Adatok
szipe
1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Csináltam egy listát, ahol tájegységekre bontottam a szakaszokat és leírtam, hogy melyik napon mely településeket érintjük. Ezáltal Ti is tudjátok, hogy mikor merre leszünk, és könnyebben kikereshetitek, hogy hol tudtok csatlakozni hozzánk. p { margin-bottom: 0.21cm; }…..
szipe
2011.07.21 18:08:37
Sziasztok! Talán találkozunk majd Balaton-felvidéken. Mi augusztus 26-28. között tervezzük a Tapolca-Nagyvázsony közötti szakaszt, veletek ellentétes irányban. Remélem, majd összefutunk. Nagyon jó a kezdeményezés, és a blogotok is. Gratulálok. Hajrá!
Tényleg sok szeretettel üdvözöllek, hogy ide látogattál!Írhatnék mottót, vagy valami ilyesmit, de nem tudom kiről is szólna....rólam, rólunk, vagy csak a feleségemről? Leginkább róla, hisz ő az aki arra sarkallt, hogy írjak. Számos jó tulajdonsága mellett nagyon tud…..
Vitathatatlanul a ’70-es évek napközis sikerebédje a bableves, piskóta csokiöntettel volt. A bableves ilyenkor háttérbe szorult a piskóta csokiöntet mellett (volt úgy is, hogy gulyás volt vagy húsleves). Már délelőtt pletykák keringtek az iskolában, szünetben a testvérek…..
szipe
2010.02.24 08:57:29
@retro gastro: találtam két jó könyvet is:
1961-es kiadású "Receptkönyv üzemi vendéglátó konyhák részére"
1984-es "Üzemi szakácskönyv"
Mind a kettőben remek retro ételek vannak.
Ma sajnos nem tudok szkennelni, mert elutazok, de majd hétfőn küldöm.
1961-es kiadású "Receptkönyv üzemi vendéglátó konyhák részére"
1984-es "Üzemi szakácskönyv"
Mind a kettőben remek retro ételek vannak.
Ma sajnos nem tudok szkennelni, mert elutazok, de majd hétfőn küldöm.
szipe
2010.02.24 09:02:04
@shoviet: mind két könyv megtekintésére van lehetőség, de nem adom. Számomra ezek igazi kincsek.:-)
Persze nem ezekből főzetek, mert már nem túl korszerű a majorannás, zsíros, spagetti, mint milánói.:-) Persze a retro feeling a mai milánóiban is megtalálható.
Persze nem ezekből főzetek, mert már nem túl korszerű a majorannás, zsíros, spagetti, mint milánói.:-) Persze a retro feeling a mai milánóiban is megtalálható.
szipe
2010.02.23 07:42:09
@Haynau: Mi a konyhán most vaniliapudingból, cukorral, kakaóporral, tejjel készítjük, és szerintem egész jól hasonlít a régihez. De van egy pár régi közüzemi szakácskönyvem, majd megnézem, hátha benne van a tuti recept.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz