Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aglaja

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai fogyasztói társadalomban nem mindegy, hogy az ember milyen terméket vásárol. Sokat hallani a hírekben arról, hogy például Kínában milyen mérgekkel dolgoznak a munkások, milyen alacsony fizetést kapnak a dolgozók stb. De hát az embernek se ideje nincs rá, sem lehetősége, hogy…..
Az alábbi írás nem az LMP hivatalos nyilatkozatának burkolt kritikája. Az eredeti szöveg szép, okos, megrendítő. Megfogalmazóját személy szerint is szeretem és becsülöm, mi több: ha van valaki, akit alkalmasnak tartok arra a posztra, amit jelenleg az LMP-ben betölt, őt…..
Na, ezért jut Európa oda, ahova (szerencsére Afrikánál sosem lesz rosszabb nálunk se). A köcsög milliomos celebeket tömörítő Peta állatvédő? botránymédiahekkcsoportnak az a legnagyobb baja így egy évvel az angol és fél évvel a magyar államcsőd előtt, hogy miért árulnak…..
aglaja 2009.02.20 18:12:19
[A 2009.02.11-én, a Népszabadság Fórum rovatában megjelent cikk, két LMP-s szerzőtől.) Január utolsó péntekén Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány kijelentette, hogy "a közterületi rablások elkövetői cigány emberek". Ugyanazon a napon sajtótájékoztatón…..
aglaja 2009.02.16 21:51:20
@takianti:
jaja, amit idéztél tőlem, azt tartom.
egy csomó mindennel kell kezdeni valamit, közte a szegénységgel, a nyomorral, a bűnözéssel, az oktatással (hajrá LMP)... egyik sem bőrszínfüggő.

de attól félek, hogy gyűlöletben tenni sem lehet: bármit teszel, az úgy jön le, hogy "véded" a romákat. csak két oldalról lehet egyszerre, de minimum egyszerre, és semmiképpen a romák vegzálásával és bűnözőnek kikiáltásával kezdeni.
„Venne Ön használt autót ettől az embertől?” – így szól a klasszikus, a politikusok hitelességét tesztelni hivatott kérdés.Miután ezt felidéztük, gyorsan felejtsük is el, mert nagyon káros képet sugall a politikáról, „politikus” és…..
aglaja 2009.01.08 23:54:12
@A Nép - Te vagy!:

"Én állampolgári minőségemben olyan véleményt formálok egy pártról, amilyet. Ez lehet helyes, helytelen, téves, vagy barátságtalan, az, hogy ezt teszem mindenképpen normális. A barátaim, vagy itt beíró mások megmondhatják ha szerintük valamiben tévedek, de a párt maga akiről ez szól, nem. Semmilyen párt nincs abban a helyzetben, hogy mintegy felelősségre vonja az állampolgárt a róla hangoztatott akármilyen álláspontjáért. "

azért remélem, a válasz lehetőségét nem vitatod el. a "pártnak", ahogy te írod, már miért ne lenne joga rámutatni arra, ha szerinte valamiben tévedsz? egyébiránt tényleg nem árt figyelembe venni, hogy ezen a blogon te nem egy párttal társalogsz, hanem emberekkel, akiknek egy része egy közös szervezetet alkot, amiből - én remélem - párt is lesz.

ráadásul igazán nem csodálkozhatsz, ha rámutatnak a konkrét tévedéseidre is az LMP kapcsán, ha azok előfordulnak.

Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..