Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phrase

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már évek óta repedeztek az alapok, a Ferencváros női kézilabdacsapatánál sokáig, nagyon sokáig tartotta magát egy illúzió. Annál jobban fájt, amikor tavaly ősszel mindenki számára világossá vált, vagy legalábbis válhatott volna: ez az út nem járható. Sokan ezzel máig nem tudtak, vagy akartak…..
Ahogy egy haverom szokta mondogatni, "Megyünk mi még Jimi Hendrix-koncertre!" És mit ad Isten, még a végén igaza lesz. A hétvégén ugyanis maga a 16 éve halott Tupac volt Snoop Dogg és Dr. Dre vendége a Coachella fesztiválon. Tényleg, nem hazudunk, együtt adták elő a Hail…..
phrase 2012.04.16 16:46:56
Én olyan gyerek voltam, aki megvolt győződve arról, hogy a matricák segítségével igazán egyedivé varázsolhatom a szobám és a benne lévő bútoraimat. A gyerek szerencsére a matricák gyűjtögetésében leli kedvét, ezért külön albumokba rendezi a matricáit, és eszébe sincs a…..
Sokan kívánják, bárcsak nem huszonnégy órából állna egy nap! Ők úgy érzik, állandó időzavarban szenvednek, mindig lenne mit csinálniuk.  Te hogy állsz az időbeosztással? Mire nem jut elég időd? Mi az, amit már ezer éve halogatsz?  A következő két…..
phrase 2011.06.30 11:13:15
@rubberbandman: tipikus közalkalmazotti/közszolgálati hozzáállás... :D

lehet, hogy a hivatalban így működnek a dolgok (és ha igen akkor az valóban sajnálatos).

ellenben a versenyszférában nem jellemző, hogy egy adott feladat/határidő be nem tartását sokáig tolerálnák vagy adjisten háromszor is felkérnének az elvégzésére/betartására!
Értelmesen Mit látott Gagarin? 2011.05.01 12:37:00
1961. áprillis 12-én indult útnak Gagarin, hogy elsőként az űrben megkerülje a Földet. Az 50 éves évforduló emlékére elkészítették a First Orbit című másfél órás filmet, amelyben végigkövethetjük Gagarin utazását. Az archív felvételek és a Nemzetközi Űrállomás (ISS)…..
Ez egy illemtan óra lányoknak arról, hogyan kell viselkedni az ismerkedés során, egy negatív esettanulmányon bemutatva. Küldjetek még ilyet, nagyon szórakoztató! A kép innen Sziasztok! Szerelem...Ez egy igencsak állandó téma. Egy olyan téma ami nélkül nehéz létezni. Mivel már…..
Üdvözletem! Tömören írom le ami velem megtörtént! Velem az történt meg,hogy a munkahelyemen eltűnt valakinek 100.000.- Ft-ja, amit mint később megtudtam egy mellékhelyiség szemetes vödrében találtak meg.Egy kolléganőm hatodik érzéke azt mondta,hogy csak én lehettem. Onnantól…..
Ráadásul a Star Wars tematikájában. Egyértelműen Vader a legjobb.Via GeeksAreSexy..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
phrase 2010.12.22 15:19:22
December 3-ával végleg bezárta kapuit az Erste Bank Fehérvári út és Kondorosi út kereszteződésében lévő fiókja. Ez a bank arról volt nevezetes, hogy rendszeresen jártak ide pénzért, de fegyverrel. Legutóbb július 9-én látogatta meg egy férfi és egy nő, és egy dobozt is…..
phrase 2010.12.17 09:04:38
@oolajtoo: de mi olyan bonyolult ebben? ha ez a fő szempont, akkor át kell menni egy olyan bankhoz, aminek még van fiókja a 18-ban.
phrase 2010.12.17 09:48:33
@oolajtoo: nem a sikerességről van szó, csak feltételezem te is pénzből élsz! :)
A volt főnököm elbocsájtott. Egy kisvárosban lakom, és többször találkoztam a volt kolléganőimmel, akik tartják a kapcsolatot a volt főnökükkel.Ők már mind elmentek nyugdíjba 2-3 éve. A volt főnököm tőlük tudta meg, hogy hol dolgozom, és mivel nagy az ismeretségi köre a…..
phrase 2010.12.03 09:38:02
@telkoe: attól, hogy veled még nem fordult elő ilyen még létezik a jelenség.
ha tájékozatlan vagy leszel szíves tartani a szádat.

vidéken, kisvárosban igenis van ilyen, tudom. örülj neki, hogy az élet nem hozott még össze irigy, rosszindulatú emberrel és kívánom maradj sértetlen a kis burkodban!
Ágensblog Butij pimo lupuma 2010.07.21 00:05:00
„Butij pimo lupuma” – mondjuk majd pár év múlva a mellettünk sertepertélő házirobotnak, mire kézbe veszi a mosóporos flakont, mert szó szerint erre utasítottuk, és a gép érti az elhangzottakat. Legalábbis, ha valóra válnak egy új interakciós nyelvet fejlesztők…..
Mivel lassan következik az elszámoltatások ideje, néhány érintettnek  fontos információkkal szolgálhat az Útikalauz börtönbe vonulóknak című korábbi Zugügyvéd blogbejegyzés. Íme a Csak 1 ember nicknevű hozzászóló jótanácsai, mit tegyünk, ha megvernek a…..
  Borvárost alakítanak ki Budafokon, a Záborszky pincében 2011. júliusáig, áll az MTI hírében:   A mintegy 300 millió forintos EU-pályázattal kihasználhatóvá válik a kerületben található, a Magyarországon egyedülálló, körülbelül 120 kilométer hosszú pincerendszer.…..
Nem is tudom, mikor hoztunk utoljára ennyi nagybetűvel és szenvedélyes írásjellel tarkított levelet, mint a citibankos Krisztináét. Olvasónk azért tombol, mert egyszer késett a hitele törlesztésével a Citinél, mire a bank a számlájára mégis beérkező pénzből két nap…..
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
phrase 2010.03.03 12:35:11
@Don Bandi:

hogy te nem tudod értelmezni a dolgokat az már biztos...

én csupán próbáltam tcom-ot lepattintani, hogy nem kellene a hülyeséget itt propagálni. ezzel egyáltalán nem firtattam, hogy Rékasinak hogy jó vagy hogy nem jó. felőlem te is felakaszthatod magad, ha neked úgy jó, csak utána senki ne reklámozza nyilvános helyen, hogy az önakasztás mennyire jó dolog.

de ez látom meghaladja az értelmi képességeidet és megrekedtél a prolizásnál, pedig fingod nincs annak mi a jelentése! :D
Kérdéses, hogy a rég nem látott hómennyiség ellenére beüzemelik-e idén az egyetlen, tavaly még működő nógrádi sípályát, a szilváskőit, mert fémtolvajok megrongálták - értesült a Független Hírügynökség. A Salgótarjánt ölelő hegyekben húsz éve még három…..
Egy lány épphogy átesik első nemi élményén, azonnal beleszeret egy szűz srácba. Hogy beavassa őt is a tutiba, egy romantikus csók után hancúrozik vele. A fiú előreszalad a macsóság skáláján, és elkapkodja a féltékenykedést, amivel annyit ér el, hogy szakítópróbára küldi…..
Ági levelében fia kálváriáját írja le, amit pedagógus szülőként türelmesen, de a negatív élmények hatására először szkeptikusan, majd elkeseredve, de a gyerek érdekét mindig szem előtt tartva élt meg. Sokan meríthetünk erőt kitartásából, illetve a történet pozitív…..
phrase 2009.10.31 10:41:34
@Cervisia: nekem is erős a gyanúm, hogy tulajdonképpen Asperger-ről van szó, de a pontos diagnosztika - mint tudjuk - gyakorlatilag képtelenség.

épp ezért sajnálom azokat, akik első körben a szülőket támadták, de a pedagógus meghurcolása is értelmetlen. segítséget csak türelemmel és megértéssel lehet nyújtani, egyébként nem.
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
Ritkán nevez Naiv Ügyfél bárkit is "bűzös borz"-nak, nem is nagyon emlékszem precedensre, hajdúsági olvasónk, Kekecke,  viszont igazi indulattal borzozik, ugyanis egy biztonsági őr ordított vele, karon ragadta és ráncigálta, amiért motoros felszerelésben akart pénzt…..
Bizarr történet érkezett a Blaháról, ahol az ellenőrök állítólag hamisnak kikiáltott, kitöltetlen bérleteket koboznak el a fiataloktól újraértékesítés céljából. Naiv ügyfél feljelentést fontolgatott, mire a BKV igazgatósága egyhavi ingyenbérlettel tömte be a száját:…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..