Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazs601

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Reviczky4 Hírmondó 6, 7, 8, 9, 10 2010.12.17 13:24:00
- Heti 1-et kellett volna csak írni Balázs! - Igen igen, de nem mindig volt rá időm. - Mert? Mi a szart csinálsz, hogy nincs heti fél órád? Atomerőműben dolgozol? - Hát nem, csak annyi dolgom volt mostanában. - Jaj, hagyjuk már ezt a hülye dumát. Te is tudod, hogy az égvilágon…..
Kérem, képzelje azt, hogy turista és egy fél napot tölthet Budapesten.Este megérkezik Ferihegyre, a taxi droszton épp újra forgatják a harcosok klubját,igyhát átbuszozik a Nagyvárad-térre ahol megkérdezik magától hány óra, ám ezt szerencsére nem érti így telefonjának…..
Reviczky4 Hírmondó 2010.11.26 11:37:00
Lecsószagra ébredek. Mit szagra, illatra! Olyanra amilyet csak a nagyi tud, mert saját paprikából és paradicsomból késziti és megint elfelejtette génkezelni. Kitámolygok az ebédlőbe, leülök. Nagyapám pillantásából érzem, talán nem alsógatyában kellet volna asztalhoz ülnöm.…..
 Miért nem vagy fészbukon? Már anyád is fönt van! Tudod, micsoda érzés napi ezer lájkot nyomni!? Tudod, milyen lélekemelő bejelölni olyan embereket, akiknek nemhogy az ismerőse nem vagy, de még az utcán se köszönsz!? Jaj és a képek! A képeket nagyon szeretem! Föltölthetsz…..
Lehet, más volt a probléma Gábor!Te is tudod, hogy nem volt semmi gond azzal a céggel, de csak kiprovokálod, hogy kitaláljuk ezt a kamu dumát az átláthatóságról! Hát nem igaz, hogy azt az öt kilót nem tudtad bedobni a közösbe!? Ilyen ínséges időben, amikor az utcán kalapozunk,…..
-Halló!-Szia anya! Úton vagy már?-Jaj ne haragudj kislányom, ma nem érek haza 9-re mert még el kell intéznem pár dolgot az irodában, azt se tudom hol áll a fejem! De ugye jól vagy? Ettél ma valamit? Apa mit csinál?-Persze, kajáltam, most épp valamit a mosógéppel matat, szerintem a…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..