Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swiftplus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
még 1 yard Ez kérem botrányos! 2010.07.07 22:29:00
Az NFL híres a bajkeverőkről és változatos bűnlajstromukról: nem telik el év anélkül, hogy ne hallanánk lövöldözésről, drogbirtoklásról, asszonyverésről, nemi erőszakról, kocsmai verekedésről, ittas vezetésről, vagy valami hasonló, sportolóhoz méltatlan és/vagy…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
swiftplus 2010.02.22 10:13:05
A www.grupomilton.es/ honlap angolsága gyakorlatilag egyes, tipikusan magyarról eszetlenül tükörfordítva egy-két kifejezést, a "real estate" helyetti "real state"ről nem is beszélve..

Az arc egy lökösházi parasztgyerek, amitől még persze lehetne akár becsületes is, de sosem volt az. Csak az a baj, hogy az a sok amfóra, aki a legkisebb kétkedés nélkül benyeli a hülyeségeit és a pénz szagától megőrül, nem a saját pénzével játszik, hanem ezen a szinten sajnos már a miénnkkel.
swiftplus 2010.02.22 12:26:19
@PhilConnors: 1970-ben született, a rendszerváltáskor még takonnyal ette a zsíroskenyeret, vazze...
swiftplus 2010.02.26 09:23:06
@axecco: Sokáig gondolkoztam, mi az a po, ha már Janikának van ilyenje. Amire Te gondoltál, az szerintem a pólya.