Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dianafan9 (törölt)

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
dianafan9 (törölt) 2010.05.13 17:06:18
ZAK 2. sorozat 32. poszt   Szerencsére az emberek azért többnyire önfeláldozóak és segítőkészek. Falusi nénik az utolsó szakajtónyi tojásaikat is felhozzák a Békásmegyeri Központi Segélyosztó Állomásra. A Határontúli Magyarok Szövetsége az összes budapesti számára…..
dianafan9 (törölt) 2010.04.28 08:50:36
Kedves Tibi,saját és ismerős szülőkről mintázva megírtam a Netfüggő szülő jellemrajzát, ha alkalmasnak találod, tedd ki. Amennyiben poszt lesz belőle, kérlek, említsd meg, hogy az írást nem csak a saját példák, hanem ez a fergetegesen vicces és végtelenül megható rövidfilm…..
A Magyar Televízió archívuma kincseket őriz. A Szomszédok alábbi epizódját Horváth Ádám nemzetközi kiugrásnak szánta, de a legmagasabb politikai körökből tiltották le. Ez a felvétel idág a Szabadság téri épület pincéjében porosodott. Most a felújítás alatt egy munkás…..
dianafan9 (törölt) 2010.04.22 17:41:05
Zoltán Atya Kalandjai Új élet 2010.04.22 07:15:00
ZAK. 2. sorozat 28. poszt   A pincében sokat imádkozunk közösen, és megtesszük a halaszthatatlan napi teendőket. Szuzitól SMS-t kaptam. Írja, reméli jól vagyok, és alig várja, hogy újra legyen templomkórus próba. Dominika nővérrel, Borival és Nuandával az óvóhelyül…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Kommentár nékül: A napokban beadta a nyugdíjkérelmét Zalatnay Sarolta. Még nem kapta meg a hivatalos adatokat, de pályatársait látván, ő sem számít többre, mint 30-40 ezer forintra. "Elszomorít, hogy ebben az országban teljesen ellehetetlenítik az embert. Most…..
Elképesztő, hogy egyesek mit meg nem mernek tenni ma, Magyarországon. Levelet kaptunk a Tutti Frutti Party szerkesztőségétől, hogy szeretnének egy "Villants cicit a szavazófülkében!" kampányt indítani velünk...Először is: szigorú magatartási kódex alapján éljük az…..
A választások utáni 6-12 hónapban teljesen átalakulhat a magyar politikai sajtó/média térképe. A legbiztosabb pontnak, az örök változatlan, HVG tűnik, amellett, hogy az Origo és az Index környékén is meglepő lenne hangsúlyos változás, még akkor is ha, valamelyik esetében a…..
Sokféle hirdetési technikát láttam már, de ehhez foghatót bizony keveset. Pedig a francia BDDP Unlimited ügynökség vizes installációja Párizs szívében alapvetően pofonegyszerű, de éppen az egyszerűségétől zavarba ejtően szép. Az ötlet lényege, hogy egy a számítógéppel…..
szar versek sukkker: balszerencse 2010.04.13 13:42:00
 önmagában az mégnem lenne balszerencseha a pozsonyi úton lakna egy medve az viszont már tényleg komoly gond lenneha ez a hülye medve minden este megkergetne az igaz balszerencse pedig az lenneha a végén elkapnas megenne..
dianafan9 (törölt) 2010.04.16 14:59:27
ZAK 2. sorozat 21. poszt  Magam se tudom, hogyan csináltam, de sikerült a szörnyetegre hallótávolságán belül ráordítanom egyetlen „fegyveremet”, a szarzombiölő szót, mielőtt a monstrum széttrancsírozta volna a francia ügynöknőt. A szörny immár másodszor tűnt…..
dianafan9 (törölt) 2010.04.13 10:33:39
@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan: arra már gondolni sem merek, hogy az ilyen nimfomán szexistennők helyett esetleg a 6 éves kisfiúk keltik fel az érdeklődését. Tudod, náluk ez olyan "szakmai ártalom".
Adalbert már baromira unta a szakítós sztorikat, ezért beküldte a sajátját a következőkkel: "Ja, a teljesség kedvéért 22 éves, budapesti egyetemista vagyok, és mondjuk Adalbert leszek, mert az hejj-de-jó. Tudni kell rólam, hogy sok, a legtöbb ember szemében igen rövid…..
ÁSÉS lelkületűeknek szavazás feldobás: kézenfekvő interneten ajánlott lehetőségek kiegészítése, úgy mint szavazólapra faszt rajzolás, vagy mindegy, kire szavazás, csak lilában menés, nehogy bárki rájövés, hogy te kire szavazás! A csajjal vásárlás topciban már hosszan…..
90 Száguldó cirkusz - Jean Alesi 2010.04.01 08:30:00
Felkaptuk a fejünket, hiszen egészen elképesztő, amit látunk. A Forma1-ben Senna, Schumacher és Lotus nevekkel találkozunk, és annyi világbajnok köröz a mezőnyben, amennyit szintén nem láthattunk a 90-es évek eleje óta. Ehhez igazodva belevetjük magunkat abba a korba, amikor még…..
Undertow, hűséges olvasónk, osztott meg velünk egy parádés... na jó, faszipántos videót a kommentek között: Lapozás után pedig egy magyar verzió, de már csak prózában. Gyermekkorom egyik kedvenc sport anekdotája, amit édesapám évente legalább egyszer elmesélt.Asszem még…..
dianafan9 (törölt) 2010.04.06 11:36:21
@poolfanati: nekem 20 ujjam van. akárhogy is számolom. neked?
Megjelent az LMP várvavárt programja (PDF, 228 oldal), amiben egész 3 mondat erejéig kitérnek a marihuána dekriminalizációjára: Dekriminalizálni kell a kannabisz származékokat fogyasztókat, mivel ha bűnözőként bánik velük a társadalom, azzal nem tudjuk a problémát a…..
Ilyet én is akartam már írni, de valahogy nem volt meg a keret. Ám jött ez a levél Éterfy Robitól - már a névért is tisztellek -, és ő előállt egy kész párbeszéddel - talán még sehol meg nem örökített magyar nyelvi bravúrokkal. Hurrá!Szegény budaiak többet kaptak, mint…..
  Azt hittük, értjük. Aztán kiderült, mégsem. Utána csináltuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Azért valljuk be, ez az ártatlan zarándok Miklós nem akármilyen tempóban nyomja ... Hagyó a harmadik, szintén budai ingatlanjának haszonélvezeti jogát a barátnőjére jegyezte be március 12-én. (Pont az Antall-interjú megjelenése előtt 1 nappal. Nem érdekes, hogy véletlenül a…..
dianafan9 (törölt) 2010.03.23 16:36:29
@arlequin: visszamenőleg?! érdekes lesz. és hol készül az az alkotmány, hogy soha nem hall róla senki? :)