Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sikamlós Jim DiGriz

13 bejegyzést írt és 533 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sitcomok a tévében az állandóságot képviselik több szempontból is: a karakterek jellemfejlődése csigalassúságú, és nem nagyon szeretnek változtatni a helyszíneken sem, hiszen az új díszlet felépítését jelenti, az meg pénze kerül, hagyjuk is. Éppen ezért váratlan az a hír, hogy a soron következő,…..
Sikamlós Jim DiGriz 2018.09.14 23:14:01
A múltkori ESCam QF001 hatalmas sikere után itt egy újabb beltéri érdekesség. A Digoo terméke HD felbontást, éjjel látást, mozgásérzékelést, online és helyi riasztást, ONVIF támogatást, 90 és 355°-os forgatást, akár egy hónapnyi felvételt, és maximum 3 W-os fogyasztást kínál 6600 forintért. Ez most…..
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
Kishazánkban is mintaszerűen égrakétáznak az alulról induló, közösségi alapon működő szolgáltatások: ki gondolta volna akár csak 4-5 éve is, hogy 2015-re leáldozóban lesz a budapesti kerékpárkultusz, mert mindenki Uberrel és Wundercarral fog csak közlekedni egyik…..
Sikamlós Jim DiGriz 2015.08.03 13:54:17
@vészmadár (pica pica): jó gondolat, közösségi újságírás! Bárki írhasson cikkeket, és jelentethesse meg őket. Nevezhetnénk őket internetes naplónak.

... ez a név hosszú, valami rövid, megkapó kellene. Mondjuk pló. Apám, ez nagyon ígéretes! Erre tuti rákapnának az emberek.
Sikamlós Jim DiGriz 2015.08.04 21:24:07
@kőleves: tudom, de ez csak egy ilyen fáradt meta-élcelődés lett volna a blogokról :)
Komolyan, ez a két promó megszépíti az első évados bénázásokat, pedig azért akadt belőlük bőven. Legalább Tex megmaradt, ennek örülök, a legjobb fej az egész bagázsban. A The Last Ship egyébként arról szól, hogy egy járvány kipusztította a Föld lakosságának nagy…..
Ahogy lenni szokott, idén is összegyűjtjük a legjobb videojátékos (és pár hardveres) április elsejei tréfákat (korábbi évek: 2014, 2013, 2012, 2011, 2010), egy nappal a bolondok napja után. Öveket becsatolni, rázós lesz. Na jó, nem (volt már azért jobb év…..
Sikamlós Jim DiGriz 2015.04.03 12:56:33
@József Csizmadia: még Win 3.1 is van rajta! Musthave!
Ez aztán az évkezdet! A Saygus által tavaly még csak bejelentett Androidos Szuper Álom Telefon működőképes példánya tűnt fel Las Vegasban az idei CES rendezvényen.  Novemberben még többen közületek szkeptikusan álltak a témához, elég csak a hozzászólásokban…..
  (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI) Orbán Viktor átadott egy sertéstelepet. Ez így elsőre kicsit furcsán hangzik, hiszen miért adna át egy egyszerű sertéstelepet Magyarország miniszterelnöke, miközben a Parlament előtt ezrek tüntetnek ellene. Természetesen a sertéstelep…..
Tegnap bejelentették az első microsoftos Lumiát, amiről a sorszáma alapján elég gyorsan ki lehet találni, hogy az alsó kategórában szeretne vitézkedni. Ehhez képest ha végignézzük a paramétereit, akkor egy kivétellel nyugodtan mondhatnánk azt, hogy ez akár a középkategóriát…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.11.12 11:12:42
@loading: én fogok pl. Lesz még valaha 4" körüli WP telefon? Egy 625-öt használok, és nagy. Tényleg ez a tömegigény, vagy csak egy hangos kisebbség formálja az irányt?
Sikamlós Jim DiGriz 2014.11.12 13:00:33
@loading: Persze, divat, csak jó lenne, ha időnként valamelyik félnótásnak eszébe jutna, hogy hátha valaki szeretné egy kézzel használni a telefonját. Egy Lumia 800 egy WP 8.1-el isteni lenne.
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.08.26 10:03:14
@G_Norton: "A levele többi része szóra sem érdemes, majd ha nem első felindulásból ír egy értelmezhetetlen valamit, akkor beszélhetünk arról, hogy mennyire ő Ragnar."

method acting!
Tegnap írtuk meg, hogy a középső Orbán-lány neve felbukkant a Nagyon Balaton promóvideóinak stáblistáján, most rákérdeztünk a Volt főnökénél, hogy pontosan miről is van szó. Lobenwein Norbert a következőket válaszolta a kérdéseinkre: "Orbán Sára projektmenedzserkent…..
Clive Owen sorozatát érdemes lesz nézni, nekem nyugodtan elhiheti a nyájas olvasó. De teszem azt, nem hisz nekem - hát akkor itt a pilot, majd az meggyőz mindenkit. A kontenthez még egyet kell klikkolni, IDE Azt azért ki lehet bírni, nem? Ha bejön a cucc, az HBO GO, HBO OD és a Cinemax…..
Az Igazi Zene Rajongója igényes. Igényes és dühös, mert amit manapság zenének csúfolnak, az ricsaj, zaj, elektromos impulzusok és sample-ek gyűjteménye. Divatmajmok, buzik, a zeneipar bábjai. Számítógép, DJ-k, producerek - na de hova tűntek a nagybetűs Zenészek, a rocksztárok,…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.07.13 20:33:49
@P1sty: mondjuk attól, hogy egy zene rosszabb, még lehet népszerűbb, és fordítva, szóval ez nem feltétlen jó érv ám
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.23 15:44:18
@kovi1970: ez a vicc csak ott bukik el, hogy Viktor gyűlöli a piacot :D
És akkor mindig eljön a pillanat, amikor az Orbán-kormány éppen napirenden futó, kedélyeket borzolgató botrányos intézkedését jól elmagyarázza, megvédi és elkésett visszhangként belerágja a szánkba a bértollnok hadsereg apraja-nagyja. Azt írja az ötös számú: "Dől a lé,…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.16 10:48:31
@maxval a gondolkodó birca: hát, elvitathatalanul szereted ezt a szót.

Nyilván nem fog tönkremenni az RTL Klub. Kivonulni se fog, persze. De attól még nem lehet tisztességes egy adó, amit a már adózott jövedelemre csapunk rá azért, mert "az még mindig sok". Nekem ez a fő bajom az egésszel, az "az még mindig sok", hogy lehet ezt megállapítani? Kell a szabad piacra az állami szabályozás, nem megy nélküle, de az "extraprofit" mint fogalom szerintem őrület.
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.16 11:01:04
@Könnyen elkaptuk, uram!: inkább csak az érdekelt, hogy milyen érvekkel lehet megvédeni ezt az adót.
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.16 11:02:48
@Patakvér: tényleg érdekelne, hogy te hogy láttad/élted meg ezt a hozzászoktatást.
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.10 06:23:57
@shwarcz bácsi: téged, úgy látszik :D
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.12 22:41:24
@bikmakk: "you weren't there, man, you weren't there!" :D
Sajnos volt már róla cikkünk, de úgy látszik megint írni kell a paraszt gyúrós jelenségről, ami nem csak az edzőtermeket, de egy jó ideje az internetet is szennyezi. Összességében a szakma és azt azt körülvevő lelkes sportolói (legyen az amatőr, vagy profi gárda), rendkívül…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.12 07:37:59
@Tomi from Space: Nekem is része a munkámnak az ilyesmi, és én is maximum egyre szarkasztikusabb üzeneteket helyezek el a programjaimban :D.

Az adott helyzetben viszont én úgy látom, hogy az illetőnek van egy olyan imidzse, ami rengeteg potenciális vevőnek lehet szimpatikus (nyers, kemény megmondóember, aki csak tiszteletre válaszol tisztelettel), szóval lehet, hogy a te forintjaid kiesnek, de sokakat meg pont ezek a karakterjellemzők fognak odavonzani. Egy szivarboltban persze nyilván nem működne ez a taktika :D
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.12 15:34:11
@Tomi from Space: ezt az egyet mondjuk én sem értettem, de a nagy többség azért ennél sokkal rosszabb volt (de mondjuk a csipőből faragás azért tényleg fura egy gondolat). Cserébe viszont számtalan példa volt, ahol normális kérdésre normális válasz ment.

És nem kell árnyékra vetődni, semmi közöm nincs hozzájuk (de az jópofa, hogy máris idegen ügynök vagyok, ha nem értünk egyet, ide érződik a tisztelet, meg alázat, meg minden :) )
Mindenki tudja, hogy a kóla egészségtelen. Marketing ide, szöveg oda. De nem érdekel annyira, mert szeretjük az ízét, mert jó passzol a whiskeyhez, a porhoz, de még a vodkához is. Ez a videó azonban olyan gusztustalan, hogy most egy darabig biztosan kerülni fogom a fekete csodát. Egy…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.06 11:42:10
@never again: a nicked pont fedi, hogy mikor akarom még egyszer ezt a blogot látni a bugyuta klikkvadász metodikájával együtt.

(tudtam, hogy mi lesz, mielőtt rákattintottam, arra voltam kíváncsi, hogy a jogos haláljegesfaszáraküldést megadják-e a kommentelők, és nem csalódtam :) )
Louis CK csodálatos sorozatának legújabb évadjában nekünk simán az lehetett eddig a legmenőbb, hogy egy hatrészes sztoriban Bálint Eszter játssza a főszereplő barátnőjét. Aki egy kukkot sem beszél angolul, magyarul viszont annál többet, ráadásul felirat nélkül. A Slate most…..
Sikamlós Jim DiGriz 2014.06.04 11:38:11
@Dave_bloghu: az első évadban volt, hogy ellopott egy fagyit egy kisgyerektől és felugrott egy helikopterre, hogy elmeneküljön vele. Az utolsó két részt nem láttam, de olyan drasztikusan csak nem lett szürreálisabb.
Mike Judge tudja, hogy kell tálalni a prosztó humort. Ezért csap oda a Beavis és Butt-Head és ezért jó a Szilícium-völgy is, ami úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Kicsit már kezd sok lenni a gekkekre kiélezett vígjátéksorozat, mert ugye a teljesség igénye nélkül ott van a…..