Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karva

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük minden kincskeresőnek a lelkesedést! Reméljük, ízlettek a MAnökken ProlEtarZ aranytallérok. Kincses erszény mindenkinek járt, aki megmondta október 1-jén a PeCsa Caféban a koncert előtt a jegyszedőnek a jelszót. Ehhez idejében kellett érkezni ugyanis az e tiszten…..
Kövessétek az utasításokat és fejtsétek meg a titkos jelszót! Vegyétek a kezetekbe az esemény térképét (lásd a bejegyzés legvégén) és a koncertre menet kövessétek az útvonalat. Vigyázzatok, az utat veszélyes szörnyek szegélyezik! Fejtörők: 1. Keresd meg a Hősök terén…..
Verbális beszámoló  Az egykori osztálykirándulások izgalmával csomagoltam a rántott husos zsömléket és az almákat a manökken tűsarkú és a basszusgitár mellé. A 450 km-t, ami előttünk állt a nyelvi korlátok és az országhatárok távolították el igazán, hiszen…..
karva Boldog karácsonyt! 2010.12.25 21:19:00
 ..
karva Karácsonyi hangulat 2010.12.25 00:31:32
 ..
karva régi új 2010.12.24 01:23:00
 ..
tart nálunk minden, de főleg nálam, nálam még például simán tart a húsvéti sonkaszezon, bár este már nem eszem, mert diétára fogtam magam, de a sonka azért még ott figyel a hűtőben, hátha én is ránézek még mostanában, és van most friss retek, anyám kertjéből, de de…..
Karva 2010.04.16 03:17:49
Manökken Proletarz - Diszkréten élvezz
Album: Diszkréten élvezz (2009)
www.mapez.hu

Rendezte, animáció: Lóránt Demeter
Operatőr: Tiszeker Dániel

Manökken Proletarz second official music video

www.youtube.com/watch?v=1AsSxYJoP6I
Aznap egész nap bennem van a toporgás, még nem is találkoztam a főnökömmel, de el kellett volna kéredzkednem négykor, mert elvileg ötkor indulunk a próbateremtől, hogy legkésőbb nyolcra ott legyünk Pozsonyban. Csak Istvánnak mondtam délben, amikor megbeszéltük, hogy hogy legyen a…..
Utólagos engedelmével, tisztelettel ajánljuk Karva nevű olvasónk jelen munkáját a magyar közönségnek, mely mindig megértette és szerette a jót ételben, italban egyaránt. Brillat-Savarin, sőt a Tiberius császár korabeli híres római gourmet, Apicius is úgy tartotta, hogy aki a…..