forrást lecsekkolni. Most évek óta olvasom az írásait és egy-két kivételtől eltekintve, nem látok benne semmi rosszat. Jó tolla van, bármit is ír.

Hogy a zsidók kissé jobban összetartanak a szokásosnál (akkor is, ha idegenek egymásnak), még mások kárára is, ezt az én élettapasztalatom is megerősíti, erről nincs mit beszélni. Hogy a cigány hamar kést ránt, nem sokat gondolkodik. Hogy nem szeret dolgozni, hogy szereti a gyerekeit, de azért hagyja a a kétévest is az országúton játszani, alapvetés. Hogy kicsit butuskább mint más fajok. Ezt nem tudom, de miért ne lehetne. A kutyáknál sem minden faj egyformán intelligens.

Hogy szar dolog, hogy még az itteni normálisak is lerománozzák az ottaniakat.

Na, hát ilyenekről ír, nagy műveltséggel, szókimondóan. Lehet gyűlölni nyugodtan.
objekt 2011.01.25 14:33:08
@török gábor: Én meg már majdnem azt írtam:

vagy a kedves hozzászóló hiányos ismereteire a szerző megnyilvánulásaival kapcsolatban. Én legalább tízszer hallottam, hogy elutasítottad a választ erre való hivatkozással, vagy csak további firtatásra mondtad el.
objekt 2011.01.25 21:22:20
@vinczej: A támogatás és az, hogy - mások véleménye alapján -, beállunk a kórusba, két nagyon különböző dolog.

Én csak azt mondtam, hogy nem szoktam vérlázító dolgokat találni az írásaiban, esetleg olyanokat, amit én másképpen látok. Az álemberséges liberális vartyogással pedig már tele a padlás. Ez termeli ki az igényt Bayer-re.

Persze kiragadtad a környezetéből a citált mondatomat, de nyilván ez is a módszer lényegéhez tartozik. Azért kevés ember van ebben az országban, aki nem tudja, vagy tapasztalja azokat a dolgokat, amiket ott leírtam.
Ma éjfél körül lesz egyéves a blog. Tavaly november első vasárnapján határoztam el, hogy belevágok, s miután az akkor rendszeres éjszakai ringatások között akadt egy kis szünet, valamikor éjjel megírtam a nulladik bejegyzést. „Nagyon nem örülök ennek a blognak. Mi a…..
Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása kapcsán elindult vitában szinte minden érvet ismerünk már. Tegnap hosszabb hallgatás után megszólalt a kormányfő is, és egyértelművé tette az álláspontját: támogatja a Lázár János által jegyzett módosítási javaslatot. Este a…..
objekt 2010.10.30 23:35:48
@kodó tamás: A komment elküldése közben lefagyott a rendszer. Ha kétszer jelenne meg valami hasonló (mert most újra leírom), dupla elnézést kérek mindenkitől. A szimplát pedig az off miatt, de még van egy ügyem tegnapról.

Köszönöm, hogy nem hagytad annyiban, nem tudom miért esett ilyen rosszul. Már én is jártam így, ezért tudom, hogy utólag tényleg meg tudja bánni az ember. Nem maradt tüske, kihúztad...

Egyébként nekem is jó tanulság volt a dolog. Vagy van ideje írni az embernek, vagy nincs. Ha nincs, inkább hallgatni kell. Magyarázat nélkül nem érthető amit mondani akar, vagy rosszabb esetben fel is tud bosszantani valakit.:-)
Lázár János levelet írt. Elek Istvánnak válaszolt, valójában azonban a nyilvánosság számára igyekezett a korábbiaknál finomabban, összeszedettebben és érvelőbben megfogalmazni álláspontját. „Pedig kíváncsi lettem volna, ha egy olyan elemző képességekkel megáldott…..
objekt 2010.10.29 14:19:16
@objekt: Még annyit, olyan zsigeri utálat van bennetek, hogy azt semmilyen látszólag tárgyilagos érveléssel nem tudjátok elfedni. Még a normálisabbak sem. Ráadásul nem is látjátok. Gyűlölködtök, fröcsögtök, ironizáltok vagy egyszerűen csak gúnyolódtok. Persze "ti" sehova sem tartoztok, gondosan elkerülitek, hogy letegyétek a garast valami, vagy valaki mellett. Így könnyű okosnak lenni. De csak bírálni kevés és szánalmas is egyben... Egyenesben lehülyézni a másikat, akiről azt sem tudod kicsoda az nagyon megy, mert te egyenes ember vagy... Gratulálok!
objekt 2010.10.29 15:15:51
@KG2000: Kösz az egyetértésedet, de meg is fogod kapni érte a magadét...

"Lehet és kell bírálni, de gondosan és valódi érvekkel. Aztán lehet más eszközt is bevetni, ha mindez nem jár sikerrel. Nincs semmi elveszve."

Én is valami ilyen hozzáállást próbálok itt meghonosítani, de nem sok sikerrel...:-(
objekt 2010.10.30 00:12:00
@ó jaj: : Én is vitára érdemesnek, tartottalak mindig és most is, ezért nem magamnak válaszolok, bár ezt ajánlottad.

Régebben sokszor elmondtam már, nem vagyok jobbos. Semmilyen nem vagyok, ami baj. Egy embernek az én koromban legyen szilárd világnézete, nekem nincs. Egyik eszmerendszerben és irányzatban sem találom meg kizárólagosan a nekem tetsző elemeket. Mint ahogyan pl. a zenében sem szeretem csak a komolyt vagy rockot.

Ezt csak azért mondom, mert tévútra visz, ha innen próbálod meg megítélni amit írtam. A bírálataim objektív okokból döntően a baloldalnak szóltak, elismerem, de ez nem lesz mindig így. Már most sincs így. Bíráltam eleget a kormányt itt is az elmúlt pár napban. Az igaz viszont, hogy ennek a jelenlegi baloldalnak (gondolok itt elsősorban az MSZP-re), szerintem kuss a neve, tőlük nem kérek okoskodást, meg károgást sem. Majd ha más arcokat látok.
Nem csak pofázom, én már írtam a Fidesznek is pár napja (a választójogi törvény miatt), meg a MH-nak is amikor most két napig kussoltak.

Az indulatra, egyszerű a magyarázat, személyes. Reggel írtam egy TG-t a post miatt dicsérő, a Fideszt bíráló, de ugyanakkor reményeimet kifejező (lehet kissé naivnak tűnő) bejegyzést. Kodó Tamás egyszerűen fogta magát és lehülyézett. Ez tőle különösen rosszul esett, mert ha jól látom, nem csinál mást, mint napi ötven hozzászólásban azon élvezkedik, ha valaki jól be tud szólni a kormánynak. (Most persze lehet, hogy én is igazságtalan vagyok.)

A kérdéseidre természetesen azt tudom mondani, hogy lett volna elementáris tiltakozás, jogosan. Mint ahogyan, most is van, mindkét oldalról + tőlem:-) Azt viszont nehezen tudom megérteni, miért kell ezt gyűlölködve tenni, ez az ami ne fér bele a buksimba. És hiába is mondod, látom hogy milyen előítéletek voltak itt Orbánnal kapcsolatban már akkor is, amikor még „semmit” nem csinált. Gyurcsányt is divat volt szidni balról, de nem szívből. A módszer világos, a bírálók soha nem teszik le a voksot valami, vagy valaki mellett, ezért ők kikezdhetetlenek, nincs mit megfogni rajtuk, csak az ember érzi, hogy mit támogatnak a háttérben. Hát most ennyi jutott eszembe. Remélem még jókat fogunk vitatkozni.

Kérlek, jelezd valahogyan, hogy olvastad (majd ránézek). Ha már rám szántál egy oldalt, szeretném tudni, hogy láttad-e a válaszomat.

Üdv
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
objekt 2010.10.28 13:32:01
@török gábor: Pont ez lenne a megoldás. Minden híradóban idézgetni az elmúlt évek nyilatkozataiból. Egy nap alatt ellehetetlenülnének a hülye ötletükkel. De nem csinálja ezt senki, Gyurcsánnyal sem tették, most sem fogják...
objekt 2010.10.28 13:53:00
@Big-B: Én meg előre megmondtam, hogy ilyeneket fogtok firkálgatni, az első adandó alkalommal, mégsem verem a mellem. Azért ezentúl is inkább TG véleményére lennék kíváncsi (nem a citált okosokéra), ha nem haragszol.
objekt 2010.10.28 14:24:31
@Big-B: @Big-B: Elnézést a "fogtokért", tényleg nem ismerjük egymást, csak pont most telt be a poharam. Én is nagyon rossz dolognak tartom a Fidesz tervezett lépéseit, de elsősorban a szimbolikus hatásuk miatt. Amit viszont itt művelnek egyesek ennek apropóján, az egyenesen felháborító. Bírálatot (a nagy semmire) idáig is szép számmal lehetett olvasni, de ötletet, annál kevesebbet. A sok okos nem tud mást csak a "tartsuk az egyensúlyt" szövegét és esélyt sem ad arra, hogy valami mást is megpróbáljunk. Most is meg kellene várni, hogy ez most a "tökömtelevanmárasokakadálytgördítővel" (egyébként nagyon rossz) reakciója volt, vagy tényleg tervezett, előre megfontolt gonosz lépés. Az idióta, világvégét vizionáló reakciók semmire sem jók

TG-ről szólva pedig az a véleményem, hogy nagyon is korrekten próbál eljárni, nincs könnyű helyzetben. Egy dolog, hogy mit lát előre és másik dolog, hogy mikor érzi úgy, hogy meg kell szólalnia. Úgylátom, ez a pillanat, nagyon sok embernél ugyanitt volt.
Én pedig nem szívesen olvasok olyan megjegyzést, amit a kedves kommentelő nem vállalna el szemtől szemben is. Mert azt mégsem feltételezem, hogy elmennél hozzá és azt mondanád neki, hogy: miféle elemző vagy. Ha mégis, akkor ebben is tévedtem.
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
objekt 2010.10.27 15:44:13
@Flankerr: Igen, ezért léptem be annak idején. Csak: közben láttam, hogy az állami nyugdíjakat politikai okokból, mindig jobban emelgetik. Így, ha netán mégsem harapnék fűbe idő előtt, nem mindegy mennyiből fogok tengődni. A válság pedig azt is megmutatta: lehet, hogy éppen örökölhető lenne a befizetésem, csak azután legyen is valaki (ha nem megy tönkre addig) aki hajlandó is kifizetni az örököseimnek.
objekt 2010.10.27 16:03:36
@Ordnassac: Ezek szerint nem visszafogottság, csak figyelmetlenség.:-) Volt egy egyenlőre-egyelőre reláció, amit máskor nem hagytál szó nélkül. De ne is foglalkozz vele, így már nagyobb jelentőséget kap, mint amit szántam neki.
objekt 2010.10.27 16:07:18
@bierkamp: Csak a magad nevében barátom, vagy legalább kérj Gábortól egy szavazógépet. Mi volt a bajod a nostromo10 névvel, így sem lettél sokkal jobb fej.
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
objekt 2010.10.14 16:50:25
@is: Hol vannak azok a "rendes" elemzők?

A rajongók sokkal egyértelműbben fogalmaznak, mert ebben semmi nem volt. Így a semleges REMÉNYKEDŐK fogalmaznak. Tényleg túl sokat hallottuk a "nincs más megoldás" és a "csak mi tudjuk" típusú mondatokat ezt semleges (de nem hülye) felelősségem tudatában állítom neked. TG nagyon kerülné a konfliktusokat és az egyértelmű állásfoglalást, de nem sikerül neki, mindig ráfogtok valamit, legtöbbször egymást kizáró dolgokat, mulatságos.
objekt 2010.10.14 16:58:22
@objekt: Egy kis magyarázat még: Most semlegesként is az MSZP-SZDSZ párost utálja az ember. Mert nincs rajtuk mit szeretni. Sőt, gyűlölni is lehet a hazug fofájukat ezért az iszonyatos adósságért és szarért amit itt hagytak.

Ez nem zárja ki a Fidesznek is van hazug pofája, de azt majd idejében kell elmondani, még nem most. Most a takarítás ideje van. A semleges gyanakvóan, de jóindulatúan reménykedik. Tehet mást?
objekt 2010.10.14 17:30:33
@is: Szerintem az elemzési minőség nem lehet állandó. Témától is függ és most a gazdasági rész kihagyása, mellőzése, nem kedvezett ennek. Szerintem nincs is mindig annyi ideje rá, de reagálni akar a történésekre ez az ő felelőssége. Én csak azt akartam mondani, hogy az elfogultságot ÉN, a minőségi ingadozás ellenére sem látom.
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Különös választási este előtt állunk: kevés igazi izgalommal és (a térképeken) rengeteg narancssárgával. Süveges Gergővel és Giró-Szász Andrással ezúttal is az MTV-ben próbáljuk meg követni és értelmezni az eseményeket, miután azonban több mint háromezer önálló…..
objekt 2010.10.03 14:09:38
@cambridge.on: Bocs, csak most olvastam a tegnapit. Így már értem, minden rendben. Én pont, hogy azt szoktam kifogásolni, ha valakit oktalanul fidesznyikeznek. Mint ahogy azt is, ha lekomcsiznak. Üdv
újbal Kedves Ildikó! 2010.05.06 14:06:00
Levelem elsősorban nem neked szól. Te ugyanis - ritka kivételként - vállaltad az MSZP katasztrofális vereségének következményét, a második forduló után lemondtál pártelnöki megbízatásodról. Vannak azonban jópáran, akiket a tiédnél jóval nagyobb felelősség terhel a…..
Vasárnap este lezárul a hosszú kampányidőszak, a 2008-as népszavazás, a 2009-es európai parlamenti választás, valamint a 2010-es parlamenti és önkormányzati voksolás után minden valószínűség szerint az utóbbi évtizedben nem tapasztalt, három és fél éves szavazásmentes…..
objekt 2010.10.01 15:12:54
A mai bejegyzéshez ajánlott "trackback" blogon találtam a következő írást: ujbal.blog.hu/2010/05/06/kedves_ildiko

Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe, aki netán elfelejtette, hogy miért tart itt az ország, ahol. Ilyen jó, olvasmányos, düh-levezetésre alkalmas összefoglaló írást már régen olvastam. Minden szava igaz. Lehet fideszezni, meg orbánozni, lehet hogy kell is, de előtte ez kötelező olvasmány.
objekt 2010.10.01 16:54:46
@cambridge.on: Semmi és. Már nem emlékeztem rá, te milyen vonalat viszel itt. Mostanában főleg csak a posztokat olvasom. Csak a mai hozzászólásaidat olvastam, látom fidesznyikezel. Ezért aztán nem is csodálkozom, hogy ennyi a véleményed. Az írásból, - amit mint láttad - egy MSZP-s jegyez, az is kiviláglik, hogy pont az ilyen "És"-ek miatt tart ott a baloldal ahol.
Kényes, nehezen átlátható, de annál izgalmasabb témáról lesz szó. Nagy kedvencem Robert Dahlnak a múlt század hatvanas éveinek elején megjelent könyve, a „Who governs?”. A mára klasszikusnak számító esettanulmány egy amerikai város kapcsán arra kereste a választ,…..
Bár nem volt váratlan Orbán Viktor döntése az államfő-jelölt személyéről, a tény bejelentése óta mégis sokan keresik a magyarázatot. Különösen érdekes értelmezést ad az egyik színvonalas blog sajnos anonim szerzője, aki az amúgy következetesen tisztelettudónak nevezett…..
objekt 2010.06.24 17:30:35
@az igazi Sipi: Sipi, nem lehet, hogy egy kicsit nagyon belelendültél? Átestél a ló túloldalára. Elég volt hozzá néhány támogató megjegyzés. (Látod milyen könnyű megszédülni) Ezt a szöveget húsz évvel ezelőtt simán el lehetett fogadni, de azóta bővíthetted volna az ismereteidet. Sokan vannak ám, akik mesélnének neked a másik rendszerről.

Igaz, hogy gazdasági okok miatt bukott meg, de nem csak ezért jó, hogy megbukott.
objekt 2010.06.25 11:15:14
@az igazi Sipi: Én nem erről beszéltem. Ezen nem vitatkozom, mert én is éltem benne. Nem hőzöngtél, nem akartál más rendszert, békén hagytak. Elfogadtad olyannak a világot amilyennek láttad. (Én is) De voltak olyanok, egész családok akik jobban kiláttak ebből a "vidám barakból". Nagyon sok embert tönkre tettek, megnyomorítottak, ellehetetlenítettek még a Kádár korszakban is és nem csak az elején. Nem lehet mindent a hasunkon keresztül nézni. Ráadásul ne tévedj, ha nem tettük volna ezt a kis szocialista kitérőt, valószínűleg a többségünknek a gazdasági természetű gondjai is más jellegűek lennének.
Eldőlt a kérdés: Orbán Viktor bulgáriai nyaralásából küldött levelében Schmitt Pált javasolta a Fidesz és a KDNP államfő-jelöltjének. S bár - velem együtt - sokan meglepetést vártak, végül kiderült, hogy a sajtó – hasonlóan a kormánynévsorhoz – ezúttal is…..
A Sólyom László tevékenységével kapcsolatos kritikák közül egy már biztosan tarthatatlan: aki eddig azt állította, hogy az államfő újraválasztása érdekében hajlandó engedményeket tenni, elveit feladva alkalmazkodni, az a köztársasági elnök mai döntése után kénytelen lesz…..
objekt 2010.06.22 11:34:51
@panelburzsuj: Ez jó! Ma mindennel egyetértek, vagy mi? :-)
objekt 2010.06.22 14:08:09
@panelburzsuj: Hát, ha már így nekem szegezted a kérdés, akkor a 2. pontra tippelnék. Igaz, csak elő kellene vennem a szofista oldalamat és biztos az egyest is meg tudnám magyarázni.

Egyszerűen csak a Te megállapításodat is helyénvalónak találtam. Ez meg kifejezetten tettszett: "...az udvari költő és a szamizdatszerző közötti választás maradna meg neki..."

Amúgy, kezdem magam kellemetlenül érezni kedvenc pártom miatt. Na nem kívánom vissza az előzőeket, meg a maradékra sem cserélném le őket, de végül is lehet mindenkit utálni is... Persze még nem akarok károgni, de néhány rossz pontot, már begyűjtöttek. A Kubatov-kommunikációval kezdték...
objekt 2010.06.22 15:25:51
@panelburzsuj: Látod, ezzel megint annak ellenére tudok egyetérteni, hogy nálad valószínűleg jóval közelebb állnak hozzám. Igaz, én sem tudom, milyen a hatalomban lévő Fidesz, mert az előző országlásuk alatti viselkedésükről nincsenek jó emlékeim. Tiszta lapot nyitottam nekik. Ennek ellenére, félek csak annyi örömöm marad végül, hogy a gazdaságban jobbak lesznek, mint a közvetlen elődeik. Egy csomó dolgot elvisznek majd olyan irányba, ami nem tetszik nekem. Újra kitermelődnek majd az Áder-szerű unszimpatikus politikusaik. De ekkor én majd nagyon magasról lesz...rom a politikát, újra. Nem gyűlölködöm, nem töltöm az időt a meggyőződéses MSZP-s családtagok győzködésével, vadidegenekkel folytatott eszmecserékkel. Esetleg még újra megbocsátok Viktornak - ez valami gyári hiba -, mint anya a hülye gyerekének.

Hogy ne így legyen, nagyon kellene hozzá, ez a TG által felvázolt vízió (kívánság). Az a mértéktartó bölcsesség, ami azt mutatná, hogy most tényleg valami csodának vagyunk tanúi. Én még azt is elképzelhetőnek tartottam volna, hogy egy ellenzéki jelöltet válasszanak meg. Mit vesztettek volna? Viszont mit nyerhetnének...

Csütörtökön, vagy mikor, elválik...
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
objekt 2010.06.21 09:35:55
@török gábor: Csak nézte. Én pont ennek a műsornak kapcsán akartam már sokszor megkérdezni tőled, hogy ugye azért hagytad ott az egészet, mert Debreceni kezdet elviselhetetlenül pártos lenni, a személyeddel (jelenléteddel pedig ) legitimáltad ezt, még ha más is volt a véleményed.
objekt 2010.06.21 10:08:18
@török gábor: Örülni fogok neki:-)
Ma a Balatonfüredre száműzött konferencián, a Media Hungaryn voltam, ahol rögtön bele is csöppentem egy rendkívül érdekes beszélgetésbe. A panel a bulvár szerepéről szólt, s természetesen nem kerülhette meg a politika és a bulvár kapcsolatát sem. Ómolnár Miklós, a Story…..
objekt 2010.05.20 00:50:17
Mostanában csak a posztok olvasására van időm, a kommenteket nem nagyon olvasom. De úgy látom nem sokat veszítek. Ennyi "mufurc manót" mint aki ide összegyűlt, nehéz lenne még casting-al is összeválogatni. Itt mindenki tudja a tutit, csak úgy repkednek az axiómák. Mindenkinek holtbiztos értesülései vannak és ne adj isten, hogy elbizonytalanodjon a véleményében. Gyakorlatilag, egy TG féle probléma felvetős, több lehetséges megoldást is elképzelhetőnek tartó véleménnyel, nem is lehet becsatlakozni. Úgy látom, hogy én ehhez már nem vagyok eléggé elkötelezett vagy elvakult. Általános szexhiányban sem szenvedek, mert ehhez már az is kell, némelyeknél. Aki mocskolni akarja a Fideszt (vagy OV-t)az bármi áron ezt fogja tenni, teljesen mindegy lesznek-e eredmények. (érdekes milyen többségben vannak ezek)

Ami a legmegdöbbentőbb, hogy még TG-sem hagyjátok lógva. Állandóan meggyanúsítjátok mindenféle baromságokkal. Kritizáljátok a témaválasztását, a véleményét (igazából csak ez utóbbit kéne).
Világosan elmondta hol volt ma, mit hallott, ezért írt erről. De nem az okosoknak ez nem elég, minden posztnak toppon kell lenni és nem is tudom miről kéne szólnia a kényes ízlések kielégítésre.

Biztosan több jól értesült azt fogja mondani, hogy nagyon is megéri -közvetve vagy közvetlenül -ezt a blogot fenntartani TG-nek. Lehet, de azért valahol itt vendégek vagyunk, lehetőséget kapunk a sokszor idióta vagy elfogult véleményeink ország-világ elé tárására. Én as helyében kicsit bezárnám a boltot, azután mehetne mindenki a jó szar többi helyre okoskodni.

Nem kell egyetérteni...:-)
Valamennyire talán túl vagyunk a „fülkeforradalmas” időkön, végre jöhetnek a konkrétumok (azért mindenkinek - aki nem hallotta - ajánlom még a NER-ről szóló mai vitát, nagyon tanulságos volt). A Fidesz többek között benyújtotta az állampolgársági törvény, a…..
„Úgy kezdődött a baj” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, majd így folytatta: „Lassacskán a miniszterelnök, ahelyett, hogy a miniszterekre hagyta volna a munkát, egy miniszterelnök-helyettessel koordináltatta volna a munkájukat,…..
objekt 2010.04.30 12:37:13
@Publius Decius Mus: Szerintem ez a lényeg.
objekt 2010.04.30 12:45:24
@gitáros: Ibolya gyorsabban elérte. TG ajánlotta minap: Ha közelebb lépünk a Fideszhez akkor látszik, hogy nem teljesen homogén közeg.
objekt 2010.04.30 14:14:04
@fvipera: "előkészület egy prezidenciális (sámán) rendszerre."
Ezt azért bővebben kifejthetnéd. (a sámánt)

A foci vb tényleg nyomós ok lehet, erre nem is gondoltam.:-)

TG-ről:

Nem jelent ilyen szempontból semmit, ha sokat szerepel majd. Hozott anyagból dolgozott, annyira gyenge volt a kormányzás, hogy szinte csak a Fidesznek kedvező és az MSZP-nek kedvezőtlen dolgokról lehetett beszélni.

+ ez a blog elég sokat emelt a népszerűségén (felkapottságán) a médiában, sokszor és sokan hivatkoznak rá.