Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én"a"polgár

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wieszt János előzetesbe kerülésével szemmel látható pánik lett úrrá a Maszopban.Fájdalmas ügy, nagyjából annyira hiányzott nekik, mint impotens nyugdíjasnak a heresérv. Tudod, ha már nem működik cserébe legalább kurvára fáj.Lett is nagy jeges tömlőzés meg szaladozás a…..
én"a"polgár 2010.06.18 15:29:37
@az igazi Sipi: te kotonszökevény, azért mert nem vágok fel egyikre sem, attól még van mindkettő! okos ember nem kérkedik sem eszével, sem pénzével. de neked ez okoz örömöt, hogy mindig te legyél a legokosabb, leggazdagabb, leghozzáértőbb, ismertem régen is pár ilyen majmot, de mivel akkor még kommnetelésben nem tudták magukat kiélni a kiszben, a pártban, meg a szakszervezetben osztották az igét... mint mondottam korábban nem vagyok fideces, nem hat meg a nemzeti összefogásuk! amiben reménykedem, hogy összefogásről csak azzal kapcsolatban lehet majd a közeljövőben beszélni, hogy mennyi wiesztjanit, meg hasonszőrű tolvaj fogdosnak össze! nem hat meg a jobbik fröcsögése sem, sőt a politikus egy általam megvetett, alsóbb rendű véglény! de azért vannak limitek! kommereknek, libsiknek azt sem hiszem el amit kérdeznek. te meg annyira übermansch-nak képzeled magad, hogy szinte lebegsz a föld fölött, valószinű a bélgázzal teli nagy fejed miatt lehet :-)))
én"a"polgár 2010.06.18 17:01:47
@eml: wow! hasra esek ingyencsabi előtt! csatorna készült Hidegkúton! nagy vlszinűség szerint uniós pénzből.Porkolábmatyival leosztott lapok szerint kapták a cégek a megbízást, és osztották vissza zsét! volt egy barnaképű műszaki tanácsadója a csabinak, nem hinném, hogy roma volt, de lehet ( mondjuk vagy csabi is sokat jár szoliba, vagy van benne egy-két vonóval...) szegény csákó meg is halt, még akkor mikor csabi volt a pm, de ahogy anno felénk VIDÉKEN mondották még a szeme sem állt jól...
én"a"polgár 2010.06.18 17:02:38
@eml: maszop nem botoxildi miatt SZÁNALMAS, hanem a puszta léte miatt!
-Hol van már megint ez a szerencsétlen Pulsay? -Elég csúnyán fosik a bácskai ragutól, mondjuk ezzel nincs egyedül. -Gyengék vagytok mind, lekvármatyik. Én jóllaktam csipsszel. Ószy. -He? -Add már oda az Őkáemet. Hoztál, nem? -Persze. Hoztam párat Fater gyűjteményéből. Nem…..
én"a"polgár 2010.06.17 11:18:27
@El Topo (Sgt. Elias): Sztem Te a "TOLLASBÁL"-ra gondolsz. SZÚR eegyszer volt, ez igaz, de emlékeim szerint nem volt ezzel kapcsolatos kiadvány, pláne erotika nem. Pedig voltam párszor a Népstadionban a Szinész Újságíró Rangadón a '80s évek elején. De lehet igazad van, és csak hozzám nem jutott el, ha volt ilyen.
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
én"a"polgár 2010.06.02 16:08:09
@Kopi3.14: ne örülj a Vicsek nevü is szokott volt mikrofon mőgé kerülni helyettesként... ez még nem véd meg az "igazság bajnoka" Györgytől. akinek csak addig van ideje-türelme a hallgatóra amig az tövig becsókolva helyesel.
//   Miközben műemlékekkel - na jó, legalábbis műemlékek homlokzatával - elég sokan szoktunk foglalkozni, és egy-egy randa légkondicionáló vagy műanyag ablakkeret kiveri a biztosítékot a legjámborabb polgároknál is, a védett berendezésekre igen kevesen gondolunk. Sajnos…..
én"a"polgár 2010.04.19 21:07:11
@respecta /01: vajon mire lenne magyarázat? itt abszurdisztánban? nagyon jól behatárolható, hogy milyen érdekkörök álltak, állnak a(z):
- alföldi libatermelők csődje, és öngyilkossági hulláma mögött.
- Tv székház eladás, visszabérlés, új székház aranyáron történő bérlés
- völgyhíd, alagút, abban az országban, ahol addig egyikre sem lenne szükség amik a Trianonban leválasztott részeket valamilyen módon vissza nem adják. Akkor majd lesznek olyan hegyeink amit fúrni kell olyan völgyeink amit áthidalni
- stb, stb
Nem vagyok én a Fidesz ötletadója, már így is van 13 ÜGY amit majd kivizsgálnak.
Kíváncsi leszek, hány felelőst találnak, találnak-e, le merik-e őket ültetni úgy, hogy a MÜA lakat is rájuk rohadjon!
Itt sem kellene másképp, tulaj, építész, művezető pár hónap, év a kóterben, "érdemeinek" megfeleően.
PÉLDÁT ILLENÉK MUTATNI! de lehet kap majd egy Önkormányzati enyje-benyjét, 30ezer köz.ig bírságot, és mehet minden tovább...
én"a"polgár 2010.04.19 21:11:37
@portis: Polgár: aki tiszteli embertársait, értékeli a korábban létrehozott értéket.
Aki ilyen rombolást végez, aki összefújja festékkel a házak oldalát (jó tudom nem ugyanaz a financiális háttere a tulajnak, és "szegény" graffitisnek) az nem POLGÁR!
Csak egy önző BUNKÓ! Akármennyi pénze van.
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..
én"a"polgár 2010.04.13 13:10:03
@Zoltanius: milyen maszlag? kinek kell itten maszlagot osztania? csak az öskommer marslakók nem látják, NEM AKARJÁK látni mi folyt ebben az országnak nevezett ZRT-ben! Zárt körü volt, mert a "tagdíjat" mindannyian fizettük, de az "osztalékot" csak a zsíros bödön mellett ülök nyelték le! ténleg, hiogyan kaptak marslakók szavazási jogot? mert ha nem ők, akkor kiadott voksot a kapitalistavörösöknek
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
  Mint már beszámoltunk róla, pénteken Lelky Lolával és Naményi kollegával részt vettünk a Magyar Demokratikus Charta rendezvényén, ahol a fő attrakció Gyurcsány Ferenc volt.   Az alaphangot Vitányi Iván adta meg, aki a munkásmozgalmi legendárium szerint már az…..
 Már éppen kezdtünk volna örülni, hogy az MSZP kiszorította soraiból a korrupciót, erre bekapcsolja az ember a rádiót, rohan az újságoshoz, persze, Magyar Nemzet már nincs 10 óra körül, marad a rádió meg az egyéb közvetítők, amelyek mind harsogják, hogy Hagyó, Hagyó.…..
én"a"polgár 2010.03.07 08:05:45
@Hohányó: és régi tolvajok...
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...