Regisztráció Blogot indítok
Adatok
before you close your mind

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az előző bejegyzésben leírtam hogyan lehet Nokia és Sony telefonokat függetleníteni. Ebben a posztban az Androidos mobilok függetlenítése kerül a boncasztalra. Sajnos nem tudtam a kódot tesztelni amit a napokban publikált Tommy Brown angol blogger. A kód sokban hasonlít az…..
before you close your mind 2012.01.10 18:00:28
ROFL-net Kérdés hozzátok 2011.08.06 12:00:00
Réges-régen bemutattam nektek kedvenc humoristámat, Stephen Lynch-et. Ő az az ember, aki gitárt fog, kiül a közönség elé, és énekli elég morbid dalocskáit. (elnézést hogy nem feliratoztam, majd legközelebb, most úgyse ő a lényeg)   Na most Comedy Central egyik…..
Röviden összefoglalnám a három szak jellemzőit, előnyeit és hátrányait. A programtervező informatikus egy jó és versenyképes szak szerintem, bár elég tömény. A matematikai rész húzósabb, de informatikai kurzusokból is van komoly felkészültséget igénylő. A szak neve a régi…..
before you close your mind 2011.02.14 15:19:19
@KillMaster: Most olvasva a PTE-t... hát mit ne mondjak... Akkor nem sokkal különbözik az SZTE-től. Én PTI-s voltam... leszek megint, mert a harmadik tantárgyfelvétel után harmadjára se sikerült a Számítógép architektúra. Vaciláltam a PTE-vel... bár szeretem szegedet, de rossz tulajdonságomnak felróható az ismeretlen iránti kedv. De köszönöm, hogy lebeszéltetek. Kérdésedre a válaszok:

1) Hát felzárkózás, úgy megy ha óráról órára készülsz. Sajnos tapasztalt infósként ezt tudom tanácsolni. Deriválás integrálással kezd. Ha jó gyakorlat vezetőnél veszed fel akkor semmi probléma nincs menni fog, ha készülsz. Ajánlom a gólyatábort én ott ismerkedtem össze sok emberrel és ha valaki jobban ott van a matekban biztos segít.
Nem lehetetlen, mert rengeteg anyag van az interneten ezzel kapcsolatban, de a gólyatábor tényleg alap. Aki nem szerez ismerősöket az elején, akkor csak stéberként tudja elvégezni, mert barátok között kézről kézre jár a jó infós anyag. Amúgy nekem elsőre sikerültek, de nekem azért van matekos múltam :).

2) A szegedi egyetemen rengeteg nyelvet fogsz majd tanulni. Nekem nagyon tetszett a tematika ebből szempontból, mert tényleg jól fel van építve.
Elsőnek az ansi c-t fogjátok tanulni programozás alapjaiből. Ha picit is gyakorolsz simán menni fog. Rendesen elmagyarázzák, kevés az olyan gyakorlat vezető aki szarul magyarázna. Cben "hello world"-el kezdtek, linux alatt. Fontos, hogy az SZTE nagyon támogatja a szabad szoftvereket így ubuntu alatt fogtok kezdeni. Érthető, és látványosabb mint winfos alatt. Én az szte-nek köszönhetően 2-3 éve vagyok aktív ubuntu felhasználó. Ingyen van és nincs kék halál, megfizethetetlen.
Továbbá fogtok tanulni Java-t ahol kivesézitek az objektum orientáltság mi voltját. Itt az eleje nehéz, felfogni, hogy mi is az, utána menni fog. Itt se árt a gyakorlás, ha tényleg programozó fogsz lenni.
Még fogtok c++, speciálkollégiumi tárgyak között .NET, cSharp (c#), assembly, (még) actionscipt 2.0 Adobe Flash alatt, továbbá programozás nyelvek tantárgyakból smalltalk és társai (ott 4db nyelv lesz). Akkor bash programozás linux alatt, html, mysql, php. Most hirtelen ennyi, amiről tudok.

Ha esetleg kérdésed van, írj :)

Sok sikert a felvételihez :)
ROFL-net Bankreklámok 2010.12.27 12:12:00
Gyűlölöm a reklámokat. Ötlettelenek, unalmasak, és a legtöbbször idegesítőek. A bankreklámokat utálom a leginkább, de érdekelne hogy ti is így gondoljátok-e ezt, ígyhát íme egy szavazás. Első jelöltMásodik jelölt (talán ezt utálom a legjobban D:)Harmadik…..
before you close your mind 2010.12.12 23:37:01
@Rákember/edimark: Szint úgy :\
Csak ülök, magányosan bámulok kifelé egy felhőkarcoló hatvankettedik emeletének ablakán. Eső veri az üveget, halkan kopog, mint egy fájdalmasan szívszorító dallam. Látom lefolyni a cseppeket, magukkal viszik a port, a peremen összegyűlnek, majd leesnek a mélybe. Felnézek a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy kék köpenyes mágus. Ez a mágus egy hatalmas csavarodott toronyban lakott, egy kietlen jégmező közepén. A tornyát évezredekkel ezelőtt építették hatalmas, szőrös kezek, melyek egy embernél ősibb és jóval bölcsebb faj tagjaihoz tartoztak.…..
Kommenteket kérek, mert különben nem jön az ihlet! :lAzt álmodtam, hogy berepült egy szúnyog a fülembe. :DMajd lesz írás, nem soká' de tessék kommentelni, mert így nem nagyon van motivációm írni. Előre is köszi!Barátotok:OidipusUi.: <3 ..
Geldrin barátom feléled hamvaiból, mint egy főnixmadár és szállítja az "artworköket" rendesen! Itt a legújabb mindfuck képe: Necromancer(Az állam valaki vegye fel a padlóról!)..
Egy találkozóra igyekeztem, titokban, egyedül gyalogoltam a sötét aluljáróban. A metróban csak pár ember lézengett, én mégis minden sarkon csak egy arcot láttam. A nőét, akit megcsalni készültem... újra. Pedig szerettem. Minden ízében szerettem, de amire most készülök, arra…..
De tényleg mi a faszom van ezekkel.....
before you close your mind 2010.07.03 08:12:51
wécésfüzet Ennyit nem lehet inni 2010.06.22 09:06:31
before you close your mind 2010.06.23 16:14:57
wécésfüzet Au... 2010.06.23 09:22:38
before you close your mind 2010.06.23 16:05:08
Az igazi kalandorok blogja! Ninják 2010.06.17 23:03:00
Tizenkét ninja támadt a mesterre, sorban leugráltak a palota tetejéről és suriken esővel árasztották el a nagyszakállú öreget. Az chi energiájának egyetlen hullámba sűrített gigászi csapásával elsöpörte ellenfelei fegyvereit, majd lassan, megfontolton harci pozícióba…..
WAR89 üvölt egy hatalmasat a mikrofonba:          O:        :D:D Gratulálok uram, felébreszteted az egész családot. W:       Remélem mindenki igényének eleget tettem! :D:D:D Na ez…..
before you close your mind 2010.06.09 23:55:38
before you close your mind 2010.06.10 10:43:55
Hazaértem, végre! Beáll a HÉV a megállóba, leugrom róla, a cipőm körül felfröccsen a víz, megcsillan rajta a sárgás lámpafény. Így munkából hazafelé, izzadtan, koszosan hajnali fél egy fele olyan, mintha nem múlna az idő. Mintha egy szemerkélő esővel vert szigeten állnék,…..
before you close your mind 2010.06.04 00:50:18
before you close your mind 2010.06.04 00:49:34
Szerintem teljesen rendben volt a film, igaz egy kicsit más mint a régiek már csak azért is mert ez egy eredet történet... úgyhogy nézzétek meg ha tehetitek:)..
before you close your mind 2010.05.30 10:33:45
Kicsit késő van. De csak egy hangyafasznyit. És hétfőn vizsga. Jeee...Ésésésésésés... jöhet az asszociáció halmaz. Jajj de szípen mondtam. Kiskoromban humorista akartam lenni, de miután kiderült, hogy nincs humorérzékem, vagy legalábbis szarul mesélek, a tervem meghiúsult.…..
A leszállóhajó vörös csíkot húzott a bolygó egére, ahogy a súrlódás felhevítette a külső burkát. A benne ülők lengéscsillapított székeikben alig érezték meg a rázkódást. A Jerry nevű kabin beért az alsóbb légkörbe és oldalpaneljei felcsapódtak, fékezőszárnyként…..