Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsapi86

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A veterán Ferrarik gyakori látogatói az aukcióknak, de kevés olyan van amely a közelébe érne az 1953-as 340/375 MM Berlinetta Competizionénak. Az autó nem csak teljesítette az 53-as Le Mans-i 24 órást de sikerült ott második helyen beérnie. Igazából az sem kisebbíti ezt az…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
 Elképesztő, vadonatúj hír látott napvilágot az elmúlt percekben: A Citroen Motorsport hivatalos közleménye szerint 2012-től a Citroen Total World Rally Team versenyzője lesz a világbajnoki címről idén épphogy csak lemaradt Fordos Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen páros. A hír…..
Nobuhiro Monster Tajima megjavította a saját idejét az idei Pikes Peak Nemzetközi Hegyiversenyen. Az új rekord 9:51.278 Monster felfutásaA verseny végeredménye:1. Nobuhiro Tajima 9:51.2782. Rhys Millen 10.09.2423 Jean-Philippe Dayraut 10:17.707Antal Krisztián is sikeresen teljesítette…..
zsapi86 2011.06.28 18:47:31
@srank: ne érts félre, nagyszerű pilóta ez fazon, de csak egy halandó. Én sajnos hozzászoktam, hogy rallyban Istenekhez imádkozom. Ari is, Walter is, Michelle is és sokan mások is nekem Istenek. Nobuhiro még nem az...
zsapi86 2011.06.28 19:09:26
@srank: na de mennyivel többet nyersz aszfalton, mint vesztenél a rossz gumival murván. Okés, gondolom szorítottak a szabályokon azóta, és így is 20 százalékot leszedtek az időből. De anno mekkora teljesítményveszteség volt a nagy magasság miatt? Szerintem nagyobb mint most. +gumik, hajtáslánc, aero(mert sokat számít), erőátvitel, nyomatékleadás... Sokat fejlődött a technika, de szentül, hiszem, hogy ezen a félig aszfaltos szerpentinen az Audi és Pug is javítana 2 percet
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
zsapi86 2010.07.16 13:06:29
@Szőke kisfiú: Rendőr???
Elment az eszed? Hát állj ki forgalmat irányítani az m3 bevezetőre Te! A lámpának meg tökmindegy, hogy egyesével vagy tízesével jönnek a járművek, a lényeg, hogy mennyi jön. 3x2 sávon 80-al jönnek a kocsik, oda felüljáró kell!!! De sajna lehet, hogy nincs elég hely, ebben az esetben marad a keresztező irányok kizárása. De ha máshol is fel lehet hajtani az m3-ra, ráadásul nem messze, akkor miért nem csinálták meg már korábban? Pestiek...
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..