Regisztráció Blogot indítok
Adatok
op66

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után…..
op66 2010.04.22 12:33:48
@Fly_G_Fly: igen az átlagok majd változnak a szlovén meccs után, de a magyar meccsekre 500-600 nézőket írtak, ami nyilvánvalóan nem igaz, különösen annak fényében, hogy pl. a koreai-lengyel, vagy horvát-brit meccsen is ennyien voltak szerintük. ez a szlovén rendezők kicsinyes játéka a nézőszámokkal, igyekeznek kissebbíteni a magyarjárás méreteit.
Az IIHF és a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság szervezőbizottsága helyt adott a brit csapat kérésének, megcserélték az első két szombati mérkőzést tornán. Az eredetileg 16.30-ra kiírt Magyarország–Dél-Korea összecsapás 13.00-kor kezdődik, tehát mi játsszuk a…..
Az izlandi vulkánkitörés miatt nehéz helyzetbe kerültek a britek, csütörtökön és pénteken sem tudtak elrepülni Szlovéniába. Péntek hajnalban busszal indultak útnak, épphogy odaérnek a vb-re, de szeretnék nem az eredeti időpontban lejátszani nyitómeccsüket. Pavle Kavcic,…..
op66 2010.04.16 10:13:29
@kovacsistvan: bocs, de ez nem geomorfológia, hanem geológia, de mindegy.
kicsit sok a bizonytalanság, repülőgépszerencsétlenség, gyásznap, vulkánkitörés, kíváncsi vagyok mi jöhet még.
remélem ez nem tart vissza senkit és leszünk hétvégén legalább 1500-an.
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
op66 2010.04.15 14:46:20
@KREÁTOR: ezt megtehetik, most az utolsó pillanatban? sokan szervezték a hétvégi két meccsre az utazást és a foglalásokat (mi is).
Az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén nem sok hiányzott, hogy az erősebb csapat eljusson a két számjegyig. Az előző szezonban az akkor finalista Újpesti TE komoly ellenállást bírt kifejteni a magyar EBEL-gárdával szemben, egy mérkőzést nyertek is a lila-fehérek, ráadásul…..
op66 2010.03.23 21:40:05
@tiriakos: pl. Lettország, Fehéroroszország
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Az EBEL-negyeddöntőben egyetlen párharcnál volt szükség a mindent eldöntő hetedik mérkőzésre. Vasárnap a Red Bull Salzburg hazai pályán legyőzte a Klagenfurtot, így az alapszakaszban a hetedik helyen végző címvédő búcsúzott az idei küzdelmektől. Kochék a 28.…..
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon…..
op66 2010.02.19 22:23:31
@hokikori: 60 körül lehetett a kapott, de a 10 kicsit kevésnek tűnik, így visszagondolva;
a 78-10 az mondjuk egy oroszország-kínán jöhetne össze
Magunkra és a játékunkra kell figyelnünk, mondta blogunknak az alapszakasz utolsó fordulója előtt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője utalt rá, sokan spekulációra gyanakszanak. Videóbeszámolót mutatunk a csapat csütörtöki sajtótájékoztatójáról. "Egyértelműen…..