Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L002

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
L002 2013.01.08 12:14:19
Kedves Csikós Úr!

Köszönöm az írásait!!
Nagyon meg fogott minden szó, bár én inkább youngtimeres vonalon mozgok, de amikor elkezdtem más anyagi háttérrel rendelkeztem... és a fő projekt 2 év alatt elkészült ugyan használható szintre,de még messze nincs kész. Időközben bevásároltam még két olyan típust amit még szeretnék megvalósítani, de egyelőre ezek ott árválkodnak a kertben és várják, hogy legyen belőlük valami... de ugye közben a napi használatos autómat is rendbe kell tartani illetve az igényeknek megfelelő szintre hozni mert hát az idén az is tölti a 20. életévét. De közben megnősültem, megszülettek a srácok a gyönyörű iker fiaim, kéne bővíteni a házat, és hát úgy az élet minden területén szinten kéne maradni... és eljön az a gondolat, hogy vajon a ház tetőjének a cseréjét valamelyik projekt autómból finanszírozzam, vagy hogy legyen... és ilyenkor jön az asszonypajtás aki mindig azt vallja, hogy ha az a rozsdaboglya örömet okoz akkor nem szabad eladni, mert akkor könnyen be lehet savanyodni az életbe... Mert amikor beleülök bármelyik autómba és elrúgom a gázt mindig mosolyt csal az arcomra és jó érzés csak úgy menni velük egy kört, és jó érzés a hétvégente szerszámot ragadni, kicsit csinosítani bármelyiken is... de a várakozó projektek egyelőre beláthatatlan időre kerültek tőlem... sajnos..... pedig nekem sincs okos telefonom, lcd tv-m, és a turkálóban veszem a prémium márkás ruháimat......Szóval nem egyszerű a földi autóbuzi sorsa
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Az Égéstér 44. adásának kommentposztja...
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
WRC2009 / Finn Rally / Háttér A Kimi Räikkönen miatt felbolydult méhkasra hasonlító sajtóirodáról már beszámoltam egy korábbi bejegyzésben, de akkor még nem volt lehetőségem arra, hogy egy kicsit több benyomást is szerezzek róla. A verseny előtti sajtótájékoztatóra a finn…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
Hát elvitték. A tartósteszt utolsó heteiben kaptam egy levelet. Egy Zoltán nevű olvasónk érdeklődött, hogy mi lesz a Dacia kombi sorsa, miután nálunk kitelik az ideje. Mondtam, hogy visszaadjuk a Renault Hungáriának, ők meg eladják. Nem lehetne-e, írta erre, hogy neki adják el?…..
Itt ülök és nézem bambán a monitort, olvasom a hozzászólásokat, és gondolkozom, hogy akkor most mi is van. A TC az én életem szerves része is volt. Ha egy héten 40-50 órát foglalkozol valamivel, akkor azzá válik. És akkor most lemegy az utolsó adás. Leadtam. A saját kezemmel.…..