Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serbán Marcell

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Fajtikázik a Napi Ász 2010.02.19 13:20:00
Egészen különösen alcímezte a bulvárlap azt a hírt, hogy Havas Henrik webtartozásának kiegyenlítésére a naczivadasz.com egyik szerzője gyűjtést indított, azzal indokolva az akciót, hogy Havas Henrik zsidó.Most hagyjuk a hírt magát, pedig lenne mit rúgózni azon, hogy miért vesz…..
Serbán Marcell 2010.02.19 22:21:08
„Fajtikái összefognak érte”

Alcímmel jelent meg eredetileg a cikk ma kilenc óra körül a Napiász Online bulvár rovatában. Az Index szemfüles újságírója ezt a ziccert már nem tudta kihagyni, hogy felelősség mentesen, de azért címlapon hozza le a hírt. Ügyes minden esetre, úgy írni egy köztudottan kényes témáról, hogy rögtön két felelős is áll rendelkezésre, ha ne adj Isten … ezúton is gratulálunk neki és ha Pulitzer díjra nem is javasoljuk, de legalább megköszönjük neki, hogy felhívta a figyelmünket egy több féle képen is érthető voltaképp idézetnek. Az már csak hab a tortán, hogy kezdőnek is csak jó indulattal mondható, újságíró kolléganőnk T. Dianát még fel is hívta, az index szorgos munkatársa, hogy milyen indíttatásból kapta a cikk a vitatott alcímet. Mikor megkapta a választ, hogy Ő csak a náczivadasz.com blogból idézett, már le is tette a telefont. Természetesen utána már nem volt elérhető.

Szeretnénk leszögezni!

A Napiász Online, nem zsidózik, nem kommunistázik, ahogy nem is nácizik. Legkevésbé sem cigányozik, minek utána az Edőcs István Ökölvívó Egyesület hivatalos médiatámogatója. Mindent Lehet mondani ránk, csak azt nem hogy rasszisták vagyunk. Igen mindent lehet mondani ránk, mert egy Index.hu címlapon hozza a következőket:<br>
www.napiaszonline.hu/bulvar/havas_henriknek_gyujtenek_hogy_fizethessen_17179
<br>P.S.

Szomorú, az ha egy országban, ahol sokan kenyérből nem esznek eleget, még többjüknél a hűtőben is jó esetben csak hideg van és semmi más, a legnagyobb gond a faji hovatartozás.
Serbán Marcell 2010.02.19 23:01:55
@barb: Ez a mi nevünk barb, több fázison is túl vagyunk a bíróságon. A Napi Ász print hivatalos üzemeltetője ellen felszámolás folyik. Az a cég aki most üzemelteti a printet, nevet bitorol, jegyezném meg szerényen:) amúgy nem személyes, csak nem esett jól. A nick mögött valódi személy áll, és mi csak, személyiségi okokból nem hoztuk le a nevét, ha egyre gondolunk ... mosolygós estét
P.S. Én személyesen hívtalak, legalább tízszer azon a számon, amiről Te hívtál, valahogy elkerültük egymást