Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapa

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
kapa 2007.06.28 15:53:25
Egy éve még egy derékbatört nyaralás kapcsán írtunk a MÁV jópofa bicikliszállítási szabályáról, miszerint külön vagon híján összesen 4 darab kerékpár szállítható egy vonaton. Tiborék csapata azonban nem hagyta magát leszállítani, miután eladtak neki egyben 5…..
Csáp Géza Hallgatni arany 2007.05.03 09:43:33
Legalábbis mindenképpen jobb, mint az alternatíva, azaz interjút adni egy medencében lebegő gumimatracon holtrészegen heverve, miközben a muter a parton adja alánk a lovat. Az alany Chris Holmes, a WASP szénné varrt gitárosa, akiről őszintén nem tudjuk, hogy életben van-e...
kapa 2007.06.27 11:44:29
A cégnél emiatt megürült a felszabadítói pozíció. Egyáltalán nem értjük, Junglefighternek ez az állás miért nem smakkol, egy rakás helyen virágot szórnának elé, ami az „üzemi munkás” poszt elfoglalása esetén szinte kizárt lenne. Munkanélküli olvasónk levele…..
Subba Hét képe - Pinabajusz 2007.06.26 17:57:00
Hát mit is mondhatnánk. Amikor a jóízlés és határtalan kreativitás randevúznak Nürnbergben. (Forrás: Dr. Flash)..
Hát azért, mert ez a különös nép még a kapitalimust is olyan lepukkantan kádáristára tudja alakítani. Borzongjunk együtt a Főnix S.O.S. Zrt - vagyis magáncég - által fenntartott, Heller utcai központi háziorvosi ügyeleten, ahol vederbe zubog a víz a sötétben és ahol a beteg…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
Vicces képek sorozatunk ezúttal ömlesztve jelentkezik. A Homár egyik kedvenc parkoló autója az "áruszállítás" felirattal a Rothschild-közért előtt pihenő sárga Mustang a Jászai Mari téren. Bizonyára vészhelyzetekre tartogatják a sportautót, teszemazt, ha vki 100 kiló…..
Subba Lovagmetál 2007.06.22 14:34:00
A véresen komoly rockerség még 2007-ben is nagyon vicces tud lenni. Az Ossian Tél hercegnője klipje egy csodálatos rock népmese egy marék szerepjátékos, és a Lancelot személyzete által előadva. "A Tél hercegnője az album lírai dala, egy szerelmes vallomás. Rubcsics…..
Subba 'Azt még meg lehet inni' 2007.06.22 12:25:00
Hiába szóltunk már egyszer a héten, hogy érdemes az embernek megválogatnia a barátait, ha nem akarja élete szégyenfoltjait a komplett internet elé tárni, tisztára mintha süketeknek beszélnénk. Ez a szegény srác is csak bulizott egy jót, oszt' ma már mindenki azt nézheti, ahogy…..
Azt még mi sem hittük volna, hogy ez a remek kultúresemény Homárba való eredménnyel járhat, oszt mégis az a helyzet, hogy szombatról vasárnapra virradóra decens, kultúréhes nők voltak kénytelenek péniszre utaló karjelzést mutatni távolodó buszok irányába a Lágymányosi…..
Jó a kedvünk, úgyhogy nem rontjuk el az Önök szórakozását és nem idézzük be az összes lehengerlő szöveget minden idők egyik legjobb vállalati himnuszából, hadd maradjon felfedeznivaló. Kedvcsinálónak annyit azért el kell eresztenünk, hogy „A teli tárca csak álca /…..
Remek, már úgy értem, rémes történet kedvenc MÁV-os blogunkról, a Megint Állunk Vazzéról: Gergelynek lejárt a diákigazolványa, amit nem is vitatott, aztán amikor az időközben érvényesített kártyával elment lezárni az ügyet, a MÁV kimutatta a foga fehérjét, 12 ezer forint…..
kapa 2007.06.25 09:10:33
Mi eddig csak pótdíjat tudtunk begyűjteni. Gergelynek sikerült 12 rugó büntit kapni, mert a kaller analfabéta.   Szia, Velem ez az eset történt: Diák vagyok, kecskemét és pest között közlekedem a máv "szolgáltatásait" használva. Azt tudni kell rólam hogy mindig…..
Tomka Gergely igazi Elszánt Ügyfél, ugyanis emlékezetes szívássorozatának megkoronázáseként az alant olvasható jegyzőkönyvet sikerült aláiratnia a Westend T-pontjának illetékesével. A történet megmagyarázza, hogyan kell megkínozni az Ügyfelet, ha a hiba forrása az, hogy…..
kapa 2007.06.25 08:41:39
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
kapa 2007.06.23 12:38:59