Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kinsman

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai propagandakiállítást ismertető kritikánkkal alapjaiban értettük félre a témát és magát Kínát is, állítja Salát Gergely Kína-kutató a Mandineren megjelent írásában. A konzervatív blogon Kínai Kálmán és Trágár Tóniként publikáló szerző saját nevén jegyzett…..
  Mi fán terem a paleofuturizmus? Miféle idétlen, szektás ideológiai sarok lehet ez? Semmilyen, inkább egyfajta befejezett jövőről, amolyan future perfect-ről, vagy ahogy az El País Semanal, a legnagyobb spanyol napilap hétvégi melléklete írja, Futuro Pluscuamperfecto-ról van…..
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..
kinsman 2010.11.26 05:37:42
@kbalazs: Köszi, sejtettem én is, de gondoltam egy halvány kísérletet teszek. A zhongguancun tud meglepetéseket okozni. Ha még nem vagy 100 százalékig biztos a kindleben, vagy szeretnéd tesztelgetni, decemberben Pekingben egy sör mellett lehet.
kinsman 2010.11.09 11:25:54
@Dworkyll: nagyon köszi, de az igazat megvallva olvastam egy csomót a modellről, meg megnéztem ezer reviewt, és egyszerűen meg akartam őrülni annyira kellett, úgyhogy megrendeltem :)))
még szerencse hogy nem azt írtad hogy Kínában 1500 forintért lesz jobb:))
kinsman 2010.11.10 12:28:18
@Dworkyll: Köszi mégegyszer, egyébként meg a franc tudja mennyire vagyok igényes, majd kiderül... Már majd megbolondulok hogy ideérjen, már baromi régóta akarok ilyen eszközt, de eddig nem érte meg. Egyébként pedig ahol élek iszonyat drága az angol nyelvű könyv, szóval mindenhogy nyerek.
A kínaiaknál meg a franc tudja, mindenképpen szétnézek, mert néha ki lehet ezt-azt fogni.