Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teknősbéka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
teknősbéka 2010.04.29 10:19:04
@Picitures: He-he-he

Igazad van, hidd el, én is nagy műszaki zseni vagyok, párom a több egyetemi végzettségével kevésbé ért hozzá:)

Aztán a család miatt bármit megteszek...cipelek, emelek, lótok és futok és mellette még tanulok is, mert megtanultam, hogy az igazán értelmes dolog, amire gyúrhatok, az az agyam:)

És a főzés mellett elfér egy kis hozzászólás:)

Sovány vagyok, Na és? Én elfogadtam magam, hogy mások is elfogadhassanak:) Nem a külső az egyetlen dolog a nőben.

De azt hiszem, Te már ezeket sokkal mélyebben és jobban látod!

Amúgy örülök, hogy ilyen erős és a saját mércémmel mért IGAZI nők, még élnek (mint te) és meríthetünk belőlük erőt!
teknősbéka 2010.04.29 11:30:40
@pavor nocturnus: Nem az almabor az oka annak, hogy az Úr a bánat rozsdás kardjába dől? :)
Subba Subba utcaszótár: Melanzs 2010.04.27 11:00:00
Seggbeszex utáni első wc-zéskor keletkezik.  ..
teknősbéka 2010.04.27 16:15:27
teknősbéka 2010.04.27 18:24:02
@Szélpörgő: Egyébként most töltöm le a filmet, amelyiknek ez a címe:)

A "másnaposok"-hoz hasonló a film, gusztustalan emberek ámokfutása:)

Legalább nem kell gondolkodnom rajta:)
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   Csak egy rövid…..
Ellenőrző Az iskola feladata 2010.04.21 08:00:00
A tegnapi posztunkra érkezett több száz komment közül az alábbit -pill írása- adjuk ma közre. Egy nagyon fontos, eddig nem érintett témát tár elénk, az iskola feladatát. Véleménye szerint nincsen jó, vagy rossz iskola, mindig a gyerek érdeklődésének és képességének…..
teknősbéka 2010.04.21 11:46:16
Nagyon jól le van írva a posztban, mire van szüksége a gyereknek, ezt aláírom.

Én pedagógusként és szülőként azonban mást tapasztalok, és ezeket nem lehet az alapprogramokba adoptált irányzatokhoz kapcsolni.

Ahogy a gyermek személyiségét szülőként is segítjük kibontakoztatni, erősíteni és támogatni (sokszor nem könnyű ám), azt a másik nevelési és oktatási színtértől is elvárnánk.

Több pedagógus ismerősöm is van (ki hinné) és azt tapasztalom, hogy az idősebb generáció tud még közvetíteni a gyermekek számára ismereteket, érdekessé teszi a megtanulni való anyagot és közben nevel is. Figyelembe veszi az adott gyermeket egészben, és ahhoz mérten követel.

Tudom...most felháborodnak sokan, mert mi van, az öreg és belefásult pedagógusba? Olyan is van, de tapasztalom, hogy a gyermekeimet olyan tanár tanítja magyarra, aki utálja Petőfit, nem olvasta az Egri csillagokat, mert idejét múltak és helyettük már mások vannak, akár a középiskolai szöveggyűjteményben is sokkal "trendibbek".

Vagy a fiatal tanárnő belibben órára és épp aktuális hangulatával egyszer lasse fair máskor autokrata...Most ezzel hogyan boldogul egy épp kibontakozni vágyó személyiség? Egyértelműen mindenki a saját befogadóképességéhez és habitusához mérten, máshogy.

És akkor előjönnek az alapprogramokhoz kapcsolódó kérdések.És magyarázzuk, hogy gyermekünknek mi lenne a jó, vagy hogyan lettünk magasabban kvalifikáltak, mint mások...

Mert nem kérdeztek minket, hogy akarjuk-e, de olvasnunk kellett, nem érdekelt senkit az, hogy mozgásosságunkból adódóan más elbánást igényelhettünk volna, csakhogy személyiségünk a mai szemmel mérve mentálisan egészséges legyen.. Az volt a közoktatás politikában rögzítve és kész.

Emberek lettünk? Igen...

Nem volt internet és televíziót sem mindenevőkként faltuk, mert olvastunk-olvastunk és tanítottak minket. Nem csak arra, hogy tudjunk osztani és szorozni, hanem arra, hogy minél többet tanulunk, annál butábbnak érezzük magunkat. Kérdéseink voltak-válaszokat kerestünk.

Én az egész írásommal csak oda szeretnék kilyukadni, hogy a pedagógus személyisége a legfontosabb minden esetben. A másik, hogy a mai közoktatás azt hiszem elég sok olyan gyermeket termel ki, aki nem tud olvasni és a szövegértéssel is bajban vannak(nagyon finoman fogalmaztam).

Igaz, a felelősség a szülőé,de a tanárok már a társadalom szemével mérve sincsenek olyan köztiszteletben tartva, hogy akár egy kisiskolás is tisztelettel tudjon odafordulni hozzájuk.

És a posztban megnevezett "poroszos oktatás" ( amihez azért lenne több szakirodalmam, hogy lássa a kedves szerző, hogy ha a közoktatást tanulmányozza, akkor a legnagyobb hmmm, poroszos időben is megvoltak a kiskapuk arra nézve, hogy alternatív oktatásban részesüljön a gyermek, csak kevés ilyen legálisan működő intézmény volt meghagyva, pláne a két világháború között kezdődő ráhatások miatt és az államosítás korszakában) azért tanított, ha mást nem alapműveltséget, tiszteletet és nem sorolom.

Aztán a hazánkban nem szelektált pszichológiai irányzatok sem segítették elő azt, ami a céljuk lett volna, pedig nem csak a szovjet mintát tanulmányozhatta, persze aki akarta.

Pofonok...én úgy gondolom, hogy a képletes pofonokra bizony a szülőtől nagyobb szüksége van a gyereknek, mint mástól, mint az élettől.

Én örülök, hogy lassan jó egyetemet végez a poszt írója, és hogy társadalom szemszögéből sikeresnek mondható!

Én meg azt mondom szülőként, hogy visszasírom az igazi pedagógusokat, az osztályzatokat, a megrovókat és mindent, amiből a gyerek tanulhat, amiből a szülő is tanul és okul.

Csinálja azt a gyerekem, amit szeret, mert jót akarok neki, mert a gyerekeknek annyi-annyi joga van, hogy el nem képzeli az, aki nincsen benne!

De hol marad a kötelesség??????
Kreatív kommentelőink, Proli Depp, neurotik és Emogen áldozatos munkájának köszönhetjük ezeket a csodálatos Szabó Patis GIFeket (és képet), egyszerűen zseniálisak! Ha bárki ráér, küldjön nyugodtan fotoboltot képet/GIFet nekünk. Egész egyszerűen -ha ez lehetséges…..
teknősbéka 2010.04.21 10:48:44
teknősbéka 2010.04.21 10:49:28
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Ahová csak nyúl a lány, nős pasik mindenütt. Válófélben, szakítófélben, különélve, gyerekkel. Vagy mindezt titkolva, terhes feleséget csalva, csak szimplán félredugva.Nem ez az első posztom , de a legutóbbi óta eltelt másfél év. Azóta megesett velem néhány tanulságos…..
zamat A Kosok sem mindig kecsesek 2010.03.22 09:00:00
Sok volt a szalonna télen? Nem fér bele a tavaszi gatyába? Semmi pánik, módszerünkkel egy hét alatt hét kilót fogyhat! Ha szőke, térjen át a zabra, ha barna, napnyugtával egyen utoljára, ha pedig vörös, kerülje a sört. Hitelesnek hangzik, nem igaz?  Az ember mindig szeretett…..
teknősbéka 2010.03.22 13:55:54
@Rékuc: Kérdésedre válasz: mert nőből vannak :)