Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wudu Allen

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a blogon általában tartózkodni szoktam attól – bár nem mindig sikerült elkerülnöm -, hogy a politika megértése helyett az események esztétikájáról beszéljek. Most mégis fontosnak tartom ezzel kezdeni: örülök annak, hogy az Országos Választási Bizottság zöld utat…..
Wudu Allen 2010.03.27 09:57:05
@CSENDES:
Az államilag támogatott rendszerbe bejutott fideszes állampolgár gyermek pedig, akinek apukája önkormányzati képviselő és csak BMW-je van a családnak, szociális ösztöndíjat kap. Na hát ez a vérlázító. És hogy HÖK-ösok osztják és fosztják az ösztöndíjalapot. Hát ez.

Erre kéne valami forrás is, mert így bemondásra nehéz elhinni. De inkább menj be a bizonyítékokkal a helyi Mszp irodára, most örülni fognak neki.
Wudu Allen 2010.03.27 10:00:02
@jjulie:
brüsszeli bábosokéban
Wudu Allen 2010.03.27 10:03:34
@Bona Fides: Az alsó két sort írtam én válaszul.

De ha ez így van mert ebben az országban elképzelhető- akkor a jelenlegi szabályozáson változtatni kell. Ahogy a gázkompenzációt is eltörölném teljesen.
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
Wudu Allen 2010.03.22 19:27:09
@milanello: Eperjes Károly. Bekerült Fidesz listán, majd lemondott a mandátumról.

Kérjük vissza a megszokott környezetet! Ne tegyék ezt a zemberekkel! Mi volt a baj a régivel????
Egyre többet lehet hallani arról, hogy 2010 áprilisában új időszámítás kezdődik a magyar politikában: nem csupán a kormányváltás miatt, hanem a pártrendszer átalakulása okán is. Magam is írtam már többször erről, például ebben a bejegyzésben, hiszen a tavalyi év egyre…..
Célegyenesbe fordult a nulladik fordulós verseny: már alig egy hét áll a pártok rendelkezésére, hogy összegyűjtsék a szükséges számú ajánlószelvényeket. A hivatalos adatok szerint a Jobbik, az MSZP és a Fidesz mindenhol indulhat, az MDF és az LMP erősen küzd, a (még) kisebb…..
Wudu Allen 2010.03.13 15:33:49
@Surko: Az Szdsz-féle törésvonal ugyanúgy megvan az Mszp-nél is. Kiss vs. Gyurcsány. Ha Gy. nem tudja átvenni a pártot választások után, szerintem nagy esély van egy új szoclib blokk létrejöttére Gyurcsány - Kuncze párossal az élen. Főleg igaz ez, ha az Mdf öngyilkossága sikeres lesz.
Wudu Allen 2010.03.14 13:13:14
@chelsea.hu: A választók és a szavazatukra apelláló pártok üzenetei jól magyarázhatók az ún Maslow piramis alapján:
hu.wikipedia.org/wiki/Maslow-piramis

Még az is érthető, hogy egy zöldpárt pl. simán bekerülhet a parlamentbe Németo.--ban, itt még az elindulásuk is nehézkes.
Wudu Allen 2010.03.14 13:19:49
@Wudu Allen: Helyesen:
A választók motivációi....
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
Már csak szűk két hét van hátra az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. A hivatalos adatok ma a következő állapotot mutatják (zárójelben – ahol ennek van jelentősége - a múlt és a két héttel ezelőtti szombati adatok). …..
Wudu Allen 2010.03.06 15:27:51
Wudu Allen 2010.03.06 16:44:56
@Spirál: Nézd, aki volt tagja neoprotestáns egyháznak, az tudja hogy mennek arrafelé ezek a dolgok. Én voltam.
Azt azért nem fogom elhinni senkinek, hogy pl. egy amerikai reggel megnézi Pat Robertsont, majd délután Obamara szavaz. Kb ez a helyzet a HGY-vel is.
P.S. az mindig jó ha az ember nálánál tájékozottabbal cserél véleményt. Úgyhogy részemről a megtiszteltetés.
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
Két - ezen a blogon már korábban részletesen tárgyalt - ügyben is érdekes mondatok hangzottak el a mai napon. Mindkettő slágertémát érintett: valóban visszalép-e az MSZP a Fidesz javára, illetve tényleg olyan rosszak-e az MDF kilátásai a jelöltállítási folyamatban?Mesterházy…..
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
Mindössze hat hét van hátra a választás első fordulójáig. A kampány a négy vagy a nyolc évvel ezelőttivel összehasonlítva szinte illegalitásban zajlik: ennyivel a voksolás előtt példátlan, hogy az ember egy vasárnap esti tévézésnél ne ütközzön bele valamelyik párt…..
Wudu Allen 2010.03.01 22:40:15
@hoplita: aha. És onnantól koton meg antibébi pirula. Életszerű. Nem inkább még 6 besikerült gyerek állami gondozásban? Aki azt gondolja, hogy ez működik az még nem találkozott cigányokkal szerintem.
Wudu Allen 2010.03.01 22:44:07
@pannonfunk: olvasom a blogot :)
Amit leírtam hipotézis, ma nem realitás ezt elismerem.
Wudu Allen 2010.03.01 23:04:53
@hoplita: Legyen igazad! Én furcsállnám, ha működne ez a törvény. Úgy tudom ilyen adókedvezményes támogatáson O.V. is gondolkodott. Kár, hogy nem lépte meg. most okosabbak lennénk.
Az utóbbi napokban a témahiányos kampányban meglepetészerűen tört elő a két választási forduló közötti visszalépések ügye. Ha jól rekonstruálom, az első mondat két politológustól érkezett, akik határozottan figyelmeztették az MSZP-t az általuk csapdahelyzetnek jellemzett…..
Eltelt egy újabb hét az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből, s bár még négy hétig vadászhatnak a jelöltek, a korábbi bejegyzés folytatásaként talán nem érdektelen ránézni már a hivatalos adatokra is:  …..