Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badogdobos

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Országos sztrájkot hírdetett november 29-ra a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) a katonákat, rendőröket, tűzoltókat, vámosokat, büntetés-végrehajtási dolgozókat és a nemzetbiztonság területén…..
Kezdjük az elején a sztorit: A Sziget idén nem 7 hanem csak 5 napos lesz, de a jegyárak változatlanok maradtak. Egyszerű matek: 30 000/5 NEM EGYENLŐ 30 000/7-tel. A 0. napon lesz Iron Maiden (nem érvényes rá a 30 000 forintos hazamenős hetijegy). De ugye a Nagyszínpadot már hamarabb…..
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
Subba Ahol csak a zene kábít 2008.01.07 09:21:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezeket a videóklippes gyöngyszemeket, az Arató Disco honlapján megtekinthető, varázslatos, dizsibecsalogató kedvcsinálókat. Bámulatos képi megoldások, szeretetreméltó szereplők, remek talpalávalók, fogyasszátok örömmel!Az első felvétel a…..
Subba Fekete Pákó show 2008.01.03 11:40:00
Figyelmeztetni szeretnénk azt a nagyon kevés embert, akik még néznek magyar műsorokat. Élvezzétek életetek nyugodt perceit mert hamarosan rátelepszik valaki, aki hatalmasabb mint Kiszel Tünde, és Gáspár Győző együttvéve. Úgy hírlik, hogy valóság show készül! Az…..
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...
Hello Kitty, a lányok kedvence ezentúl fiúknak szánt ruhákon és kütyükön is megjelenik. A világhírű cica megalkotója, a japán Sanrio úgy döntött, hogy kifejezetten fiúknak árult táskákon, órákon, pólókon is elhelyezi a figurát. A cég szóvivője szerint a mai gyerekek…..
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..
Igazi gyöngyszemet talált a zinterneten kedvenc sportblogunk szellemi vezére, aki lassan törzsszerzővé válik itt nálunk, ha nem vigyáz. Következzen az ő szakértő tolmácsolásában két nagyszerű zenés-táncos videófelvétel. 1973-ban, a Dal 73 fesztiválon – az enteriőrből úgy…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
Halottak iwiwen. Szóval ismét itt van az oldal, és megpróbálok minnél több halottat szerezni iwiwről, myvipről. Lehet ez egy kicsit durvának tűnik, pedig nem az. Ha szeretnél Te is szerkesztője lenni eme csodás oldalnak, akkor dobj egy emailt [...] és a többit megbeszéljük. A…..
Nincs is a földön jobb a Budapest tévénél. Nálunk itt fejeződik be a szórakoztató ipar Mekkája felé tartó utazásunk. A Budapest TV minden, amit egy három hete nem alvó, széthajszolt ember egy óriási vacsora, és fél kiló kemény drog után álmodhat. Hol ér fel ehhez a Twin…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Subba Extázis reggel fél nyolckor 2007.08.31 09:14:34
Zene nélkül határozottan élvezhetőbb A Hegedűs produkciója, amit a Napkeltében nyújtott a minap. Basahalmi Elemértől loptuk...
Subba Der Tod in Venedig 2007.08.27 08:52:00
Bár kissé későn vettük észre ezt a gyöngyszemet, mégis utólag ezúton szeretnénk gratulálni a Bors teljes szerkesztőségének, a remek irodalmi párhuzamállításért, mi magunk sem tudtuk volna ennél burkoltabban közölni az olvasókkal, hogy mit is gondolunk a haldokló…..
Purgának ízlett az ital, nekünk is van olyan - kedvenc - kollégánk, akinek ez a komonista horrorkeverék az anyatejjel kevert csapvize, úgyhogy megbocsátó szeretettel nézzük a rémisztő dobozt. Ha valaki küld nekünk egyet, azt is megmondjuk, hogy milyen. További homályos fotók…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Lassan most már tényleg itt a meleg, úgyhogy szeretnénk is bemutatni kedvenc nyári slágerünket. A Delta együttesről eddig még nem hallottunk, de tuti, hogy nagyon sikeresek (valahol). A téma persze a Balaton és a bulizás.   Heeeeeej-Hóóóóóó…..
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..