Regisztráció Blogot indítok
Adatok
püré

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
püré 2011.04.07 17:48:36
@Máгia: Igazad van Mária. Ez MOST biztosan így van ott, ahol te laksz, de hidd el, hogy a mi környékünkön bizony elég régóta úgy van, ahogy leírtam. Még gimnazista a kisebbik gyerekem, a nagyobbik is az volt még tavaly, így eleget hadakoztam már a kéretlen, és esetenként szakmailag megalapozatlan kezelések ellen.
püré 2011.04.07 17:00:58
@Máгia: Márpedig a szűrővizsgálaton betömik a gyerekeket lyukas fogát, hacsak a szülő nem kéri írásban azt, hogy ezt ne tegyék. Olyan iskolafogásszal is találkoztak a gyerekeim, akinek már a szülői igazolás sem felelt meg, hanem csak a választott fogorvostól származó friss igazolással érte be...
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
A Keatívon olvastam, hogy a Karaván kávémárka idén ünnepli 35. születésnapját, aminek alkalmából 5 év csendkirály után most új kampánnyal jelentkezik a Douwe Egberts. Nem egyszerű dolog ezeket a nagy múlttal rendelkező, de valójában eléggé üres szoci márkákat tartalommal…..
püré 2010.10.18 17:31:07
@fingerbangs: Örültek, hogy túl vannak rajta, oszt lehet számlázni. Ez is elmegy majd a többi szar közt.
Egyébként meg egy ócska forgatókönyvön is sokat javíthat a kivitelezés, de hát a rendezőknek, operatőröknek csak töredéke képzett és igényes szakember, a sok wannabe haver, aki mobiltelefonnal" tanult" filmezni, meg elég gyengén muzsikál. A filmgyártót és a rendezőt az ügynökség ajánlja ki, így ők tehetnének azért a legtöbbet, hogy emelkedjen a színvonal. Vagy az ügyfél, aki nyugodtan mondhatná, hogy szar végeredményért nem fog fizetni. Egyből összekapná magát mindenki.
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..
püré 2010.09.07 17:12:26
@/Spam: Amíg van fizető hirdetője az MTV-nek addig bizony számít a nézettség is, a reklámszerződésekben a milliós hirdetési díjakért cserébe a közszolgálati tv is nézettségi garanciát vállal.

Persze biztosan lesz, akinek tetszeni fog ez az új MTV is, de én köszönöm , nem kérek belőle.
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
püré 2010.09.01 16:33:06
@DarthVader: álljuk má meg egy pillanatra! A NYENYI az valami nyugdíjjárulék befizetésével vagy mivel kapcsolatos nyilatkozat, a könyvelőnk szokta emlegetni. Van itt szakember?
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..