Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panteon

0 bejegyzést írt és 426 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gébics Az áfa nem tréfa 2018.10.12 23:29:37
„Siratják a semmit, a másét…” (Ady Endre)  ..
panteon 2018.10.14 10:27:14
@DR. Smit Pal..: Brüsszel, MI IS vagyunk! Tájékozódj már mielőtt böfögsz...
Könnyű lenne ma Kósáról írni, de akad nála fontosabb. Lajosunkról régóta azt tartjuk, hogy egy elképesztően ostoba paprikajancsi, mostantól csak ugyanez a köbön, a másik komoly agysebész, Tállai mester szellemi színvonala. Az a jó bennük, hogy ők többet hisznek magukról, ezért szeretnek pofázni és…..
panteon 2018.03.14 12:29:23
@incze: A Nép az tudja mit akar. Ez a baj:

Felhívnám a figyelmet arra a mondatra, hogy Az ELLENZÉKNEK NEM ÉRDEKE A KORMÁNYVÁLTÁS!!

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/14/torok_gabor_magyar_narancs_interu_kodszurkalas
Vagyok tehát. Elmútnyócév 2018.03.10 22:48:22
2010 áprilisa. Hatalmas tömeg, köztük közeli barátaim a Vörösmarty téren hallgatják Orbán Viktor győzelmi beszédét, harsog a “Viktor, Viktor!”. Ünnepelik a kétharmadot, heteken át a rendszerváltás befejezéséről, egyedülálló történelmi lehetőségről beszélnek. Ma már komikusan hangzik , de Orbán “nem…..
panteon 2018.03.11 20:20:11
@Kukubenko: Most tényleg, őszintén, komolyan, úgy gondolod, hogy ha orbán marad akkor nem lesz migráns probléma? 40.000-et ő engedett már be! És eddig csak Ő!!
" nyíltan támogatja Törökország európai uniós csatlakozását, sőt a csatlakozási tárgyalások gyorsítását is, kaput nyitván 80 millió “muszlim migráns” előtt. "...
panteon 2018.03.11 20:29:45
@mikka: Orbán magasról szarik a fejedre....
Amúgy az egészben az a legdurvább, hogy a hódmezővásárhelyi fiaskó után kb. 1 napig tényleg mindenki azt hihette (még a Fidesz "szellemi" véleményvezérei, mint Bayer, Lovas és Bencsik elvtársak is), hogy legalább a választásokig a Fidesz képes lesz értelmes kommunikációra és nem a "jönnek a…..
A tegnapi sajtótájékoztatójából az Index készített másfél perces videót Németh Szilárdról. Minden benne van a Fidesz utóbbi nyolc évéről és az ország állapotáról. ..
Hosszú hetek óta érik ez a poszt, de eddig elhessegettem a gondolatot. Mindig arra jutottam, hogy az LMP csak szórakozik velünk, játssza az agyát, aztán elindul végre a koordináció felé. Még a múlt héten is biztosra vettem, hogy napokon belül módosítanak a dumájukon, de a legfrissebb hírek alapján…..
A címben elhangzó állítás nem cinizmus, nincs benne semmiféle kikacsintás. E sorok írója komolyan úgy gondolja, hogy a Fidesz és annak összes kisebb-nagyobb ura vagy épp szolgája és szolgálója kőkeményen dolgozik. Ki a pénzért, ki kényszerből, ki a legfőbb jót látva lelki szeme előtt. Parlamenttől a…..
Vendégszerzőnk, Dr. Kardos Gábor levélben küldött írását olvashatják blogunkon.   Nem először rohant ki Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt. Ugyanezt tette, amikor Szél Bernadett számon kérte rajta, hogy a Yandex orosz kódját fedezték fel a nemzeti konzultáció…..
A Fidesz és Németh Szilárd kivonulása, sorosozása, civilezése, migráncsozása különösen disszonánsra sikeredett a nemzetbiztonsági bizottság ülésén...
EU-s forrásból, a KEHOP 5.2.9-16-2017 pályázat keretében nyert el Csepel 52,5 millió forintot orvosi rendelő korszerűsítésére. Ez egy hír, melynek mindenki örül. Ez kevés azonban Csepel nagyhatalmú urának, mindannyiunk rezsiharcosának, akinek egyébként semmi köze jelenleg politikailag Csepelhez.…..
Befogadtunk 1300 menekültet, de mégsem akarunk kvótát. Utáljuk a menekülteket segítő civileket, de mi is segítjük a menekülteket. Ja, és SOROS!..
Orbán ezt benézte: azt hitte, hogy ha bírsággal sújtja a "szabálytalanul gazdálkodó pártokat", akkor azok fizetnek, behajolnak. Orbán tévedett, ő volt kénytelen meghátrálni. Már jön a részletfizetés, mint ajánlat, az is a választás után - de a DK és az Együtt még erre sem hajlandó. Domokos László…..
panteon 2018.01.10 18:42:39
@DFK: Arról hogy beteg? tessék:
www.youtube.com/watch?v=tp486MxQETg
panteon 2018.01.10 18:45:27
@NBarbieReloaded: Ez tuti így volt..
panteon 2018.01.10 18:54:51
@Scott Tenorman Must Die: Ha azt mondom, hogy egy osztályon feküdtünk? Elhiszed?
Míg 2014-ben a rezsicsökkentéssel nyúlt a magyar néplélek legmélyére a kormánypárt, addig most azt látjuk, hogy az állandó fenyegetettség ősi érzését igyekszik kihasználni. Soha nem gondoltuk, hogy a béke és a viszonylagos gazdasági fejlődés mellett olyan háborús hangulatot lehet teremteni egy…..
panteon 2017.12.24 22:01:35
@Andras J Fazekas: Neked is elmondom: Orbán magasról szarik a fejedre....
panteon 2017.12.24 22:09:42
@Andras J Fazekas: Én és még valakik elakasztották a rendszerváltást???
Kikről beszélsz?
A propaganda elmeroggyant, háborús pszichózisával már ott tart, hogy az állítólagos, permanens háborúk "győztes csatáiról" sem beszél. Pedig ha akkora volt a veszély, ahogy ezt mondták, akkor a siker is hatalmas. Most látszik igazán, mennyit is ér a "nemzeti konzultáció"...
Reflektor ÁSZ a pakliban 2017.12.21 10:50:16
Ugye senki nem hiszi azt, hogy itt nem politikai megrendelésre folyik az ellenzéki pártok szívatása? Még a legelvakultabb fideszfanatikusoknak is nyilvánvaló a tény, csak ennek ők örülnek. Ez a választások előtti „játék” a legrosszabb gengszterfilmek hamiskártyásainak jeleneteit idézi amikor a…..
panteon 2017.12.23 13:07:26
@sumes67: Hol fórumozik az LMP? A "környéken?"
A parlamenti felszólalások egyenlőek a nullával.
Ha nem vetted volna észre, az orbán seggét nyaló fideszes banda csak röhög, amikor a gazdájuk nem tud tisztességesen válaszolni egy ellenzéki kérdésre.
Ki kellene lépni a komfort zónából, és az összes létező platformon terjeszteni az Ő elképzelésüket.Nem csak a környékbeli kerületekben. De mindegyiknek ezt kellene tenni.De hát az macerás...
panteon 2017.12.23 14:25:16
@6.Lenin: Persze mert 'Gyuri bá' irányítja az EU-t , az összes bankot, a wall sreet-et, a migránsokat, a globális felmelegedést.

"miatta ment tönkre a bank" ja...
Ez már csak ilyen egyszerűen megy....

Csak olyan pénzel szabad tőzsdézni, ami nem kajára kell..
De nyilván sokkal egyszerűbb mást hibáztatni...
Vásárlóként elvárom, hogy a webáruház ingyen szállítson, a futárszolgálat időben és épségben szállítsa a cuccot. Ez a minimum...
panteon 2017.12.19 10:35:56
@commentes nikk:
Alapból utálom a borravalót, mivel az nem jár, azt ki kell érdemelni, az a vásárló részéről egy kisebb fajta elégedettség jelzése.
Ha egy étteremben 40 perc után sem foglalkoznak velem nyilván nem adok semmit, ha a futár csak morog, meg problémázik, mikor kártyával akarok fizetni, mert neki ki kell menni a kocsihoz a terminálért akkor az se várjon semmit.
De ha korrekt és barátságos a kiszolgálás akkor nem sajnálom.
De sokan még 100 ft-ot is sajnálnak mástól.
Mi sem volt fontosabb a pécsi önkormányzatnak, mint hogy civilek elleni nyilatkozatot fabrikáljon - miközben a Fidesz regnálása alatt 10 milliárd közeli adósság gyűlt fel. Az ombudsman szerint azonban alkotmányellenes a felhívás...
Orbán előszeretettel hangoztatja a tasliadás – és főleg kapás – pedagógiai fontosságát. Most ő kapott volna egy hatalmasat minden tisztességes kocsmában, ha ott mer úgy viselkedni, mint a nagy tekintélyű parlamentben. Vazallusai persze szolgaian tapsolták...
panteon 2017.12.15 15:26:24
@Laciii: Mégegyszer: Ez az ORSZÁGGYŰLÉS... Kérdésre--->> normális válasz.
Ha valaki hülye kérdést tesz fel, akkor is normálisan kell válaszolni egy PARLAMENTBEN és
fel kell világosítani az illetőt, hogy nem kérdezzen marhaságot, és akkor ÚRIEMBER lett volna Orbán. De mivel tudjuk (és most már látjuk is), hogy csak egy paraszt, és fogalma sincs a helyes viselkedésről, ezért most ugyan olyan mélyre, illetve mélyebbre süllyedt mint a kérdező.
Vajon hányan látták az Elszántság című, egyperces MSZP-filmet? Ha kevesen, mondjuk néhány ezren, akkor nincs nagy baj. Ugyebár ifjú hölgy fut menő szerelésben a hídon. A reggeli csípős hidegben egy domb derekára ér, és lankadni látszik. Ekkor közli velünk egy kellemes női hang, hogy „Amikor a…..
A káoszba forduló baloldali együttműködés-összefogás-külön listás történet szép, új fejezete Karácsony Gergely csütörtök esti nyilatkozata. Mi most megkérdeztük Lattmann Tamást, hogy ő miképpen látja a jelenlegi helyzetet és milyen kifutása lehet az eseményeknek? Reflektor: Mi a véleménye arról,…..
Immár két napja hivatalosan is tél van - a mögöttünk hagyott ősz minden volt, csak forró nem. Pedig Orbán és sleppje nyáron még polgárháborúval riogatott...
Orbán egykori, évtizedes harcostársa csak nem nyugszik. Plakátfestős késztetései mellett immár hosszú interjút is adott a Simicska Lajos, akit aktív oligarcha korában még lefényképezni sem nagyon lehetett. Azt azonban továbbra sem árulja el: érdemes-e tőle várni a megváltást...
panteon 2017.11.30 14:26:31
@Dickon: Orbán és haverjai magasról leszarnak Téged..
Simicska Lajos után szabadon egy másik szó jutott eszembe a címadás során, de maradtam inkább ennél a szalonképesebb kifejezésnél. Összeszedtem 5 közszereplőt, akik talán a legtöbbet ártanak a mai magyarországi politikának, közéletnek. Már most elárulom, Orbán Viktor nem lesz rajta. Ennek nem az az…..
panteon 2017.11.30 10:08:27
Akkor folytatom...
Az összes politikai köcsög, aki megfordult valaha a Parlamentben tehet arról, hogy itt tartunk.
Egyiket sem egy normális ország létrehozása vezérelte hanem csak a lóvé amit munka nélkül lehet szerezni.
Miért nem veri az asztalt egyik párt sem, hogy "Nem akarok számla nélküli költségtérítést!! Nem akarok 2 millió ft-ot elszámolni havonta benzinre!!!" stb...
Melyik ellenzéki párt tett valamit a gyűlölet kampány ellen???
A havi milliós fizetésekből nem tellett egy rohadt busszal egy országjárásra 4 év alatt, hogy eljuttassák rengeteg helyre, hogy a törpe cigány hazudik???
Nyilván Szél Bernadett-nek is le kellett volna vennie a körömcipőjét. és nem csak szönyegen, a melegben állva kellett volna dumálnia. De ugyan ez vonatkozik a többire is. Elmaradt az ellenzéki népgyűlés mert esett az eső!!!!! A Momentum átlag életkora 20 év!!! Naná, hogy a fiatalok nem akarnak dolgozni. Először a Momentumos kollégák menjenek el 20 évet a versenyszférába dolgozni aztán majd talán lehet próbálkozni egy Ország irányításával is. Minden 3 évben megjelenik egy új párt a régi de rohadt unalmas szlogennel, hogy : "DeMostaztánistenbizonyMihelyrehozunkmindent" . Miről szól megint az összes hjr? Arről hogy GY.F. hogy akarja kinyirni a többieket, a Momentum,LMP egyedül csak Ök a fasza gyerekek nem osztoznak senkivel, Ők nem 2018-rakészülnek, hanem 3015-re. Addig is lehet melegedni a Parlamentben jó pénzért, nekik nem sürgős. Rohadt az egész banda...
panteon 2017.11.30 10:36:33
@VaradiJanos: "akik még mindehhez is hülyék és lusták "...
A semmit tevéshez, hogy lehet lustának és hülyének lenni???
A gondolkodás tőled is távol áll.. Ja hogy nincs mivel..
panteon 2017.11.30 11:06:32
@Fedor: Egyik 19, a másik egy híján 20.
Nem azon kell vitatkozni, hogy az egyik azért jobb mint a másik mert kevesebbet lop!!
Mindegyik a K.anyjától lopjon..
Ne elégedjünk meg azzal, hogy azért szavazunk valakire mert az a legkevésbé rossz!!
Aki nem tud egy számon kérhető programot (nem idióta ígéretet) előadni az menjen az Auchan- ba árut feltölteni, ne akarjon országot vezetni..
Praxis Hagyták meghalni a beteget 2017.11.30 06:00:00
Hát ezért tart itt a magyar egészségügy! Ilyen oktatás mellett milyenek lesznek a jövő orvosai? Tisztelt Praxis!  Egy közeli hozzámtartozóval történt ez az „eset”. Bár valószínű ebben az országban sok ilyen eset van és nem tud róla a közvélemény, de mégis úgy…..
panteon 2017.11.30 10:58:42
@VaradiJanos: Neked tényleg nincs agyad!!!!
3 elemi azért megvan??
Képzeld el az orvosok ISKOLÁBAN tanulnak!!! Abban az iskolában amit az Orbánod szétvert.
De ha kihúznád a fejed a seggéből lehet, hogy látnál valamit.
Szerintem húzzál vissza az állatokhoz disznópásztor, mert szétszaladt a nyáj..