Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalasnyikov

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már az is durva, hogy arra van ideje egyeseknek, hogy tévét nézegessenek, hát még az ilyenek. Mondjuk nem tudom pontosan, hogy ez igazából mi a fasz, de már csinálom az Egymillióan adjatok nekem 1 forintot!  csoportot az interbookon, stipistopi!!..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Kalasnyikov 2011.06.14 10:39:01
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
Kalasnyikov 2009.09.22 16:53:09
Beszélgetünk, beszélgetünk msn-en, faszos képet már küldött magáról, remélem a hétvégén megnyílik, a falu neve már megvan, googlen ellenőriztem, ő az...
Kalasnyikov 2009.09.11 13:16:00
Vannak videók amelyek felett tamáskodva ülünk, és nem hisszük el, hogy nem 1989-ben készültek. Íme a Tűzmadár együttes. Ki lehetne emelni a sztorit, a színészi alakítást, a szántóföld mellett elvonuló gitárost (nyílván villanygitárral), vagy a falsetto foszlányt a szám…..
Megmutatjuk nektek mivel foglalkozott ezen a héten mindenki aki jelentős a Magyar Internetben, és az összes nagymenő - beleértve bennünket is. Most még biztosan úgy érzitek, hogy ez fellengzős szöveg tőlünk, pedig ezúttal ti vagytok a lazábbak, álljatok le a…..
Kalasnyikov 2008.12.05 09:43:53
Tomi, Tomi, hova is ment az ondó? A kommentek közül loptuk a fenti kis szösszenetet, ezer köszönet érte...
Nos, melyik hazai zenekar tisztességben megőszült frontemberének van már szüksége távollátást korrigáló súlyos dioptriákra? Megoldás és bónuszként hülye zeneipari sajtóközlemény a folytatásban. SAJTÓANYAG 2007. szeptember 10-én, hétfőn - két év után - új Ossian…..
comment:com 'Hányok a jégen' 2007.04.22 13:14:00
A Sztárok a jégen két nagy csodája, hogy totál amatőrök megtanultak normálisan korcsolyázni, Xavér pedig megtanulta, hogy ne süssön el debil poénokat. Már megérte. Szekeres Nórát viszont nem sikerült kitanítani arra, hogy ne dumáljon annyit, meg hogy ezt ne másokkal egyszerre…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Bodycount – Bodycount's in da House Kitűnő szám a melegítésre, a rendőrszirénák…..
Csáp Géza Hatórai trip-rock 2006.08.15 16:53:00
"Nézz bele a Gatheringbe, de nem kell végig; elég ha annyit írsz róluk, hogy helyes lány és szépen énekel" - kaptam az ukázt tegnap. Az első tíz percet le is késtem, ahogy kell, aztán amikor odaértem, pont egy lassú, szomorkás dalra, (a Gathering összes dala lassú és…..