Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legpestibb

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dőlnek le sorra a bálványok. Szilveszterkor eltolta a biciklit a Mötley Crüe, most meg a Manowar jelenti be a búcsúturnéját. A fémzene templomának egyik legerősebb tornya ingott most meg. Az ilyen történések mindig kiváló ürügyet szolgáltatnak arra, hogy a múltba révedjünk, és elmerengjünk azon,…..
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
És végre már akkor én is megnézem őket augusztus 5-én. A dél-afrikai csapat eddigi magyar koncertjeiről ugyanis sajnos lemaradtam. Vagy nem voltam éppen a Soundon vagy nem fértem be a Szigeten a sátorba, ilyen és ehhez hasonló butaságok miatt. Pedig mindenki mondja, hogy egy élmény…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Lesz június 16-án a Budapest Parkban egy fesztivál Aerodome néven. Erre már bejelentettek két nevet, a Megadeth és Rob Zombie személyében. Most itt van a maradék kettő is. Az este főzenekara a Limp Bizkit lesz, akik 2009 után térnek vissza Magyarországra, hogy ugráltassák majd egy…..
Robiék kifogtak egy nihilista alkalmazottat az egyik székesfehérvári McDonald's-ban, aki arra sem vette a fáradtságot, hogy felírja a bulifoglalásukat. Szerencsére volt a fagyasztóban torta, és hamar kidobták az embereket a termükből, de aztán ennyiben is maradt az esemény, élő…..
legpestibb 2013.12.30 12:35:04
Nemrég sorra vettünk pár magyar raplemezt idénről, most pedig ideje volt még mélyebbre ásni itthon. Beszélünk Bigmek szólólemezéről, a Hősök áprilisban megjelent stúdióalbumáról, a Stíluspakk negyedik részéről illetve két feltörekvőről (DD Kobe, Masihiro) is. Bigmek…..
Bár csődbe ment a KÖKI, a bérlők még próbálnak valamit kihozni a vendéglátóipari egységeiben. A kínai étterem például gazdagon panírozott adagokkal operál, amin belül 80-20% a prézli-hús aránya: Vásárlás után kis családommal hármasban (2 felnőtt + 1 kislány) a Köki…..
Miközben soha nem látott népszerűségnek örvend itthon a hiphop, a műfaj vezető előadóinak lemezeiről sokszor teljesen elfeledkezünk. Na, de most! Meghallgattuk a kizárólag a Youtube-on (de ott nagyon) népszerű Mr Busta és Essem lemezét, az Egyenlők supergroup bemutatkozását…..
legpestibb 2013.11.18 15:01:58
Miki357 rendezésében elkészült az új Irie Maffia-klip, ami annak ellenére élvezetes, hogy egy zagyva homevideónak tűnik az egész. A Senáéknál (ő az énekesnő), illetve a Szigeten rögzített klipben a zenekaron kívül más híresebb emberek is feltűnnek, lehet kommentelni kik azok!…..
A GreenManGaming a Golden Joysticks-al karöltve nagy akcióba fogott. Minden Golden Joysticks szavazónak ingyen Mafia II vagy Civilization V játékot ad. Egyszerűnek hangzik, de sajnos ennél picit nehezebb lesz a kulcs megszerzése: UPDATE: Initial batch of codes for Civilization V and Mafia…..
legpestibb 2013.10.19 16:16:26
MZ/X azt szeretné megtudni a T-Mobile/Telekom ügyfélszolgálatától, hogy miért kellell rongyosra beszélni a száját és vásárlók könyvével fenyegetőznie ahhoz, hogy adjanak egy legalább smsezni/telefonálni képes cserekészüléket? Tisztelt T-Mobile Ugyfelszolgalat! Eloszor is…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
legpestibb 2013.08.27 12:57:01
www.youtube.com/watch?v=hTtz7A6AQ-c
Nekem valahogy ez a videó ugrott be rögtön. Vajon miért? :D
Kíváncsi, hogy miért kell minden egyes megállónál egy PDF-et letölteni a BKK csillivilli online menetrendjében? Most kiderül. Természetesen azért, hogy a teljes menetrendet újra lehessen fejleszteni, hogy emberek is tudják használni. Egyúttal szeretnénk kitüntetni valahogy Sanyi…..
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
A dohánymutyi abszurditásáról vég nélkül lehet írni, már szerencsétlen vízipipásokról is készült nagyriport, de az valahogy eddig senkinek nem ütöttte meg az ingerküszöbét, hogy miért csak a 600-1000 féle adalékanyagot tartalmazó cigarattákat árulják Magyarországon?…..
Péter megdöbbenve szemlélte tegnap uzsonna után a Mammut KFC-ben, hogy egy alkalmazott nem csak az asztalról gyűjtötte össze az épen maradt papírpoharakat, de még a szemetesből is kiszedte a jobbakat. Pánikra semmi ok, valószínűleg a gyerekének gyűjti őket, a mosogatógépet…..
Subba Kell: Flaska 2013.03.06 15:12:07
Nem kell magyarázni. ..
legpestibb 2013.03.06 20:30:50
Subba Kedvenc hangszered 2013.02.13 10:24:03
A művészet nevében is köszönjük szépen!  ..
legpestibb 2013.02.13 10:49:06
@pavor nocturnus: én is pont erre gondoltam
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
Ha a fizetőeszköz virtuálisan beválik, ön is fogadhat avatarokat a házába. „Sajnos az euróval és a dollárral szemben már nincs esélye a forintnak erősödésre, de több tárgyalás eredményeként hétfőtől bevezetik a devizánkat a World of Warcraft nevű online…..
legpestibb 2013.01.19 12:36:42
Heaven Street Seven - Felkeltem a reggelt(Megadó) Az utóbbi hónapokban olyan izgalmas, élvezhető magyar lemezek jelentek meg, amik bár progresszívnek nem nevezhetőek, de nagyon jó érzékkel ötvözik a hazai örökséget a trendi külföldi sémákkal. A Heaven Street Seven októberben…..
Green Day - ¡Tré!(Reprise) Az év utolsó hónapjával elérkezett a Green Day albumtrilógiájának befejező része is. Ahogyan a cím is mutatja, Billie Joe-ék már előre érezték mi lesz a véleményünk a harmadik lemezről, ezért voltak olyan kedvesek, és - borzalmas poénnal…..
Szép lassan szivárognak a dalok Snoop Lion jövő évi Reincarnated című albumáról, most a La La La és a Here Comes the King után itt a harmadik, a Lighters Up. A továbbra is Major Lazer produceri munkáját dicsérő számban Snoop mellett két jamaikai vendégelőadó, Mavado és Popcaan…..
legpestibb 2012.12.11 11:30:28
Egyre több fesztiválra jelentik be az első neveket, így várható volt, hogy Magyarországon is előkerül pár jegyvásárlásra csábító előadó. Idén, a nagyobb rendezvényeket tekintve a Volt jelent be először öt nevet, amik közül egy mindenképpen a 2013-as fesztiválszezon egyik…..