Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bögreblogger

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Bögreblogger 2010.04.07 21:51:27
@fucksatan: @gibson: Köszi!
  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan…..
Bögreblogger 2010.03.14 16:55:06
@William w.: A bögréket nálam lehet átvenni.De a fentiek még nem érték el ezt a szintet,úgyhogy húzzunk bele!
Bögreblogger 2010.03.14 17:00:28
@Valaki1: Tévedtem.Most látom,hogy már kirdemelted a bögrét!Mit bögrét,egy köcsögöt!
Ma ismét gazdagabb lett a magyar politikai kultúra. Ha jól sejtem, először írta le egy jelenlegi országgyűlési képviselő a vele ellentétes nézeteket vallókról, hogy "tetű" és "féreg".  erre gondolt a képviselő úr.  A dolog kissé az…..
Bögreblogger 2010.03.07 10:25:05
@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: Szanyi elvtársnak nem kell elmennie a picsába,mert már most egy sokkal szarabb helyen van.Az MSZP-ben.
Bögreblogger 2010.03.07 11:59:08
@tlac: Nem adom senkinek!!!
Bögreblogger 2010.03.07 12:24:24
@gitáros: Konkrétan az ,hogy ezek a nickek az MSZP-t próbálják bomlasztani.Ha a másik oldalon tennék ugyanezt,az akkor helyes,dícséretes cselekedet volna.Ja,és ilyen gyönyörű bögrével jutalmaznák,mint itt BALRA az enyém:)
Mandiner blog Balogh balladája 2010.03.06 22:25:00
Balogh Zsolt vallomása, Kornis Kádár-könyve után szabadon, emlékeztetőül mindenkinek, aki elszámoltatást ígér.  Műszaki vezérigazgató-helyettes lettem 2007. szeptember végén, október elején Berendelt az irodájába Egy tányér volt előtte valami negyven deka párizsival…..
Akkor a blog címe Méhlepényvezér lenne - üti le a saját maga által feldobott, kegyetlen labdát Woas a tumbleres blogjában. A relity szóviccek mindig extra borzongást idéznek elő bennem, most is remegek. Az igazán igénytelen, szar humor kedvelőinek mondom, hogy a magyar nyelvű Tumblr…..
Bögreblogger 2010.03.04 19:46:40
@oázis: Amikor a ház előtt a fal tövébe okádott egy részeg,letérdeltél a gyerekkel,és kielemeztétek,hogy mit vacsizott piálás előtt?
Amikor teleszarták a parkban a padod mögötti bokrot odamentetek és egy bottal alaposan feltúrva megnéztétek?
Amikor a közelben elgázoltak valakit,odasiettetek,és megmutattad neki a kifordult belső szerveket?
A szülés az egyik legcsodálatosabb dolog a világon,de nem hiszem,hogy ennek felismeréséhez egy véres méhlepény mutogatásán keresztül vezet az út!
Vannak dolgok amik kétségtelenül részei az életnek,mégsem mutatom meg az óvodás gyerekemnek!
Bögreblogger 2010.03.05 19:24:42
@oázis: Ne forgasd ki a szavaimat,inkább olvasd végig amit írtam.Pl. az utolsó előtti mondatomat,miszerint szülés a legcsodálatosabb dolog a világon.Amikor a méhlepény az anyaméhben van,addig semmi ronda dolog nem köthető hozzá,sőt.Viszont amikor teljesítette küldetését,onnantól kezdve egy óráról-órára büdösebb,oszlásnak indult véres gusztustalanság,akkor is ha világ legnemesebb feladatát látta el.Soha nem dugnám a gyerekeim orra alá.Egyébként valamennyi általad felsorolt dolgot átélték,és ezek valóban részei az életnek.De amit Geréb művel,azt egy erőltetett,mesterkélt,hatásvadász dolognak tartom.
  Nagy rajongói vagyunk a stand-up comedynek. Azt is örömmel konstatáljuk: szinte havonta tűnnek fel újabbnál újabb tehetségek, hogy gyógyírt találjanak a posztmikroszkópszínpadi traumában szenvedő nagyérdemű rekeszizmaira. Íme a legújabb tehetség. Első fellépését…..
Csütörtökön, a kommunizmus áldozatainak emléknapján hiányoltuk az MDF megszólalását. Aztán megkaptuk. Bár estefelé kiadtak egy pár soros nyilatkozatot is, ezzel nem foglalkozott senki, mert a Klubrádiós szereplés minden képzeletet felül alulmúlt. Herényi szavait, miszerint…..
Többet fejlődünk, mint gondolná! - hirdeti az NFÜ: Többen vagyunk, mint bárki gondolná! - nyilatkozza és dalolja az MSZP:  Véletlen-e?..
Az Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁt. Vagyis ma. A három nagy párt a következőképpen emlékezik: A Fidesz nevében Navracsics Tibor, Balog Zoltán és…..
Bögreblogger 2010.02.26 18:39:45
@Pistu: Te sötétben bujkáló,rémhírterjesztő ellenforradalmár,reszkess!
A múltkori, Budai Várban készült fotók után turkálás közben kerültek elő Pécsett készült utcaképek is a fiókból, most ezeket mutatnám meg. Nem valami különleges alkalomkor  készültek, hanem csak úgy, turista tempóban, de talán még az előzőeknél is több kocsi látszik rajtuk. Igaz, cserébe viszont…..
Bögreblogger 2010.02.26 18:09:16
A Tv2 jól kihasználta Gesztesi Károly és Liptai Claudia bulvárválását és az egész szappanoperát importálták saját szappanoperájukba, a Jóban-rosszbanba. Ma esta azonban a Tv2 műsorában is szakít egymással a két színész, a Blikk szerint Szilvia miatt borul ki Alexa, aki végleg…..
Bögreblogger 2010.02.25 21:04:05
Blogunk ugyan rapszodikusan ritkán frissül, egyvalami azonban állandó. Semmit nem szeretünk annál jobban, mint amikor egy magyar politikus viccelni próbál. Illetve egy dolgot mégis. Amikor egy magyar politikus egy másik magyar politikuson próbál viccelődni. Hú és erről jut eszünkbe,…..
Bögreblogger 2010.02.22 18:44:22
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Bögreblogger 2010.02.22 18:25:17
:-)
A Hősök visszafele mozog, az Airbourne zavaróan tolvajkodik, Rihanna kevés sikerrel próbál visszatérni a kívánatos nő imidzshez, az Overkill szar, Jimi Hendrix találkozik a visualizerrel, Avril Lavigne elsőként nézi meg Csodaországot, a Wolfmother meg csak rokkol. Ezen a héten is…..
Bögreblogger 2010.02.21 16:55:20
:-)
A tegnapi gigleres poszt világsikere után visszatérünk a hagyományos sörözőkhöz - ám az Óbudakocsma jó hagyományai szerint bőven többről szeretnénk írni, mint csupán a kocsmáról. Olyan, hogy Kiscelli-hegy, csak a helyi közbeszédben létezik: a domb igazából a…..
Bögreblogger 2010.02.21 14:41:58
A Haraszthy Vallejo Pincészet különös színfolt Etyeken. Carlos Coelho argentin üzletember – itt olvasható vele egy interjú, amelyben érdekes módon nem sok szó esik a címszereplő borászatról – több száz millió forintból épített csillogó-villogó komplexumot…..
Bögreblogger 2010.02.21 11:10:59
Modorosblog A Modoros Férfi 2010.02.21 10:57:00
Ciao Ágesz, :-) A korábbi kérdésedre válaszolva, hogy hiteles-e a férfiak szemében a nagy "igényesség", amivel a hölgyek az elsö alkalommal készülődnek - hát nem az! Ahogy a használtautó-kereskedők mondják: bármit el lehet adni, ha elég festéket és vaxot használsz…..
Bögreblogger 2010.02.21 11:03:08
A tavalyi világbajnok az elmúlt két hét legjobb idejével nyert a jerezi tesztsorozat utolsó napján, ahol száraz pálya fogadta a résztvevőket. Buttont bő két tizedes lemaradással követte Robert Kubica a második helyen, míg a Kamui Kobyashi a harmadik lett.Íme a teszt eredménye:1.…..