Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zBogár

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat rajongóinak musthave ez a 2013-ra szóló falinaptár. És nem csak a színészek beállított képei vannak a naptárban, persze ez sem hiányozhat, hanem már a sorozatban szereplő és ahhoz kapcsolódó híressé vált szólás, kütyü. Tíz dollárért lehet megrendelni az…..
zBogár 2012.09.30 03:26:37
  Holnap este fél hattól folytatódik a döntő Brassóval szemben. Az első meccsen hosszabbításban szenvedtünk vereséget hazai jégen, de pénteken a fiúk 6-1-es győzelemmel válaszoltak erre. Itt a lehetőség visszavenni a pályaelőnyt. Hajrá fiúk! ..
zBogár 2012.03.26 16:52:41
2perc A szerelmi életem 2011.12.25 13:29:00
2perc.blog.hu ..
zBogár 2011.12.25 18:29:44
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A Dab.Docler nyerni érkezett Csíkszeredába 2011.01.22. 15:22 kerusz..
zBogár 2011.01.22 16:36:21
@RobiOsz:
Hát ja... Jó lenne nézni a mai meccset...
Hajrá Sport Club Nézzük vissza! 2011.01.16 11:35:00
   A csapat vezetősége köszönetét fejezi ki a nagyszerű hangulatért, amit a két meccsen a szurkolók teremtettek.     A Székely TV-ben felvételről is meg lehet tekinteni a döntő első két összecsapását. ..
zBogár 2011.01.18 08:46:42
@HSC:
Tartsuk szem előtt azt is, hogy a fociban nem vált be az a dolog, hogy minél több légiós van a csapatban, annál jobb. Mióta csak 1-2 román játékos van a nagyobb klubcsapatok kezdő tizenegyében, azóta a román foci óriási hanyatlásnak indult.
zBogár 2011.01.18 11:32:32
@HSC:
Szerintem félreértettél vmit. Nem a válogatotton van a lényeg, hanem azon, hogy jelenleg nincs egyetlen valamirevaló román focista sem. Ez azért van, mert nem nagyon kapnak lehetőséget a tétmérkőzéseken. Ez hosszabb távon a sport romlásához vezet(het).

Vagyis a lényeg, hogy szerintem ennyi idegenlégiós a csapatban pont elég...
Máris kezdődik a Mol Liga-döntő  2011.01.14. 11:22 F. Kapus ..
zBogár 2011.01.14 18:10:06
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
Sajnos rossz hírrel kell befejeznünk a hetet: a SyFy szűkszavú közleményben jelentette be, hogy oké, akkor ennyi volt a Stargate Universe-nek, nem kérnek többet a franchise harmadik darabjából. A meglevő tíz epizódot tavasszal még levetítik, és belátható időn belül nem is lesz…..
Az MTI OTS üzleti sajtószolgálata az a rendszer, amiben minden cég megjelentetheti pr-anyagát legújabb fejlesztéséről, vagy esetleg a minden eddiginél nagyobb osztalékfizetésről. Az MTI hírek közé csempészett anyagokat nem a távirati iroda munkatársai írják, az MTI minden…..
Jégkorong 3 éves a jégkorongblog 2010.11.08 07:00:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük az alapokat, elindultunk. Új koncepciót 2008. november 8-án nem kellett fogalmaznunk, majd 2009. november 8-án egyebek közt erről beszéltünk: "Persze így is túlnőtt rajtunk az egész, olykor úgy…..
  A Kontinentális Kupa maribori csoportjában gyakorlatilag a HSC-Karaganda meccset lehetett kikiáltani döntőnek a tegnapi eredmények után. Egyértelmű volt, hogy a kazah csapat az esélyesebb, de azért a szíve mélyén mindenki reménykedett...   Nagyon…..
Nem hiszem, hogy Sasha Grey, a mainstreambe igyekvő, egykori (?) pornósztár, aki a mi Vad Katinkhoz hasonlóan (állítólag) 140 feletti IQ-val bír, a Törtetők vasárnapi epizódjában levette magáról az összes textilt, és bozontos fanszőrzetet villantva elsétált a kamera előtt, azt…..
Lea Michele, a Glee egyik főszereplője és az ő topánkái. ..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
zBogár 2010.05.21 17:38:30
László akciós mobiltelefonját túl akciósan adta el neki a Vodafone. Amikor felhívták az üzletből, azonnal bement, és mivel további 11 ezer forintot szerettek volna kisajtolni belőle, inkább visszaadta. Legközelebb. Tudom hogy sikeres ember már nemlehetek hiszen 3 db vodafone…..
zBogár 2010.05.11 08:19:24
@ddd.dino:
Nagyon korrekt hozzászólás, én is egyetértek veled. :)

Egyébként meg tévedni emberi dolog...
A detroiti Pavel Dacjukra is számítana Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány a pénteken kezdődő világbajnokságon abban az esetben, ha a Red Wings éjjel kiesne az NHL-playoffból. Az oroszok nagyon fogadkoznak, Bikov mellett Zaharkin másodedző és Vlagyiszlav Tretyak szövetségi…..
zBogár 2010.05.07 07:46:55
@Zsootika:
Egy győzelem nem jelent még semmit... Sajnos. Go Red Wings!
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
zBogár 2010.04.29 20:27:07
@csatoimi:
"Remélem majd mi is "kitermelünk" sok jó hokist a magyar válogatottnak."

Elnézést kérek előre, de ezzel a megjegyzéssel nem értek egyet egyáltalán. Nem a magyar válogatottnak kell termelnünk a játékosokat, hanem a romániai hokit fejleszteni. A Sport Club és a HC MOL Liga szereplései alapján szerintem sokkal jobb helyet érdemelne a székely válogatott a világranglistán, annak ellenére, hogy a klubcsapatokban itt vannak/voltak az idegenlégiósok is.
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
A spanyol válogatott két hatalmas lépést tett a divízió 1 felé a mexikói D2-es tornán. Mint arról már beszámoltunk, első nekifutásra alaposan elverték a tavaly eggyel fentebbről kiesett ausztrálokat, majd másodjára a belgákat sem kímélték. A 6-1-es siker azt jelenti, hogy két…..
zBogár 2010.04.13 21:59:35
@promontor:

"Mondjuk kiváncsi leszek rájuk a div 1-ben (inkább, mint az észtekre...)."

Az észtekkel várjunk még péntek estig...
A Steaua Rangers a Mol Ligában képzeli el a jövőjét, erről tájékoztatta blogunkat Tánczos Barna, a román szövetség elnöke. A Progym is keresi a visszatérés lehetőségét. A zsinórban negyedszer is román bajnoki címet szerzett SC Csíkszereda első embere lemondott posztjáról. A…..
Több mint egy évtized telt el azóta, hogy minden idők legeredményesebb csíki jégkorongozója tiszteletét tette a romániai válogatottnál. Hozó Levente 2000. március 26-án egy Dél-Korea ellen elveszített mérkőzésen játszott utoljára címeres mezben, az utóbbi időszakban…..