Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldimar Carcosa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjegyzés: Az ork költészetnek van egy sajátos vonása: nem tiszteli a tekintélyt. Azt hiszi a kedves olvasó, hogy az orkok hódolva dicsőítik a különféle sötét hadurakat és sírból támadt hullafejedelmeket, akik igényt tartanak hadi szolgálataikra? Nagy tévedés. Röhögnek…..
  „A gazt akkor is ki kell gyomlálni, ha menekülni próbál!” (Hangulatzenéért kattints ide) Keleten az európai civilizáció peremterületét a gyéren lakott rusz fejedelemségek alkotják, melyek javarészt értelmetlen torzsalkodásra fecsérlik erőforrásaikat, miközben…..
Aldimar Carcosa 2011.08.22 23:57:01
@Emmanuel Carcosa: Igazad van Emmanuel! Az a kis mozzanat hogy először Vylhva el akarta venni tőlünk a köveket kimaradt a beszámolomból. És én tényleg elkaptam a kezemet benne a kővel mikor érte nyúlt és te rendre utasítottad Vylhvát hogy kushadj nem a te jussod.

De akkor sem voltunk teljesen önmagunk abban a szituációban.

Aldimar
Aldimar Carcosa 2011.08.23 00:05:42
@Rufio Carcosa: Rufio!
A hiúz magányosan vadászik és nem falkában mint a farkas. Nekem ilyen a természetem! Neked mi a mentséged?

Aldimar
Aldimar Carcosa 2011.08.23 00:13:36
@Ibramel Carcosa: Nem emlékszem ilyenre de az nem azt jelenti hogy attól még nem történt meg Emmánuel és Vylhva között ez a szóváltás abban a szituációban.

Aldimar
  „Milyen természeti egyensúly? Az írmagjukat is kiirtom!” (Hangulatzenéért kattints ide) Aldimar Carcosa csupán felerészben az anyagi világ szülötte. Édesanyja, Magdalena Carcosa a szent germán birodalom legfélelmetesebb hírű boszorkánya volt, aki odáig ment az…..
Aldimar Carcosa 2011.03.25 23:30:18
@Neferkharta Carcosa: Kedves Neferkharta!

Igen. Igényt tartok a segítségedre a lányom kiszabdításában.Hiszen te ismered legjobban a sivatagot. Cserébe én is melléd állok (kölykeimmel együtt) az édesanyád és nővéreid gyilkosának legyőzésében.

Üdvözlettel: Aldimar
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..
Aldimar Carcosa 2011.03.24 21:15:23
@Hellehild Carcosa: Kedves Hellehild!

Amit már többször kifejtettem nem fogok lemondani a lányom kiszabadításáról. Biztos ez lenne a legegyszerűbb, hogy megöljük és aztán nincs baj vele többé. De ezt ne várd el tőlem még, ha eddig az utóbbi három évben nem is tőrödtem a kölykeimmel, igaz nem is tudtam a létezésükről. Nem fogom mégegyszer cserbenhagyni a lányomat.
Ha pedig az erőforrások elpocséklásától tartasz annyira akkor megnyugtatlak arról hogy nem fogok mentőcsapatot szervezni a családtagokból a választás során. Ha valaki önként felajánlja hogy segít akkor szívesen elfogadom tőle. Viszonozni fogom felé a szívességet. De természetesen megkeresheted és le is beszélheted róla ha nagyon akarod és ha ez neked örömöt okoz. Akkor legfeljebb ketten megyünk vissza a fiammal kimenteni a lányomat.

Visszatérek a kastélybam hogy szavazzak a választáson. Mert a család iránti hűség ezt diktálja. De utána saját dolgommal akarok foglalkozni.

Aldimar
Aldimar Carcosa 2011.03.24 20:44:01
@Emmanuel Carcosa: Nem tudja hogy ő Carcosa. Figyeltem rá hogy ne áruljam el, hogy ki vagyok abban a scaniai faluban. A fiamnak is én mondtam el hogy én vagyok az apja és hogy milyen családból származik.

Aldimar
Megjegyzés: Declan Carcosa személyében az első olyan családtagot tisztelhetjük, aki a blog indulása óta csatlakozott a Carcosa-kampányhoz. A nyitócikk névlajstromában tehát hiába keresnék őt az olvasóink – alább viszont mindent megtalálnak, amit első megközelítésben…..
A Carcosák világa emberközpontú világ, már csupán kvázi-historikus jellegénél fogva is. Mesélőként sohasem tudtam igazán megbarátkozni a hagyományos fantasy-szerepjátékok gombamód szaporodó félhumán kultúráival: sekélyesnek és sematikusnak éreztem őket, s ebből…..