Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vyf (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
Subba Szuperbéna 2008.06.16 09:44:00
Ha még nem definiálta senki sem a teljes bénaság fogalmát, akkor a következő videó alaposan bemutatja mire képes kettő darab rengeteg idővel rendelkező idióta. Amennyiben a felvételt óvodások követték el akkor visszavonjuk, azonnal felfokozzuk őket szuperpumává. Mivel nem…..
Subba Interracial bestial threesome 2008.06.06 11:32:12
Tisztelt Cím! A mellékelt képet az elsős kisfiam olvasókönyvében találtam. Szerintem nem szorul magyarázatra, habár azt mondják, rossz az, aki rosszra gondol. Kriszti Tisztelt levélíró! Mi folyton csak rosszra gondolunk. Semjén Nem is nagyon fűznénk hozzá semmit, legfeljebb, hogy…..
Subba Diszkós Gollam 2008.05.20 11:23:00
Részeg ember körül csak egy ne legyen, józan ember! Pláne kamerával. Szegény Gollam mélyrepülését se láthattátok volna ha nincs a helyszínen egy jóravaló józan ember. Minden az interneten, a szuper alsónadrágos diszkókalimpálás ami persze már földönkívüli szint,…..
vyf (törölt) 2008.05.20 11:36:11
Rendszeres olvasóink tudják, hogy a Playboyból minket sohasem a képek, hanem csakis a betűk, különösen a nagyinterjúk érdekelnek. A májusi számban Vágó Istvánnal közölnek beszélgetést. Azt már többen megírták, hogy elárulta, amit eddig is mindenki tudott:…..
vyf (törölt) 2008.04.23 23:35:14
Nem kell ez a sok álszent duma.
Tessék olvasni.

www.vilaggazdasag.hu/index.php?apps=cikk&cikk=203848

Hiszen valójában ti Vágó Pityut szeretnétek Fletó helyett minielnöknek.
Subba A hét szuperpumája: Móni 2008.04.22 11:50:00
Ilyen volt: Ilyen lett: Pokrivtsák Mónika, 2008: pattanásig feszült inak testszerte, vadászó gepárd pillantása, húsrágó, hídverő arcizmok. Kell ennél több a szuperpumasághoz?..
vyf (törölt) 2008.04.22 11:52:31
Végül is népszavazott az ország, valami háromszáz forintos bagatell tételről, három iksz, igen-nem, lila lapok, sok unalmas vágókép. Kit érdekel ez?Ha még a jégtáblán sodródó orosz horgászokat sem kapcsolta egyik országos kereskedelmi televízió sem, miért pont egy…..
Azt gondolná az ember, hogy kiapad a válogatás, de nem adja könnyen magát. Lapozzátok át a kirívó esetek listáját. - Hajrá Vác - Lendületember  - Szcientológus társkereső - Volt egy 1 éves kapcsolatom és félre léptem benne anyám élettársának fiával Józsival és…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..