Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rókarudi

39 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 30-án került megrendezésre ötödik alkalommal Szombathelyen a Szombathelyi Motorosok Közhasznú Egyesülete rendezésében a Baleset-megelőzési nap. Mivel elég nagy sajtóvisszhangot kapott, inkább a linkeket teszem ide a cikkekre, plusz pár fotót:A 112.hu összefoglalója.A…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
  Bővebb info az eseményről itt...
Hatodik alkalommal kerültek megrendezésre a Harley-napok Bécsben július 18-20. között. Ezúttal a Práter mellett levő Kaiserwiese volt a találkozó helyszíne. A felhozatal a szokott volt, HD-partnerek, motoros felszerelés-árusok, étel- és italárusok sátrai, színpad, és megannyi…..
Ahogy előzőleg írtam, április 26-án volt a nyitóbuli, ami fergetegesre sikeredett, köszönhetően a jó szervezésnek, no meg a zenekaroknak. Gyülekező Szombathelyen, az Árádia Üzletház mellett:   Aztán elmentünk Ozmánbükre, ahol a főút melletti fogadóban zsíros…..
Trike blog Kezdődik a szezon 2014.04.13 17:53:30
A Vipers Original 2014. április 26-án nyitja a szezont egy bulival, ami a XII. lesz. Itt a plakát, és a klub oldala: ..
Szombaton, szeptember 22-én zajlott az idei Speckfest Flóriánnál, Bad Eisenkappel mellett. Csodálatos, verőfényes időben, kb 25 fok melegben. A szavak helyett itt vannak a képek. Szuper összejövetel volt, rengeteg emberrel, finom kajákkal, Murautaler + Puntigamer sörrel, drindliruhás…..
Szombaton, szeptember 8-án sikerült eljutnom első alkalommal a Harley Week-re a Faaker See-hez. Készítettem pár fotot + videot. Egyenlőre a képeket töltöttem csak fel, a videok kissé időigényesek. De ami késik, az is eljön egyszer. Elsőként itt egy közelebbi térkép a…..
Itt a link az eseményre. A plakáton levő szöveg: European Bike Week a Faaker See-nél. Minden évben szeptemberben Karintia szívét a V-Twin -ek hangja üti meg. Aztán több mint 70.000 motoros túrázik keresztül a régión, akiket az alpesi természet, az elsőosztályú motoros…..
Itt egy meghívó augusztus utolsó hétvégéjére a bajorországi Rehlingbe, a Scherneck kastély körüli mezőre: A második képen látható szöveg magyarul: A rehningi Intruder Club 15 éves fennállását ünnepli. És ez igazán meg lesz ünepelve!!! Ugyanazon a hétvégén, amikor…..
Sziasztok Blogolosok! Rendszerhiba lépet fel, melyet a rendszergazdáink nagy erőkkel nyomoznak. Jelenleg úgy látjuk, hogy a postjaitok nem sérültek meg, de időbe telik míg gatyábarázzuk a rendszert. [update 18:10] Úgy tűnik sikerült helyreállítani a rendszer működését. Sajnos…..
rókarudi 2012.07.29 19:42:27
@halál megdöglessz kinyírunk ®:
íén már találtam másikat.
Ebből a fosból, meg a rendszergizdák hozzáállásából ennyi volt.

Csak az a gond, hogy az export se műkszik.
Majd smittpalizok, ha lesz időm.
                                                   (Tótáné Pethő Rózsa alkotása) 2008-ban jelent meg egy hír,…..
rókarudi 2012.07.29 19:08:58
A hosszú hétvége sem marad esemény nélkül, ma a Vipers tart szezonnyitót.Itt a link az eseményre. ..
Szezonnyitó Motoros Felvonulás, Szombathely : Indulási hely:Szombathely Bartók Béla Krt. emlékmű alatti parkoló Úticél:Szombathely ()   Indulás:2012-04-14Túra típusa:Felvonulás Max. létszám:Nincs korlátozás Érkezés:2012-04-14Nehézségi…..
Trike blog 2012. Első gurulás 2012.03.16 23:09:00
Ma, március 16-án volt az első közös gurulás idén. Megbeszéltünk egy kis motorozást Feri barátommal még tegnap. Gyönyörű tavaszi idő, 20 fok, muszáj motorozni. Aztán úgy alakult, hogy a találkozón egyre többen lettünk. Elindultunk egy kis bemelegítő motorozásra...Körmend…..
Ma kisebb kirándulást tettem a Lockenhaus (Léka) - Rechnitz (Rohonc) úton, ami már az Alpok "előszele". Íme, pár saját fotó, bónuszként egy kedvcsináló cikk a nyugat.hu-ról. A fényképek első része a lékai várnál készült. Útközben Rohonc felé haladva…..
Augusztus 5-7. között került sor a X. Vármeetingre Sárváron. 6-án volt a motoros felvonulás Meggyeskovácsiba és vissza, ami kb. 15 km-re van Sárvártól. Itt készítettem pár fotót, plusz két videót is találtam a Youtube-on, amit Balazs04 és vibega1 készített, idemásoltam ezeket…..
  Képes ízelítő az eseményről: ..
Vak tyúk is talál szemet a mondás szerint, és tényleg: úgy tűnik, hogy a Fidesz-kormány is egy olyan törvényen dolgozik, ami az eddigiekkel szemben tök normálisnak tűnik, mert 1. komoly dologról szól, 2. végre nem a kisembert szívatják vele.Ismert a probléma, hogy a magyarországi…..
rókarudi 2011.05.26 11:13:11
@Martian:
Egyetértek.
Ez egy baromság, nem jogszabálytervezet.
A további kérdéseim:
Hogyan bizonyítja valaki, hogy egy éven belül 30 napnál rövidebb ideig tartózkodott az autó Magyarországon?
Hogyan bizonyítja valaki, hogy életvitelszerűen hol él?
Hogyan bizonyítja be a másik fél ennek ellenkezőjét?

Szóval szerintem ez csak egy agymenés, semmi más.
rókarudi 2011.05.26 11:38:02
@Takony_fősámán: "Ez nem igaz, hisz a cikk is említi, hogy Ausztriában is létezett ez a probléma. "
Viszont rosszul említi. Nem számolták fel az osztrákok sem ezt a gondot. A mai napig sok osztrák használ német rendszámot. Nem a regadó miatt, hanem azért, mert Ausztriában agyrém forgalomba helyezni külföldön vásárolt használt autót.
Trike blog Vienna Harley Days 2011 2011.05.15 11:30:00
Május 13-15. között került megrendezésre a VHD, a Harley találkozó Bécsben. Tegnap, 14-én volt a felvonulás, ami a Prátertől indult, és a belvárosban, a Ringen végigvonulva zajlott. Készítettem két videót a felvonulásról.           A felvonulás…..
Trike blog Elindult a szezon 2011.04.19 13:23:00
A hónap első felében több helyen tartottak szezonnyitó motorozást. Itt az ideje kicsit körülnézni, milyen programok lesznek idén. Egyenlőre a következőket sikerült találni, de később biztos bővül a lista.   április 29.  Honda…..
Trike blog 20 éves lett a Rewaco 2010.11.14 22:39:00
1990: A Rewaco GmbH alapítása 1990. 11. 26-án, Untereschbach-ban (Németország).  1991. januárban gőrdült le az első Rewaco trike, a HS1. A HS1 alapvetően különbözött az akkori trike-konstrukcióktól. Néhányan építettek hasonlót, de ez másképp nézett ki, mint a…..
rókarudi 2011.02.13 22:25:40
@Rewaco:
Bocs, uborkaszezon van, nem jártam erre.
Ez a saját fordításom, ide a blogra.
Ha megmondod, hova akarod felhasználni, rajtam nem múlik, az tuti.