Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmbsz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaralázás again. Hogy megy az, ha egy EU-polgár magyar ember átlagos munkavállalóként átlagos munkát akar vállalni az EU káposztaszagú szülőanyjánál? Nem fogják kitalálni: káosz, egymásnak és önmaguknak ellentmondó hivatalok, szemétség és pornó. Olvassák alant Molnár…..
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
bmbsz 2007.06.23 10:28:44
Diákként túl sokat tömegközlekedek, és egy-egy ilyen út alkalmával mindig kiújul az emberundorom.
Pl. nem értem, mit sírnak az emberek, hogy szar a BKV, szar a MÁV, amikor a hülyemagyarnak még ezt sem kellene odaadni. Számtalanszor látom ugyanis, hogyan "használják" honfitársaink a járműveket. Volvo busz ülését tépik fel, ablakot karcolnak, döglött macskát dobnak az utastérbe stb. És ugyanez a vonatokon. A Budapest-Nagykanizsa vonalon járok, ami még a jobbak közé tartozik, mégis számtalanszor látom, hogy az elméletileg "fejlett övezetnek" számító Balaton-parton hogyan dobálják maroknyi kövekkel a vonatot (egyszer el is találták pont a mellettem lévő ablakot...)
És akkor nem beszéltünk arról, hogy hányan utaznak ingyen, akiket leszállítani sem lehet, mert egy agresszív állat, és miatta kiürül a vagon/busz/villamos. A kalauz/ellenőr pedig inkább meg sem szólítja.
Kérem szépen, mit hőbörgünk, ha az utazóközönség a leglehetetlenebb? A vonat nem magától amortizálódik, ahogy a többi jármű sem.
És az utazóközönség 70% nyugger, aki ingyen vagy bagóért közlekedik. Helyettük fizet az adófizető, az ő kedvezményeik miatt fizetünk sokszor ezer HUF-ot egy útra, és mégis minden veszteséges. Nem azt mondom, hogy ne utazzanak, de azért valamit fizethetnének... Értem én, hogy ők építették ezt az országot, de hát olyan is. (bocs a kivételnek)
És lehet itt jönni a Japán példákkal, de kis hazánkra (sajnos vagy nem sajnos) nem a japán mentalitás a jellemző.
Én szívesebben elviselném a 30-40 éves vagonokat rongálók nélkül, mint a zsírúj, hájtek csodákat rongálókkal...
De ez csak egy vélemény.
bmbsz 2007.06.23 10:36:23