Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teácska

20 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
@font-face { font-family: "Cambria"; }@font-face { font-family: "Edwardian Script ITC"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.Style3, li.Style3, div.Style3 { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 48pt; font-family: "Times…..
A húszas években járunk. Kisfiú vagyok, körülbelül 140 centi magas, nagyon ravasz, és ügyvéd. Rossz fát tettem a tűzre, ezért bírósági tárgyalás jár. Édesapám a védőügyvédem. Otthonról indulunk kocsival, de én vezetek. Úgy viselkedek mint egy felnőtt, mégha gyerek is…..
Testimese Cigi 2019.01.31 10:05:00
A múltkor kitalálta a csajom, hogy ő dugás közben cigizne.   Normális?..
teácskáé Fesztiválos bejegyzés 2010.08.19 19:43:11
Már egy jó ideje nem számítanak első szempontnak a koncertek a Sziget kapcsán. Egyszerűen jó ott.Jó barátkozni a németekkel, délelőtt meginni az első sört, hajnalban zene után kutatni, sáros lábbal bebújni a hálózsákba, reggel meggyúlladni a melegtől (a hálózsákban), jó…..
teácskáé Hogyan kell szeretni? 2010.08.04 17:03:00
Kis kezemmel Harapással Lüktetéssel Dobbanással   Agyvelővel Nyári éggel Piros pacsis Égi kékkel   Őszi bolyongással Tavasz susogással Zsebkendőbe gyömöszölt Édes zokogással   Ragadós puszikkal Téli vörös orral Fahéjba csomagolt Esetlen…..
teácskáé Szerelem 2010.06.22 22:54:00
Meglátom a vállán a szőrszálakat. És azt gondolom, milyen gyönyörűek. ..
teácska 2010.06.28 20:05:58
Érdekes meghasonlott helyzettel találtam szembe önmagam, mikor a múltkor hostesskedtem. A munkaköröm általában kimerül annyiban, hogy állok egy pult mögött, és megkínálom a vásárlókat mindenféle finommal, elmondom, hogy milyen szipi-szupi ez a termék, feltétlenül kóstolják…..
teácskáé ne várjatok sokat 2010.06.05 00:22:48
az első bejegyzéstől, mert csak azért írok ide, hogy magamat kielégítsem, és tudjak aludni, hogy megvan az első bejegyzés. ennyi elég is lesz..
Mielőtt bárkit is megpróbálna tévútra csalni a bejegyzésem címe, előre leszögezem, hogy nem a könyvmolyokról, porcicákról, és a radiátorokban élő mangusztákról lesz szó (az utóbbiak tényleg léteznek, jómagam  számtalanszor felébredtem rájuk az éjszaka közepén).…..
A 2010-es jelentkezések alapján a legnépszerűbb szakok a felsőoktatásban:  1) gazdálkodás és menedzsment 13337 jelentkező 2) turizmus vendéglátás 9366 jelentkező 3) nemzetközi gazdálkodás 7237 jelentkező 4) pénzügy és számvitel 7212 jelentkező 5) kereskedelem és…..
teácska 2010.05.19 20:08:14
Miért nem szeretjük a galambokat? Illetve csak ti, mert nekem semmi bajom velük. Az utóbbi egy hétben talán mindenkit megkérdeztem, aki a kezembe akadt, hogy szereti-e a galambokat, és ha nem, miért nem. Na ezt kapjátok ki. A Károli udvarán kürölbelül 4-5 galamb szokott megfordulni,…..
Újra és újra elcsodálkozom a magyar média sztáralkotásán és rombolásán. De lassan már magam sem tudom, hogy miért, hiszen annyi példa volt már rá, hogy Magyarországon aki percek alatt celeb tud lenni, azt ugyanannyi idő alatt a földbe tudják döngölni. Könnyen jött, könnyen…..
Nincs elég nagy keret a nagy fesztiválokhoz, de szívesen tombolnál a nyáron te is? Gyere el a kis fesztiválokra, ahol ugyanolyan jó a hangulat, ugyanolyan jó arcok vannak, ugyanolyan jó zenékkel, ráadásul kis költségvetéssel megúszod!Évekről évekre drágulnak a…..
Manapság, utazás előtt érdemes megfontolni, hogy melyik országba tesszük be a lábunkat és melyikbe nem. Az alábbiakban öt olyan országot mutatok be, amik a felmérések szerint leginkább elkerülendőek a turisták számára. Lehet, hogy ezek közül egyikbe sem menne el az ember…..
  A válasz egy, és ugyanaz: mert sok órára nem kell bejárni. Természetesen ez csak vicc, számtalan vélemény létezik, hogy miért jó és miért rossz, de ez egyöntetű és általános válasz.   A feltett kérdés hasonlatos a miért érdemes élni, miért érdemes…..
Ismered azt az amerikai mondást, hogyha van egy magyar barátod, nincs szükséged ellenségre? Most már ismered. Én sem hallottam még róla, egészen tegnapig. A nővérem mostanság kicsit meg van őrülve az érettségi miatt, és olyan dolgok jutnak eszébe, amikre ő sem számít. Ilyen…..
Nézőtér elcsendesül, függöny fel. Kezdődhet a tánc Én minden jó szándékkal sétáltam be aznap este a morrisons 2-be kilenc után pár perccel, hogy ma biztosan jobb lesz mint máskor. De sajnos jóhiszeműségem nem talált otthonra ezen a szórakozóhelyen. Már az is kezdte…..
teácska 2010.05.07 17:24:45
@veresjuli: azt hiszem nem teljesen értem, hogy miért ehhez a bejegyzéshez kommentáltál. attól függetlenül jók a tippek.
Szakmai gyakorlat. Valakinek erről a szóról a kávéfőzés jut eszébe egy szerkesztőségnél, valakinek vágási munkák egy stúdióban. Egy ilyen 2-3 hetes gyakorlaton az a feladatunk, hogy tapasztalatot szerezzünk leendő munkánkról. Zoé is erre gondolt, mikor jelentkezett gyakorlatra…..
Nem tudom milyen nap volt tegnap (azonkívül hogy hétfő), de minden második fiúnál virágot láttam (valakinél rózsaszínbe csomagolt hosszúkás valamit, Marcival hurkapálcára tippeltünk). A lényeg a lényeg, hogy eszembe jutott egy aranyos történet ezekről a virágokról, amit még…..
Ha tegyük fel én testesíteném meg Magyarország választópolgárait, és az utcán sétálva összetalálkoznék a jótündér keresztanyával, tudom mi lenne a három kívánságom. -      Ne legyek ennyire gyűlölködő, -      Ne legyek…..
Bzzz...bzzz...telefon ébresztő kinyomása, félálom-állapot, a felkelés túlélése, kávégomb megnyomása, laptop, firefox, facebook, index, sziget.hu. Szalagcím:...HOGY MI VAN??? Koncert a sziget nulladik napján. Az utolsó... Szenvedélyem kezdete a kispállal egy fekete hajú lányhoz…..
Szeretem a régi filmeket. Nem véletlenül szereztem meg  a Twin Peaks sorozat összes részét, és vagyok már hetek óta rabja Copper ügynöknek és a többieknek. Ezzel a filmmel is így kezdődött. Jött a szikra, majd az elhatározás. Esetemben szikrákról beszélhetünk, ugyanis a…..
Reviczky4 Hírmondó A mi éveink 2010.03.11 18:18:00
Egyenlőre nem mondok semmit, a videó magáért beszél. Tanulságos.   Azonban talán az még elgondolkodtatóbb, hogy ki(k) miatt is kerültünk ilyen helyzetbe. És itt most nem elsősorban a politikusokra gondolok. Nem akarok és senkit sem megbántani, de azt gondolom,…..
A történet, amiről a továbbiakban lesz szó, megtörtént eseményt dolgoz fel. A XXI. századi Magyar valóságban, helyszínünk a 47-es sárga villamos két megállója között játszódik a villamos belsejében.   Az egymással szemben elhelyezkedő együléses ülőhely egyikén egy…..
Azzal a legtöbben tisztában vannak, hogy a kis termekkel, borzalmas elosztással és apró belső udvarral rendelkező - mindezek ellenére imádott - egyetemünk eredetileg nem felsőoktatási intézménynek épült. Családi villa volt a maga idejében, de vajon kik éltek…..
teácska 2010.03.09 12:36:09