Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auchan Vevőszolga

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chubyval ellentétben én biztos vagyok abban, hogy ebből nem nyer annyit a szupermarket, hogy megérje figurázni vele. Mármint abból, hogy jó nagy táblán hirdetik az 57 forintos ásványvizet, amit 59 forintért adnak igazából. Az a fura, hogy szólt nekik a vásárló, mégsem…..
Nem először fordul elő, hogy egy meghirdetett termékből olyan minimális mennyiséget árul az áruház, hogy dőlnek hozzánk a hoppon maradt vásárlók levelei, akik hiába értek oda reggel nyitásra, már nem jutott egy darab sem. Így járt most Petteri és Babákmamája is, mindketten az…..
Eszter szombaton a Dunakeszi Auchan automatájánál tankolt, mint 2 nappal később kiderült, gázolajat benzinüzemű autójába a 95-ös pisztollyal. A móka 43 ezer forintjába került: Február 20-án a Dunakeszi Auchan automata benzinkútjánál 95-ös oktánszámú zöld színű…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Auchan Vevőszolga 2010.02.20 01:51:09
@neked ugatok:

JAh szerencsére ez nálunk is igy van!
akartam váltani.. Mehettem volna maszekba 12 órába zöldségesnek..Sem fizetett ünnep sem szabadág... 70.000 és 4 órára nejelent..

talán...Akkor inkább a francia...
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Auchan Vevőszolga 2010.02.20 00:43:57
@implacabile:

Ez hülyeség! Ne othon jusson már eszedbe, ha szerencsétlen pénztáros a 10 órájában ( majdnem behugyozva, éhesen, parasztokkal teli nap után) véletlenül valamit duplán szoroz, vagy üt be...

Nézd meg a kasszánál ha valami nem stimmel, ha meg othon jut eszedbe, ne lepődj meg ha elhajtanak, bár adtam már vissza én is utólag pénztárelütést, de ritka eset...

Ez a kiirásos dolog is vicces: Láttad már bármelyik áruházban, hogy a sorok között szarni TILOS!

Taknyos zsepkendőt a kenyér közé rakni Tilos.. Soroljam még?

Vannak a kereskedelemben is iratlan szabályok..Az meg, hogy van egy barom Őr, nem az Auchan-t minősiti...Mert az Auchan csak megbizott egy vállalkozást!

De külömben is! Akinek nem tetszik menjen CBA-ba mert az magyar.. Multkor megkérdeztem a mi Cba-nkba, ahol most vezették be a vonalkodos rendszert. Mondom a kasszásnak, mi van ha más ár van kint, mint a gépben. Aztmondta. Hát ez van..Itt csak annyiért adják amennyiért a gép viszi. Más lehetőség nincs....

Akinek nem tetszik Járjon el kisboltba... Nemigaz amugy, hogy egy Cba drágább...Mert nincs kiirva 3 méteres betűvel, hogy akció????
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
Zsófi, a felbőszült kismama lenti panaszát elküldte a CIB banknak is, sőt még egy fórumot is indított a békásmegyeri fiók ügyében, ahol úgy tűnt, szándékosan toltak ki vele. A nyitás előtt szöszmötölő alkalmazottaktól ugyanis hiába kért egy széket, hogy kivárja az ATM…..