Regisztráció Blogot indítok
Adatok
excenter

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőként 2010-ben, az Avatar menetelésekor született meg eme hiánypótló és box office-os értekezéseink egy sarokkövét képező cikk, majd a nagy sikerek 3D-s újrázásait megelőzően, 2012 elején vettük elő ismét. Annak is több mint négy éve már, nevezett 3D-s újrák megtették a hatásukat, s nem is…..
excenter 2016.07.03 13:47:50
@Yv@n: Nem volt egy forint körül a kiló kenyér.
Volt egyszer, hol nem volt, kéremszépen, volt egyszer egy rubintréka. Egyszer ez a rubintréka, kéremszépen, lefutott az álomgyönyörűszép (jegyezzük meg ezt a szót) hotel futópadján vagy tíz kilométert, kéremszépen. ...hitte ő! Mert, hát nem futott ő sehova, hanem ott maradt egyhelybe' az ő nyomorult…..
excenter 2016.07.01 09:26:55
@Csattanós maszlag: Á, nem hiszem, hogy ennyire gyomorforgató módon lehet viselkedni. Szerintem az a tévéstáb csak véletlenül járt arra.
Így volt. Szinte biztos.
És ő csak második a hazugok örökranglistáján... A következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmas hang-, és képhatásokat tartalmaznak. Csak erős idegzetűeknek, illetve mazochistáknak ajánlott!   Az alábbiakban egy az egyben teszem közzé az ATV összefoglalóját a…..
excenter 2015.03.30 23:29:53
  Külügyér, aki mit sem ér...   Igaztalan a cím, helyesebb lett volna azt írni: Külügyér, aki mit sem ért el, mert Amerika nem barátunk.                                                                                      Más okból is…..
excenter 2014.10.27 11:57:10
@$$$=$$$: Szíjjártó frizurája tényleg nagyon jó! Ha másnak nem, elrettentő példának. Esetleg releváns mondanivalód is van? A mocskos, szemét imperialista USA-vonallal ne fáradj. Légy kreatív, mint Szíjjártó fodrásza.
excenter 2014.10.27 14:06:30
@Szamiz67: Én kérek elnézést. Mondjuk, így jobban illik a gazdájához. Már ti. ugyanúgy semmi értelme nincs.
Unortodox választási program, unortodox négy év, unortodox értékelés „Most lassu méreg, lassu halál emészt. Nézd: a kevély tölgy, mellyet az éjszaki     Szélvész le nem dönt, benne termő          Férgek erős gyökerit megőrlik, S egy gyenge széltől földre…..
   Na, bumm! Végre találtam valami egyéni szájíztől eltekintve deklarálható, egyértelműen pozitív jelzőt a mi Ferencünket illetően. Az apropó: bébibumm, avagy újabb Aapró popó a Gyurcsány családban. Immáron ötödik alkalommal találta szaporításra érdemesnek a gólya…..
Bankszövetség: méltánytalan a devizahitelesek megsegítését célzó törvény  Milyen szép megfogalmazás. Méltánytalan. Mondogatom, ízlelgetem, teszik. És miközben újra és újra újabb ízeket fedezek fel, elmélázok. Azon tűnődöm, hogy velem a bankok milyen nagyon méltányosak…..
excenter 2014.07.05 21:41:53
 Ne pingvinezzél itt nekem, elmondom, mi a stájsz, bazmeg! És nem utólag, mint Szigetvári cimborád, hanem inríltájm. A Viktor keresztnév amúgy is rossz ómen.  Két lehetőség van: vagy ti újítjátok meg a baloldalt, vagy valaki kívülről, de akkor mentek a levesbe. Fletót annyira…..
Simonka György (írta Növényi Norbert verse) Nem lázad benne a bú, nincs harag lelkében Bátor szíve viszi előre élete minden percében Sötét erő mely vesztét kérné, felbukik nyomban Másként ember nem láthatja csak nagy rohamban Ő az ki hont teremt, hitegető cifra beszéd…..
Ha én, amúgy, vitéz Horthy Miklós főméltóságú úr seggének fényesre nyalásában jeleskednék, akkor kényesen vigyáznék arra, hogy Gyarmati Fanni halálának kapcsán semmilyen körülmények között ne szólaljak meg. Mert ez olyan... olyan... nem elegáns. Érted. (Az "elegáns"…..
Mi, jobbikosok olyan arcok vagyunk, akik kizárólag egy orbitális közhelygyűjteményként tudjuk elképzelni a választási plakátunkat.Mi, jobbikosok magunkat vizionáljuk jövőként. (Lásd még: Jobbik Magyarországért Mozgalom)Mi, jobbikosok Nagy-Magyarország térképét akasztjuk az…..
excenter 2014.01.29 23:23:11
Kinek van erre energiája? És elmúla az október, és eljöve a november, de nem jöve el a perpetuum mobile. Pedig mennyi munkát fektetett bele Sanyi, a mi Sanyink, mennyi marhaságot hordott össze orcájának- mer' az van neki- verejtékével. Még azt is elárulta, hogy ő sumákum laude…..
"Mert növeli, ki elfödi a bajt." (Illyés Gyula) „Roma büszkeség napja” lesz szombaton a Józsefvárosban- olvasom, és csodálkozom. Ismét egy kezdeményezés, amelyik totálisan félreértelmezi a helyzetet, és ennek megfelelően- természetesen- hamis következtetéseket von le,…..
excenter 2013.10.19 07:53:17
@Manyecska /FÁK/: Ridikült ne vigyél!
Kisebb unszolásra sikerült értelmes választ adnia a Diginek naiv ügyfél kérdésére. Lehet, hogy csak egy beállítást kell megpiszkálni a tévéjében: Bejelentését rögzítettük és továbbítottuk illetékes munkatársaink felé. Amennyiben azonban a hibabejelentést követő…..
Az Országgyűlés a miniszterelnök javaslatára összeállította az első osztályú labdakergetőrúgó-bajnokság indulóinak névsorát: A-csoport Real Felcsút Atletico Felcsút Alcsúti Viktória SC Videoton Középcsút Debreceni 100alék Pápa FC Bíboros FC Püspök…..
excenter 2013.10.16 12:39:41
Hollandia-Magyarország 8:1 (azaz nyolc:egy) Száz stadiont, ezeret! Ha hagyják, hogy csináljatok. Kápráztassátok a világot, ostoba emberek! Eeeeeeeekkora zakót kaptunk!..
Minden út romába vezet   "Hiába keresnénk a cigánypecsenyét és a fűszeres cigányszószt a hannoveri menzákon, ilyen név már nem szerepel a helyi étlapokon, írja a Tagesspiegel. A helyiek szerint ugyanis egy jó szelet fokhagymás-szalonnás hús vagy a csípős-paradicsomos…..
...avagy- szegény ember ezzel főz(ött)  ELECTRONIC INDUSTRIES CO. Baghdad Iraq  <<<Kb. ennyit tudok elolvasni. Siófokon vettem, az egykori Skálában. (Especially recommended for Viax.:-)) Made in Switzerland. A PD Magnetics, a DuPont holland leányvállalata…..
excenter 2013.09.21 11:36:40
@Senta: Szerintem ez sokkal inkább ízlés, mint fotóbolt kérdése. Abban az időben is voltak olyan kazetták/borítók (és persze sok más is), amikben sem akkori, sem mai szemmel nincs kifogásolnivaló.
Breaking! A Tárki módosította múlt heti bejelentését. Ezek szerint a választóképes polgárok többsége szerint nem Bajnaiét, hanem Orbán Viktorét...
Nocsak... Az RTL Klubon egy beharangozó werkfilm-féle volt tegnap az Alföldi Róbert által rendezett István, a király szegedi előadásáról. Ennek alapján úgy tűnik, sikerült megújítani a művet, bár ez nyilván nem lehetett könnyű. Megszólaltak az alkotók, közreműködők.…..
2009. február 7-ről 8-ra virradó éjjel roma származású elkövetők a veszprémi Patrióta lokálból kicsalták, majd halálra késelték Marian Cozmát, az MKB-Veszprém román válogatott beállóját. A tettesek a játékos segítségére siető társai közül Ivan Pesicset és Zsarko…..
Most, hogy a Malac letette végre azt a Blikket, legalább én is elolvashatom. Kiapad6atlan hírhumorforrással szolgál mindenki számára. Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is tölthetik! Itt van például nagy kedvencünk, Hajdúné, született Sarka Kata. Micsinált?…..
Régi idők mozija Ma kedvenc fogyasztóvédelmi blogomon szóba került két film (az Egri csillagok, ill. a Vigyázat, vadnyugat!), és elgondolkodtam, miért nem lehet az ilyen régi alkotásokat moziban élvezni. Mert igaz ugyan, hogy ma már szinte minden film megnézhető otthon, ilyen-olyan…..
Bella Étterem Café, Balatonfüred  Ma* a balatonfüredi Bella Étterem és Pizzériába vetett sorsunk, mely a Tagore sétányon található. Miért? Mert Jaliskának megtetszett a kitett étlapon a hideg erdei gyümölcsleves vaníliafagylalttal. Megértem- majd harminc fok volt. Jómagam…..