Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sportlövő

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
Gyöngyöspatán a Jobbik jelöltje győzött – a hír láthatóan sokakat meglepetett. Következik ebből valami? Lehetséges, hogy mégis inkább jobbról kell keresni a Fidesz potenciális váltópártját? Lehet, hogy Vona Gábor a magyar Fini, aki szélről indulva, de óvatosan befelé…..
Hosszas hallgatás és érzékelhető elbizonytalanodás után ismét erős életjelet adott a Jobbik: Vona Gábor a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lakon mondott beszédében ígértet tett arra, hogy február 14-én, a parlament tavaszi ülésszakának első napján gárdamellényben fogja Pintér…..
törökgáborelemez 317. Záróra 2011.01.26 09:09:00
Tegnap este az MTV Záróra című műsorának vendége voltam. Veiszer Alinda, aki az egyik legfelkészültebb magyar újságíró, sok olyan dolgot megkérdezett (a politikai elemzésről, az elemzői szerepfelfogásokról, a tanácsadásról, a politikus létről és egyebekről), amikről már…..
Kóczián Péter A közös zakó 2010.04.17 17:30:58
 A Jobbik kapcsán a megértés a fontos és nem az elhatárolódás. Mindenki jobban tenné, ha komolyan elolvasná a Jobbik programját, s elgondolkodna azon, mitől olyan népszerűek. Vitathatatlan, hogy cigányellenes és rendpárti, a demokratikus rendet bizonyos elemeiben – főleg…..
Sportlövő 2010.04.18 23:16:50
@Rá Dios:
Bizony súlyos ára!!! És ezt az egész ország érzi. Amikor a cionista politikai és gazdasági pénzhatalom érdekei előrébb valók mint a nemzet. Ez az elmúlt 32 év, beleértve vastagon az elmúlt 20 évet, közös nagy HAZAÁRULÁSA!!!
A Jobbikról meg csak annyit, hogy sokunknak nem a párt a fontos, hanem az ügy amit képvisel! Egyre több embernek nyílik ki a szeme és látja meg, hogy mi is folyik a világban. Véleményem szerint elindult egy olyan ébredési folyamat, amely megállíthatatlan. Az emberek rájönnek, hogy mi az igazi érték! Wass Albertet idézve: "Nem az a fontos, hogy ki mennyi pénzt hoz az országba, hanem, hogy ki mennyi jót, szépet és hasznosat tud cselekedni a Magyar közösségért."
Sportlövő 2010.04.18 23:34:21
@Boli:
Abban egyetértünk, hogy gyors, hatékony érdemi lépésekre van szükség! Tiszta szívből drukkolok, hogy ezeket a borzasztó állapotokat a Fidesz kormány hatékonyan tudja javítani. Bár azon elgondolkodom, hogy valóban Magyarország legnagyobb maffiavezérét kell belügyminiszternek, ill. egy MSZMP-s III/II-es ügynököt kell külügyminiszternek kinevezni. Na ez valóban vállalhatatlan!
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..
Sportlövő 2010.04.09 19:38:14
@jjulie:
Itt már világnézeti és neveltetési feloldhatatlan különbségek vannak közöttünk. Ajánlom, hogy tanuljon tisztességet, illemet és történelmet.
Sohasem késő!
Ezt biztatásnak mondom!

"becsület, a tisztesség, a hazaszeretet, a szolidaritás, a szeretet és a bátorság az komoly dolog"

az, meg hogy miből lesz a zsé, és mi történik a világban az meg le van szarva, még a gondolatától is kiütésed lesz, igaz?
Sportlövő 2010.04.09 19:59:26
@namitirok:
Az Isten (az egy igaz és örök) mentsen meg, hogy OV mondja meg, hogy mit olvassunk, hogy lehetünk becsületes és tisztességes, hazaszerető magyar emberek! Azért ne, mert előtte konzultálna fő mentoraival Soros Györgyel (született Schwartz György) és Benjamin Netanjahu-val. Egyedül tüsszenteni sem mer!

Ne fárassza magát azzal, hogy le antiszemitáz...
Sportlövő 2010.04.09 20:10:39
@jjulie:

"mikor szoktál át erre a magázásra te faszkalap? "

A Fideszes haverom azt mondta, ha valaki ilyet kérdez akkor válaszoljam ezt: "Mióta megdugtam az anyádat és lehet, hogy a nevelőapád leszek".
De én nem mondok ilyet! Én Jobbikos vagyok!
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..
Sportlövő 2010.04.07 11:44:47
@andzsin: Arra a művelt kifinomult ízlésű európára gondolsz, melynek történelme hullahegyeken keresztül vezet el egészen napjainkig?
Sportlövő 2010.04.07 12:07:16
@barli: Ha büszke vagy a magyarságodra, akkor gondolkozz el rajta, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy a déd- meg az ükunokád is büszke lehessen rá? Vagy ez akkor már nem lesz fontos? Akkor mi lesz fontos? Egyáltalán most mi a fontos? Az, hogy neked legyen igazad, engem meg sárba döngölj? Nemes cél! Netán csak nem fideszes vagy?
Mielőtt kellemes húsvétot kívánok a blog minden olvasójának, a pillanatnyi politikai csendet kihasználva szeretnék még valamiről beszélni. Ezen oldal indulása óta hivatalból is figyelem a hozzászólásokat, de korábban is nagyon érdekelt, hogy miképpen érvelnek és indokolnak…..
A sajtó beszámolói alapján úgy tűnik, hogy az idei választási kampány egyik legviccesebb és egyben talán legjellemzőbb eseményére került ma sor egy budapesti kávézóban. Az MDF sokadik kezdeményezése nyomán az LMP kampányfőnöke ide várta az országos listát állító pártok…..
Sportlövő 2010.04.03 21:46:30
@Bona Fides: Jobb ha felkészül, hogy ez még csak a kezdet! Minél többen ismerik fel az igazságot, annál többen leszünk és visszavesszük az országunkat! Akkor is, ha ez önnek nem tetszik...
Én nem haragszom, ha így beszélnek rólunk mint ön! ez nem minket minősít!

És ha zavarja a "Szebb Jövőt!" köszöntés akkor van a tarsolyomban egy másik is, és azt is komolyan gondolom!

Áldjon meg az Isten!
Sportlövő 2010.04.03 22:15:36
@namitirok:
Én nem így gondolom! Az önrendelkezésünket igen is vissza kell szerezni, és a partnereinket és a szövetségeseinket úgy kell megválasztani, hogy azok ne olyan kapcsolatra épülhessenek, ahol Magyarország csak vesztes lehet. Jelenleg nincsen szövetségesünk európában!!! Senki nem tart minket tiszteletben! Mindent lenyomnak a torkunkon! Természetesen ehhez kellett a mindenkori kollaboráns kormány is! Na ilyet nem szeretnék többet!

Áldás Békesség!
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
Az imént sikerült megnéznem ennek a kampánynak az első hatpárti vitáját, a Duna Televízión az országos listát állító pártok képviselői beszéltek nemzetpolitikai kérdésekről. Bár a vita B kategóriás volt, mind a témák szűkössége, mind a szereplők politikai súlya okán…..
Sportlövő 2010.03.28 20:39:08
@jjulie: A Bibliában ez nem áll!!!
A talmudban viszont pont ez van megírva. Cselekedj úgy, ahogy a legtöbbet nyersz...

Hát nem!!!

Ajánlom figyelmébe Wass Albert üzenetét (a vers végén):
www.youtube.com/watch?v=opLraXP2C0M
Sportlövő 2010.03.28 20:48:32
@namitirok:

@Sportlövő: A Bibliában minden megtalálható, valóban!
És mindennek az ellenkezője is, nem?

Ha Önnek ez kérdés, kérem olvassa el!
Sportlövő 2010.03.28 20:57:10
@jjulie:
"pedig jobb lenne minden magyarnak, ha arra is figyelne hogy van e értelme annak amit csinál, amihez ragaszkodik

olyan ért közdeni amiből semmi haszon, balgaság biblia ide vagy oda

ha meg nem veszítek ha az ellenfelem nyer, minek küzdjek? "

Hogy érti, hogy nem veszítek? Pont azért küzdünk, mert lassan már nincs mit elveszíteni. Minden ami szent, lassan elveszik!!! A Nemzet, a család, a jövőnk, a hitünk, a szolidaritásunk, a kultúránk, a hagyományaink, az anyaföldünk, a vizeink, a hegyeink, az önrendelkezésünk...
Ki adja ezeket vissza nekünk, ha mi magunk nem küzdünk érte!?
Mától számítva már csak két hét van hátra a hivatalos kampány utolsó napjáig, hiszen április 10-én, szombaton elvileg már csend honol majd a magyar politikában. S bár a nyitott kérdések száma az elmúlt napokban nem változott, engem egyre jobban a választások utáni helyzet…..
Az MSZP az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mert sérelmezi, hogy az MTV döntése értelmében a Fidesz és a KDNP egyaránt saját időt kap a választás előtti „bemutatkozó” műsorban. Amikor először meghallottam a televízió döntését, magam is hajlottam arra,…..
Sportlövő 2010.03.24 08:17:40
@theofil:
Eszterházyról mindenki tudja, hogy Magyargyűlölő. Ellenben sokkal kevesebb mint ahogy azt gondolja önmagáról.
100 év múlva senki sem fog Eszterházyt olvasni, ellenben Wass Albertet és Tormayt igen!
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Sportlövő 2010.03.21 15:31:34
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..