Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenBP

332 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Kutakodás 2013.06.14 18:21:56
Sok dolgot érdemes kutatni az online világban is. Jobbára olyan dolgokat, amiket nem lehet vagy nem érdemes mérni. De van egy csomó adat, ami nyilvánosan is elérhető. Ilyen például az, hogy hányan használják a Facebookot és az is, hogy hányan iwiw-eznek. A Facebook készséges, és a…..
FTCszurker Csányitellizés 2012.07.09 10:47:00
A Fradi és az Újpest szurkolói közösen adtak ki közleményt a következő szezon sorsolását követően: A csalódás és a felháborodás volt az első két érzés ami elfogott…..
H. vagy megerősíthette, vagy cáfolhatta Csontos István vallomását, vagy összezavarhatott mindent. Zárt tárgyaláson hallgatta meg H–t, Csontos István kapcsolattartó tisztjét a Budapest Környéki Törvényszék. Nem lehettünk ott, de az előzményekből, a korábbi…..
FTCszurker Sok boldogságot BZ! 2012.06.11 12:13:18
Sokunk álmát váltotta a valóra derék, lejáró obsitú védőnk: elkötelezettségét is eléggé jól mutatja, hol is esküdött örök hűséget párjának...
legalábbis eleddig. Bbalog fórumozó így borong: Nagyszerű tett volt a vezetőségtől a kereskedelmi jogok visszaszerzése, nélküle eddig nem volt igazi kereskedelmi értéke a csapatnak, de: Most megvan a bolt, a kirakat, de ideje lenne feltölteni értékes eladható árúval. Komoly…..
Gerig tiszta hangjára, az ulloi129.hu fórumáról, olyan szükségünk van, mint egy jó csatárra. Végre befejeződött ez az egész, egy kis visszatekintést követően remélem sikerül hamar elfelejteni az egészet. Az egész szezont összefoglalva több részre lehet bontani. 0.…..
Kedves nem tudom, hogy ki, aki ezt a blogot írod. Ilyenkor bezzeg egy szó sincs itt se, igaz, amikor világ szégyene van, olyankor most mindenki kussol?! 4:2 lever minket egy Paks!!! A tévében a szpíker minden különösebb izgalom nélkül nyugtázza mindezt, a képen életunt paksi…..
  Phejjj, mindkettőjük mesterremeke, de szépre sikeredett, tényleg... Fenébe. Addig kellett volna Erasmussal elküldeni valahova amíg iskolás volt:D (gerafun, ulloi129.hu fórum)  ..
rendben. a 10. játszott a 11. ellen, a bohócligában. ennyit a meccsről.  és szerintem is, maradjon döme, de legalábbis az a fazon mindenképpen, aki kezdőket összerakja nálunk. de azt az a alakot rúgják má' ki, a szezon végén, aki a cserékért felel. az elmehet a francba, meg az…..
FTCszurker Nincs is Fradi 2012.05.05 21:35:39
Így aztán blog sincs. Vagyizs az ulloi129-ről:"Tisztelt Kubatov Úr!Valóban nem kell edzőt cserélni ha egyszer rosszul játszunk,de mi sajnos hetente egyszer rosszul játszunk…."..
@font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Verdana"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }@font-face { font-family: "Monaco"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p { margin-right: 0cm;…..
Csak a sportfogadás! ..
Mit tudom én, hogy Nikolic jön-e hozzánk, vagy sem, ám a világmindenséggel és ezzel kapcsolatban is, egy Machine nevű fórumozó, igen bölcsnek mutatkozik.  „Na, akkor ugorjunk neki: Íme, az iskolapéldája annak, hogy születnek meg vágyaink, és saját elképzeléseinket -…..
FTCszurker A béka segge alatt 2011.11.07 08:54:00
Vége az ősznek. Ugyan két hét múlva már kezdődik is a tavasz, azért a fél szezon lement, bármennyire is forog tőle a gyomrunk, rá kell néznünk a tabellára. Mi vagyunk a tízedikek. Mindössze két pontra az enbékettőtől, a meccsek felét elveszítve, négy nyamvadt győzelmet…..
FTCszurker R.I.P. Albert Flórián! 2011.10.31 14:35:49
Albert volt, Albert lesz, míg a Földön ember lesz...
Cefet idők: három győzelem zsinórban, oszt már be is kell rúgni. Ünnepeljünk iszonyúan! Pölőt a kormányba! Warrior Says: Na még egyszer. Szeretlek Erzsi haver vagy János csapat csak egy van a FERENCVÁROS!!!!! A női nevet mindenki helyettesítse be a kedvese nevével. adamka:…..
A tegnapi diadal még a távoli keletre szakadt Onitisz barátunknak is újra ihletet adott. Még kettővel lógunk. Amúgy, Pölő RULEZ! ..
DopeManTV Látod, látod TV2? 2011.10.13 13:19:00
 Anno a TV2 azért nem akart foglalkozni a DopeManTéVével, mert az állítólag nem fért bele a családi csatorna koncepciójába. Most ezzel az igazán családias, gyermeki lelket építő HP produkcióval, az Összeesküvőkkel folyamatosan alul maradnak a nagy nézettségi háborúban.…..
FTCszurker Nagy T. szerint a világ 2011.10.10 11:46:00
"...nagyon sok helyről jöttek a labdarúgók, igazi multikultúra az öltöző..." ..
FTCszurker Nyíl 2011.10.07 09:28:00
Családban van úgy, hogy az ember néhány dologról nem beszél, mert finoman és nyugodtan nem tud, máshogy meg nem lehet, vagyis inkább nem szabad. Green Spirit, a focinews.com fórumozója, szép kísérletet tesz bizonyos dolgok kibeszélésére."Nyíl kívülről nagyon okos…..
FTCszurker Deep Space IX. 2011.09.29 11:33:25
Abdi visszajöhet, úgy látszik Kedves Vezetőnk belátta nem az a baj, hogy Lóri kapott egyet Abditól, sokkal inkább az, hogy nem kapott eleget. Vagy egyszerűen csak aláírta az ekhós szerződését és mellékbüntetésként kitakarította az albérletét. Rögtön fasza kis performenszen…..
Az MNV beperelte az elmaradt stadionfelújítás miatt az Öreget, mire újra megszólalt az ügyünkben. Aszem az Újonc nevű fórumozónak igaza van, mert mostohaapánk üzenetét valóban terjengősen és rosszul ültették át a mi nyelvünkre: "Szerintem rosszul fordították le az öreg…..