Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r92i12 (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez így eléggé jó. ..
r92i12 (törölt) 2013.05.04 16:04:07
@giantoctopus: mielőtt megszülettem, láttam ezt a videót. és igen, az még az internet megteremtése előtt volt.
r92i12 (törölt) 2013.05.05 15:17:11
@Kiszeraméra Bávatag: nem véletlenül írtam, h a klipp - jó része - játszódik zürich hb-n. de azért köszi a hozzászólást :D
Allez la France! 79. perc 2010.06.11 22:06:00
 Domenech értetlenkedve hallgatja ezt a borzalmas vuvuzelázást, és mivel magától nem tudja megfejteni, ezért megkérdezi a jobb szélen éppen elfut a Maloudától: Forró a vuvuzela?- Nem forró, uram - lihegi egy bicikliscsel közben a játékos.- Akkor miért fújják? - néz…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
r92i12 (törölt) 2010.05.15 18:31:50
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
Ha valaki karácsonyra építési telket kapott, de egy vízmosást talált a helyén, ne keseredjen el, inkább kövesse Max Pritchard terveit és építsen egy hasonló híd-házat magának. Az Ausztráliában, közelebbről Adelaide területén található épület kiválóan aknázza ki, illetve…..
Játszani, ha esik, ha fúj! Az egy dolog, hogy garantált hogy pisilni sem állnak fel, de hogy a jó életbe nem bassza meg őket az áram? ..
Régóta vártuk már, de eddig valahogy nem árasztották el a Burger King Ernő paródiák a videómegosztó oldalakat - ellentétben a Soproni és a Heineken Walk-in-fridge reklámos változatokkal. De íme, ami késik, nem múlik, a Kütyüshop bevállalta, egy kicsit még dobott is rajta…..
r92i12 (törölt) 2010.01.07 17:03:58
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
A hajtás után következő képeken Slavche Tanevsky tervei láthatók, melyek Lamborghini Ankonian néven járják be a designblogok oldalait. Nem tudni, hogy a rendereknek van-e hivatalos kapcsolata az olasz társasággal, talán jobb is ha nincs. Nem szívesen lennék a tükörteszt szenvedő…..
r92i12 (törölt) 2009.12.27 20:07:04
Kamerán keresztül valószínűleg szédítőbb egy keskeny erdei pályán lezúgni, mint élőben. A nagylátószög miatt minden pillanatot életveszélyesnek lát a néző, pedig a fiúk láthatóan ellazulva gurulnak az erdei pályán...
A karácsonyi időszak velejárója a híriparban a virtuális karácsonyi képeslap és az év végi összegzés, annyi mindössze a különbség, hogy ezekkel már szenteste előtt bőven hányásig elronthatjuk a gyomrunkat. Így a céglogós fenyőfadíszek és a szupercuki mikulássapkába…..
Nemhogy a reklámipari felsőoktatásban, de általános iskolás marketingszakkörökön is azt tanítják, hogy pucér nővel mindent el lehet adni. Tulajdonképpen nem is értem miért lepődtem meg ezen a hirdetésen, holott inkább azon kellene csodálkoznom miért nem volt már korábban is…..
Reggel egy bringás futárt figyeltem, ahogy a havas bicikliúton próbálta felküzdeni magát egy emelkedő tetejére, nem tűnt egyszerű feladatnak, de sikerrel járt. Ugyan hatalmas hó még nincs a fővárosban, a főutak viszonylag jól járhatóak, a bicikliutak takarítása bármennyire is…..
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
r92i12 (törölt) 2009.12.12 11:04:01
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
r92i12 (törölt) 2007.07.09 20:39:27