Regisztráció Blogot indítok
Adatok
powerball61

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
powerball61 2010.02.22 18:34:46
@Terrier: Szerintem csak a süket demagóg szövegedet nyomod, komoly információk hiányában. Mi az hogy kamu termék? A gyémánt csak akkor valódi ha egy celeb teszi a nyakába, vagy bárhová? Te miért dolgozol a munkahelyeden? Nem az anyagiakért?
A főnöködet miért nem basztatod? Pedig az ám a piramis!!! Ha valaki mlm üzletből akar megélni, vagy meggazdagodni az miért csípi a szemed? Senkit nem vonszolnak az üzletbe kötéllel. Ha meg nem dolgozik az sehol még a való életben sem jut előbbre. Ha komoly ember lennél informálódtál volna, hogy már sokan igénybevették a TVI utazási szolgáltatásait. És érdekes, mert működik. Azt te sem vonhatod kétségbe, hogy a turizmus és az utazás mint olyan azért elmondható, hogy termék!
Tisztelt Pszáf és tisztelt rendőrség! Egyre népszerűbb Magyarországon egy piramisjáték, melynek lényege megegyezik a Dt Diamond néven elhíresült és végül 2004-ben lekapcsolt csalás sorozattal.A Canadian Diamon Traders (CDT) rendszer a társadalom kevésbé képzett tagjaira…..
powerball61 2010.02.21 10:46:57
@Terrier: Kedves terrier az utazás és a turizmus mióta nem használható termék? Nagyobb üzlet mint a wellness és az egészség. Vagy legalább ugyan olyan.
Vagy tévednék?
Jelentős kedvezményekkel utazgatni és ezért még pénzt is kapni – ezzel csábít a TVI. Kár, hogy az utazásokról szinte egy szó sem esik, nem úgy a jutalékokról.A TVI Expressz rendszerében 250 dollár a beugró, ami az egyéb költséggel együtt 55-60 ezer forintot jelent. Ezért…..
powerball61 2010.02.21 10:29:56
@maholnap: Miből gondolod, hogy csak a belépők pénzéből oszt vissza? Ismered a rendszert? A tvi üzletpolitikáját? Szerintem nem, mert akkor nem írnál baromságokat, amit bizonyítani sem tudsz. Ja az ismerősöd anyukája... Kicsit debil lehet és tudatlan. Egy szállodai recepció soha nem fog tudni a tvi-ről. De ha a tvi-n keresztűl foglalja le a szállását vagy repülőjét és a tvi visszaigazolja ezeket akkor már bátran fölhívhatja a szállodát az időpont egyeztetésre. Ja és még valami. Ehhez regisztrálni kell. Mert e nélkűl semmilyen információhoz nem lehet hozzájutni. Te gondolom azért nem veszel részt mlm üzletekben, mert nincsen meg rá a beugró. Csak nagyon okos és képzett vagy ez ügyben.