Regisztráció Blogot indítok
Adatok
test.s

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017. november 13-án, hétfőn este tartotta a Kecskemét Városszépítő Egyesület  a városi kerékpáros közlekedésről szóló fórumát. A rendezvényen részt vettek a rendőrség, az önkormányzat, a  Magyar Kerékpáros Klub és a Vonaltervező Kft. képviselői. A Wesselényi utcai Civil Klubban tartott beszélgetést…..
2017. november 16-án, csütörtökön átadták az indiai Samvardhana Motherson Group (SMG) leányvállalata, a Samvardhana Motherson Peguform (SMP) új kecskeméti lökhárítógyárát. A gyáravatón megjelent Vivek Chaand Sehgal (61) indiai származású ausztrál üzletember, az SMG elnöke és Orbán Viktor (54) magyar…..
Mészáros Lőrinc, Magyarország legsikeresebb Fidesz-közeli nagyvállalkozója, Orbán Viktor barátja  megvásárolta a kecskeméti Gong Rádiót üzemeltető cég többségi tulajdonrészét, ezzel az ország negyedik leghallgatottabb helyi rádióadója veszítette el politikai függetlenségét. A fideszes terv…..
test.s 2017.11.16 11:09:20
hiros.hu/kultura/tozser-judit:-hit-es-munka-gyumolcse-az-ezust-erdemkereszt - Mint látható van azért benne hatalom, politika és némi habonyizmus is ...
2017. november 10-én Navracsics Tibor (51), az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa, a második és a harmadik Orbán-kormány egykori minisztere lakossági fórumot tartott Kecskeméten az Europe Direct Bács-Kiskun Megyei Európai…..
A napokban a magyar sajtót bejárta egy súlyos tévedés: Profitot termelhet Paks 2, Brüsszel: hasznot ígér Paks II, Paks II hozama 7,35% lehet, köszönt vissza a címlapokról. A valóság ezzel szemben az, hogy az Európai Bizottság épp ennek ellenkezőjét mutatta ki számításaival: Paks II várhatóan nem…..
test.s 2017.10.31 18:07:11
@sail44: Amennyiben a paksi megtérülési számítások szerinti magas áramárak bekövetkeznének, a megújulók már a mai befektetési hányaduk mellett igen nyereségesek lennének. Ráadásul igen gyorsan fejlődnek, tehát sokkal nyereségesebbek tudnak majd lenni mint az atomerőmű akkor. Nyílvánvalóan befektetni ezekbe érdemes. Ezért a piaci trend növekvő megújuló és csökkenő atomerőművi beruházásokat mutat. Természetesen ahol az állam (Rosatom) vagy az építőipar (Rotschild) már igen felszerelkezett atomenergetikai építkezésekbe, erős lobbitevékenységet folytat a meglévő kapacitások kihasználásáért. A jövőbe vezető út nem csak megtérülési rátában, de ellátásbiztonságban és elosztási hatékonyságban is a megújulók felé tart. Aki a centralizált áramtermelésre építi jövőjét a helyi energiatermelés (azaz konverzió és szállítás nélkül azt amit kell) helyett az bizony a multban ragad. Maguk az emberek és a hazai vállalkozások is jobban járnának ha ugyanezt a befektetést, területileg elosztva, sokkal több tudás és munkaerő bevonásával fenntartható technológiára fordítanánk, ahol még nem késő az élvonalba kerülni.
utahu blog már csak egy hónap 2013.11.19 21:32:36
Az az igazság, hogy szét vagyok esve, vagy csúszva, vagy nem működöm rendesen, vagy csak simán rekordalulmotiváltság vett erőt rajtam :P Szóval semmi különös nem történt velem az előző 2 hétben, azon a 100 méteren ami a koli és a suli között van, nagyon nem is tud mi…..
utahu blog lemaradáááás 2013.11.02 23:54:21
Sokkal lógok, elnézést! Igazából az előző két hét egyszerre volt kaotikus és semmilyen…. Mindjárt elmondom mire értem ezt! Szóval Isztambulból visszatérve lett volna nem is tudom hány napom a felkészülésre, de természetesen nem csináltam meg mindazt, amit elterveztem, de nem…..