Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gardas666

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet, a bizalomért, az MSZP-re, Dr. Karsai Józsefre leadott szavazatokért!..
      Domokos László díszpolgár lehetett láthatatlan500 millió-ért?  Közpénzből kampányanyag az önkormányzati kiadványban?  Újkígyósi bukott többfunkciós tér pályázat milliókért?Hátrányos helyzetű leader…..
    Dr. Karsai József videóÚjkígyós videóGráf is támogatja Újkígyós, újkígyósi, Újkígyóson, újkígyósiak, Újkígyós város, Újkígyós önkormányzat, Újkígyós fejlesztés, Újkígyós infrastruktúra, Újkígyós videó, Újkígyósi videók, Videó…..
    Képviselő Úr, itt ülünk Battonyán a lakossági fórumod után azt szeretném kérdezni hogyan értékeled ezt a fórumot az első forduló tükrében. Ez látszik most igazán ebből a gyűlésből, tulajdonképpen 500 ember jött és állóhelyek voltak, most döbbentek rá…..
  Újkígyós város lakóinak, Újkígyós önkormányzati dolgozóinak és az újkígyósi képviselő testületnek köszönhetően kiemelkedően fejlődhetett a település az utóbbi 8 évben. Újkígyós a térség egyéni országgyűlési képviselőjével Dr. Karsai Józseffel…..
 A közemberTanítson mindenkit tanulni. Étvágyat csináljon a tudásra mindenkiben. Mindenkit tanítson örülni a jó munkának. Mindenkit ösztönözzön az alkotásra. Mindenkit tanítson szeretni azt, ami éppen a dolga. Mindenkinek segítsen megtalálni azt, amit szeret csinálni...
 Cikk:www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087Előzmény:http://gardas666.blog.hu/2010/03/01/5_resz_az_eroszak_i Bevitték- kétszer.  L-né leült a szegényes kis viskóban és az ajándékait kezdte nézni. Számolgatta a kis pénzét, amit kapott. Még…..
 Betétdal: Szép új világS jöttek és énekeltek látszólag új éneket, Jött a dal, mely felkavar s hitet, erényt eltakar, Uszít a társra, felebarátra, Gyilkosabb, mint száz golyó.  A nótával- sávos zászló. S a jelszó: Szebb jövőt! A vezényszó melyhez Ábel vér…..
 5. rész.  Cikk:www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087Előzmény: http://gardas666.blog.hu/2010/02/23/tevedettAmi a cikkből kimaradt: Az erőszak L-né egyedül maradt. A két ember, a zöldsapkás és a társa csak erre várt. Mint hiénák a sérült…..
 Valamikor nem is olyan régen egy messzi-messzi galaxisban…A birodalmi vezető Urban's Winner, New-Snake-i helytartója Sultan Sebellcute a sötét erő birtokában fenyegette, zsarolta, megfélemlítette és üldözte a lázadók kicsiny csapatát. Míg nem egyszer megjelent egy erő,…..
TRAM-TRAM Mondom a magamét 2010.02.26 08:11:45
  „Mondom a magamét, csak legyen, aki meghallja!”„Mondom a magamét, csak legyen, aki meghallja!”Nem én mondom, HOFI GÉZA mondja….! Ma!(2010. február ?.) „(L)enni, vagy nem (l)enni ?” Ez (itt) a kérdés !VÁLASSZATOK !Aki, most…..
 Cikk:www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087Előzmény: http://gardas666.blog.hu/2010/02/23/hogyan_szuletnek_ujkigyos_el_aruloiAmi a cikkből kimaradt második rész: Tévedett!   Dr. Karsai Józsefet folyamatosan megalázó helyzetbe hozzák Újkígyós…..
A cikk: www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087 Előzmény: http://gardas666.blog.hu/2010/02/22/ami_igaz_az_igaz_3Ami a cikkből kimaradt első rész: avagy az MSZP-s országgyűlési képviselő megérkezett. * Dr. Karsai Józsefet L-né telefonon is…..
A cikk: www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087Előzmény:http://gardas666.blog.hu/2010/02/21/9_hazugsag_karsai_ujkigyos_varosi_adakozasa_korul Ami igaz, az igaz!Igaz, hogy Dr. Karsai József országgyűlési képviselő 15000 Ft-os élelmiszer csomagot átadott.…..
 Csak pár tíz évet, pár hónapot, a Végtelenben egy napot, alszol egyedül, Gyermekem. Csak egyet álmodsz, és jövök, a Földön semmi sem örök, Melletted leszek újra, Gyermekem.  Rád roskadok, Mindenem, ott messze túl a Mindenen, eggyé forrunk újra, Gyermekem.  …..
A cikk:www.beol.hu/bekes/kozelet/viharos-karsai-vizit-ujkigyoson-288087 Az első:Az emberek nem Karsaiék megérkezésének hírére gyűltek össze. Ketten már a ház előtt várták Karsaiékat . Akikhez később a legnagyobb ellenzéki párt helyi elnöke is csatlakozott. Az utcabeliek meg…..