Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiasco

2 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai listánkban összeszedtük azokat a színészeket, rendezőket, akiknek nem gyütt Oscar bácsi, és nem azért, mert fullba nyomták volna a kretént.... Hanem mert a szakma éppen más filmeket, színészeket, rendezőket díjazott,  vagy éppen nem volt túl jó a reputációjuk a film…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
Fiasco 2012.09.25 14:49:35
tűzköves Elég a Rizsából! 2012.07.11 17:00:32
Nagy a baj. Megint elkezdtek "fészekrakózni”, vagyis ismét rám kenni, hogy  én hoztam be a városba fészekrakókat. A tévében a polgármester, nyilatkozatokban a fideszes fullajtárok vették elő a régi nótát. Egyszer már bejött, sokan elhitték  az aljas rágalmat…..
Biztos sok fiatalnak megfordult már a fejében, hogy vajon mit művelnének a nagyszülei, ha mondjuk elvinnék őket egy Skrillex-buliba (vagy tetszőlegesen akármilyen fiatalos zenei koncertre). A Fine Bros Productions most ezt megtette helyettünk és idős embereket ültetett a képernyő…..
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
Fiasco 2012.07.11 14:35:47
@Nyiri: pont ezt akartam írni, csak még annyit hozzó hogy Hajós egy faszszopó, a zenéje meg egy foscsomó
Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban. "Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" -…..
Fiasco 2012.04.18 13:46:57
Horror-Mirror Véres szülinapot! 2011.12.10 15:06:00
Ez a poszt eredetileg vasárnapra készült volna el, csak pont a szülinapomon beteg lettem, nem volt erőm befejezni. De ha már elkezdtem, be is fejezem. Csak azért is, mert tavaly is sikerült egy szülinapos horrorról beszámolnom, így idén se maradjon ki. Mellesleg, ha erről a darabról…..
Fiasco 2011.12.12 11:19:05
Az első részt ugyan mindenki fikázta, de mégis mindenki kíváncsi volt rá. Nem véletlenül, hiszen megmozgatja minden ember fantáziáját, hogy milyen film lehet az, amiben három embert összevarrnak. Méghozzá seggből szájba. Ez a vezérmomentum bőven elég lett ahhoz, hogy máris…..
Fiasco 2011.11.14 10:50:05
@zoli_80: Pont ugyanezeket gondoltam én is. És szerintem nem tette meg, csak fantáziált. SPOILER

Purga is felvetette, hogy bizonyos dolgok annyira valószerűtlenek, hogy csak az lehet a magyarázat, hogy Martin fantáziálásának a képeit láthatjuk. (Pl. a csaj csak úgy beül Martin mellé a kocsiba? A pszichomókus és a felső szomszéd megbüntetése is ilyen tipikus fejben elkövetett bosszú.
A végső snitt is ezt erősíti, lehet, hogy a gyereksírást nem hallottam. Na mindegy, ezen lehet vitázni majd.

Egyébként úgy gondolom, hogy nem is igazából egy filmet láttam. Ez egy jól sikerült, a provokáció hatására készült provokáció, ami nem nélkülözi a jó ötleteket, a kikacsintásokat, valamint a Purga által említett beteg humort sem.
Fiasco 2011.11.14 13:54:57
@mutant: Így van. Meg jobban végiggondolva, az egész egy kliséhalom, nem? Egy retardált kinézetű retardált, akit molesztált az apja elkezd tömegmészárolni stb. Egy karikatúra maga a karakter is, meg az egész film úgy ahogy van. Sőt az első is az volt, jobban végiggondolva. Ez az egész csak vicc, még ha nem is a Hullajó stb. modorában. Az őrült tudós nagyon őrült volt, a beteg nyomoronc tömeggyilkos, meg nagyon retardált.
A bírálatok elfogadása, sőt az önkorrekció is szerves része a politikának. Sajnos azonban úgy tűnik, nem a Fidesz felfogásában. Az elmúlt napokban egy újabb határt léptek át. A Véleményvezér úgy érzékeli, hogy a magyar kormány az elmúlt napokban igen zavartnak tűnik:…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Április 8-án érkezik Budapestre a Slayer és a Megadeth, ami tulajdonképpen a Big Four nevű thrash négyes egyik fele (a másik a Metallica és az Anthrax). Mindkét zenekar egy-egy közös öltözőt és egy-egy próbahelyiséget kért. Az öltözőket kényelmesen, de semmi esetre sem extra…..
Fiasco 2011.04.01 11:24:32
Whitesnake - Forevermore (Frontiers Records) David Coverdale megint megmutatta a sok nyikhaj pöcsnek, hogy kell rakenrollt tolni 2011-ben: a Whitesnake Forevermore című stúdióalbuma a hetvenes évek klasszikus hard rock darabjaitól a modern rockzenén át a nagyívű rockballadákig mindenből…..
Fiasco 2011.03.29 10:31:06
Mint azt múltkor megírtuk, a Slayer gitárosa Jeff Hanneman veszélyes baktériumfertőzéssel bajlódik, így egyelőre nincs koncertképes állapotban. A Slayer ígéretéhez híven hamar bejelentette, hogy a február 26-án induló 5 állomásos ausztrál miniturnén ki helyettesíti a szőke…..
Fiasco 2011.02.16 10:26:09
Ezt a törvénytervezetet úgy írták, mintha az ország többsége kutyájukkal és tévéjükkel a lakásukba zárkózva élné az életét.  Az Fidesz médiatörvény-tervezete jobb esetben fanyalgást, rosszabb esetben felháborodást váltott ki az összes, magára valamelyest adó…..
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
Fiasco 2010.11.26 12:06:48
@ó jaj: az interjú többi része se gyenge (sajtó, zemberek hozzáallásának hasonlósága)
Horror-Mirror Mozi: Machete 2010.11.25 14:40:00
Ismét egy premierfilm, sajnos ismételten több hónapos késéssel. Lehetne egyszer az, hogy ne ilyen kaliberű filmeket halogassanak, hanem valami béna romantikus vígjátékot, amit amúgy is kéthetente bemutatnak a mozik? Egyetlen örömünk az lehet, hogy a cím eredeti, nem fordították le…..
Fiasco 2010.11.26 11:29:45
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
Fiasco 2010.11.25 10:14:29
Gengszterkorzó néven január 10-től adja a magyar HBO a húszas évek szesztilalma alatt játszódó sorozatot, amit a Maffiózók Emmy-díjas forgatókönyvírója, Terence Winter és Timothy Van Patten jegyez. A 12 részes, saját gyártású sorozat Atlantic Cityben játszódik, a pilotot…..
Már mától a Digisporton folytatja Szántó Dávid, a Magyar Televízió Telesportjának műsorvezetőke. A Digisport által kiadott sajtóközlemény szerint Szántó azért távozott a köztévétől, mert az MTV “korábbi lendülete megtört és nem maradt lehetőség a szakmai…..
Fiasco 2010.11.15 14:49:26
Régen foglalkoztam itt zenével, ideje pótolni. Ezért most következzen néhány olyan dal, ami valamilyen módon kapcsolódik erre a napra.Kezdjük rögtön azzal a metal együttessel, amelyik a nevét adta az ünnepnaphoz, bocsánat, csak audiot találtam: Aztán következzen a horror-punk…..
Végre valahára zöld utat kapott a Hobbit, az 500 millió dollárba kerülő két részt Peter Jackson fogja rendezni, aki a Gyűrűk ura trilógiát is tető alá hozta és februárban láthat hozzá a forgatáshoz. Ian McKellen már biztos, hogy újra el fogja játszani Gandalfot, míg Andy…..
A svájci Blick online lap beszámolója szerint kedden, helyi idő szerint délután négy után nem sokkal, Las Vegastól 50 mérföldre, a nevadai sivatagban motorbalesetben elhunyt Steve Lee, a Gotthard énekese. Lee nem egyedül motorzott, a társaságában volt barátnője és zenekarának…..
Fiasco 2010.10.06 17:23:50
ne
Kovács Ákos a napokban megkezdte következő lemezének erőteljes beharangozását. Ennek eredményeként a hétvégén a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban a DigitalExpo vendégeként bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő új stúdióalbum címe: A katona imája. Ugyanitt bemutatták a…..
Fiasco 2010.09.22 14:03:09
Minden Dream Theater-rajongó rémálma vált valóra valószínűleg, mikor elolvasta azt a hosszú közleményt Mike Portnoy dobos-dalszerző hivatalos fórumán, amiben a zenész leírja, hogy 25 év után kilép az általa is alapított zenekarból. Nem akarjuk most itt az egész üzenetet…..
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Fiasco 2010.09.09 19:44:29