Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szevabá

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
szevabá 2019.12.31 14:35:58
@Peti817172M: okos....., a kocsimosó, locsoló, stb vizet is megissza?
szevabá 2019.12.31 19:19:38
@CCnick: tényleg? tényleg okos... nos egy másik ingatlanra már megcsináltattam, tervezés, engedélyezés, öt évre plombálás, szerelés, ásás, óra 4 éve volt kb. 70e. Ez 200m3 csatorna díj. Holott csak azt nem akarom fizetni amit nem használok.
szevabá 2020.01.01 11:20:58
@CCnick: javaslom a szövegértést erősíteni: 1/van egy ingatlan ,ahol nincs csatorna.
2/van rajta egy emésztő.
3/eddig a vízdíjat kellett fizetni - korrekt
(ha kellet saját költségre szippantottunk)
4/ most a nemzeti új cég leszámlázza a nemlétező csatorna díját és akár egy fél litert se szippant ki érte. Kötelezően.
ÉRTHETŐ ? A föld szív helyettük, vagy ató párologtat.
Másik ingatlan, almérő : csak az óra egy tizes, tervezés , vizművek, munkadíj, fagytűrő kiépítés az annyi amit írtam. Elműlt már az ötezer forintos palivilág.....Egy vizes ember ötezerért nem ül be az autójába. A matekról meg annyit(darabig tanítottam)hogy átlag 6-8m3 fogyasztásnál aminek a fele megy az almérőn min 5 év a megtérülés, ha be nem szarik közben valami vagy meg nem változtatják megint a szabályokat. Addigra pont lejár az érvényesítés. Ja és elfelejtkeztem az almérőre felszámított havidíjról. A saját mérőmre fizetek !
Tehát összefoglalva : ha van csatorna - rossz üzlet almérőzni (ilyen tételeknél) , ha nincs akkor meg egy sima lehúzás. Kíváncsi lennék a szippantó holding tulajdonosi hátterére, honnan álltak fel egy perc alatt, miért rúgták ki az addig évtizedekig szippantásból élő kisvállalkozókat szintén egyik napról a másikra....
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..
Tulajdonképpen nem tudom eldönteni, hogy ez egy meleg saláta, vagy egy egytálétel. Mindenesetre csodás keleti ízeket idéz meg a tandoori fűszerkeverékkel elkészített csirkemell, ami szaftos, fűszeres, kissé pikánsan csipős, vagyis maga a csoda! A kísérője pedig nem más, mint egy egyszerű jégsaláta…..
Vannak barátságok, amelyek felnőtt korban köttetnek. Ilyen lehet az, amikor két barátnő az egyetemen találkozik és a vizsgák, szigorlatok buktatóit együtt ugorják, nem ritkán kéz a kézben, egymást segítve. Ezek a barátságok sokszor a diploma átvétele után is megmaradnak. Ilyen kapcsolatról mesélt…..
GNL911 Ma is megmondaná.. 2019.01.11 06:02:53
„Szúrd ki, mert addig pattog”. „Elkártyázták a téeszt.  De ki nyerte meg?” „Mindjárt jövök, csak előbb elütöm a delet”. „Azt kérdezi a Penelopé: „Hol kujtorogtál 20 évig?” Kerestük Petőfit.” „Hogy hívnak, Jancsi fiam?”"Ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk..." És még sorolhatnánk a…..
szevabá 2019.01.12 08:38:51
Lopott, hazudott, lebukott, és ezért ki a hibás? ..
szevabá 2018.12.11 22:39:27
Az nagy kérdés, miért állnak be egy politikai szélhámos mögé. ..
szevabá 2018.12.07 09:53:55
Stanik István alapember. Ha valaki megírja az erdélyi magyar sajtó történetét, a vállalkozásainak külön fejezetet kell majd szentelnie. Tegnap egy szösszenetet írt föl a nyilvánosság üzenőfalára: a szemközti kávéházból okostelefonjával lefényképezte a Cafe Frei homlokzatát. Ez az a hely, ahová soha…..
       A CEU nyilván többet ér egymilliárd dollárnál. A kamatozó magánvagyona , az ún. endowmentje, kilencszázmillió dollár körül van. Ezt az egyetemet ajándékozza most Magyarország Ausztriának.      Ausztriának van egy kisebb tudományos akadémiai hálózata, amelyik összesen 39 európai nagy grantet…..
Határátkelő Kolumbia, te drága? 2018.11.08 06:30:00
Kolumbia nem feltétlenül tartozik a magyarok kedvelt úticéljai közé, még Latin-Amerikában sem, de ez mostanában mintha változni látszana. Így aztán érdekes lehet kicsit körülnézni, mi mennyibe is kerül ebben az egzotikus és izgalmas országban. Kalauzunk Péter, aki már korábban is írt posztot…..
Amikor a választási vereség után Simicska Lajos túladott a Hír TV-n, az új tulajdonosok elbocsátották a csatorna arcát. Kálmán Olga személyesítette meg azt az újságíró magatartást, amelyet egy D. Tóth Krisztával folytatott beszélgetésben így foglalt össze: „A G-nap után a Hír TV elkezdett…..
szevabá 2018.09.25 16:22:56
@Helga Beauty Salon: Tarlós = Tahós
szevabá 2018.10.01 12:19:28
@Helga Beauty Salon: Anyád bal meg libsi , te meg hát lettél ami lettél..Ideig -óráig. Azután átállsz - mindegy hová.
. Tarlósról : mikor mit unt meg ? Mikor szadeszes volt v. mikor előtte mszmp-s unta meg a jó modort ? Vagy csak a fityeszben igazodott a stílushoz?
te viszont úgy látom darabra szopsz....mindegy mit.
Veled is megtörtént már, hogy túlpakoltad a bőröndödet vagy órákon át Wi-Fi kapcsolat után vadásztál? Esetleg a mosással állsz hadilábon vagy a zsebesek miatt aggódsz? 2018 legjobb utazási kiegészítői mindenre nyújtanak megoldást! © Skyroam Solis Hordozható Wi-Fi Hotspot A Skyroam Solis nemrég…..
szevabá 2018.09.19 11:07:57
Micsoda rémséges hírek röppentek fel az elmúlt napokban. Volt egy szaros pelenka, aztán jött a kőbányai fantom. Talán nem is a kiszámíthatatlan élet produkálta egyik borzadványt a másik után? Múlt héten, amikor még augusztus 20-i ünnepségek és a nyár végi szabadságok mámorában úszott az ország (a…..
szevabá 2018.08.29 19:37:32
i@Tom66: ,,ismételten született" mi van? be vagy baszva vagy csak a szádon akadt aszaros pelenka?
"A pogány római hatóság nem akadályozta meg, hogy Jézus kenyeret és halat adjon az éhezőknek, a rászorulóknak. A “keresztény” magyar kormány viszont nem tette lehetővé, hogy a röszkei tranzitban, azaz a legálisan ott tartózkodó, s az eljárásra szabályosan várakozó menekültek enni kapjanak Iványi…..
szevabá 2018.08.22 08:23:15
@Helga Beauty Salon: a szar a szádon van, gecis szar..
Az Átlátszó riportja nyomán mi is megírtuk, milyen változásokat léptetett életbe a Hír TV új vezetősége, már túl azon persze, hogy a vezetőváltás pillanatától kezdve újra szigorúan tilos gecinek gondolni Orbán Viktort, sőt, ami azt illeti, kötelező úgy tenni, mintha senki sem lenne kevésbé geci nála…..
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
szevabá 2018.08.03 17:51:01
@A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT: remélem te mész elől a románok ellen, utána a kölyköd aztán meg anyád.
Ha megkarcolódott a napszemüvegünk lencséje, még nem feltétlenül kell azonnal újat vásárolnunk. Ha nem olyan mély a karcolás, pár egyszerű módszerrel könnyen felújíthatjuk.  Karceltávolítás polarizált lencse eseténA legtöbb mai napszemüveg lencséje műanyagból, és…..
szevabá 2018.07.31 22:14:54
Barber shop, ahol az ősemberekből sármos férfiak születnek. :) Országszerte gombamód szaporodnak a barber shopok. De mi is az a barber shop? Mit kell róla tudni? Kinek érdemes ilyen helyre járni? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre fogok választ adni a következő írásban, ami rendhagyó módon, egy…..
szevabá 2018.07.27 13:18:46
@Billy Hill: van ilyen üzletünk. A rendes borotva tilos. A nyakszirtborotvába ketté tört pengét kell betenni, ezt vendégenként el kell dobni.Elméletileg veszélyes hulladék, stb..lehet hogy a Berberekre nem vonatkozik a szabályzás? Ki elenőrzi a sterilizálást?
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
A Fidesz rasszistával mozdul rá a rasszistákra...
szevabá 2018.03.06 07:57:08
@Szilágyi Imre: TE FÉLESZŰ ! A 360 FOK AZ UGYANARRA MUTAT !!!!!!!
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
A Maldív-szigetek egyik legexkluzívabb nyaralója, a Gili Lankanfushi Private Reserve néven nyitotta meg stílusos, viszont méregdrága villáit. Egy éjszaka 14 ezer dollárba (3,7 millió forintba) kerül és olyanok nyaraltak már itt, mint Richard Branson és Novak Djokovic...
Morvai Krisztina, a Jobbik egykori köztársasági elnök-jelöltje, jelenlegi EP képviselője méretes léptekkel tart a Fideszbe. Előbb a Magyar Időkben comming outolt, hogy neki igazából a kormánypárt politikája a legmegfelelőbb. Még ugyanebben a lapszámban méltatta őt a Fidesz házi sajtósa Bayer Zsolt,…..