Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atrem

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tahó parkolás mindenhol van, nem kell keresni, mindenhol bosszantják az embert, olyanok, akik mindent semmibe vesznek, nem zavarja őket, hogy másoknak bosszúságot okoznak, mindenhol fellelhetők, kapuban parkolnak, elfoglalják a családos parkolót, közvetlenül a kereszteződésben vagy a…..
 Mozgalmas harmadik év áll mögöttünk, tele fontos mérföldkövekkel: megtanult beszélni, majdnem szobatiszta ( na jó, kakilni a gatyába szeret), született egy tesója és ismét túlélő volt.A mindennapokban a legfontosabb változás, hogy üdvözölhetjük ÉN-t, vagyis teljes…..
TComment Tekert vagy nem tekert? 2013.05.10 11:42:31
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Korábbi bejegyzésemet a Széchenyi és Deák utca kereszteződésében kialakított közlekedési lámpa alapozta meg.Azóta már választ is kaphattunk arra, miért kellett ez a közfelháborodást keltő, nem olcsó beruházás. Valamilyen forrásból értesültem róla, hogy azért kellett,…..
Régen Keszthelyen volt egy mondás, miszerint: Keszthelyen két lámpa van... Innen folytatta mindenki az útbaigazítást a látogatóknak és mindenki mindenhova odatalált. Amikor elköltöztem innen, akkor is ez a két híres lámpa irányította a forgalmat, elég jó hatásfokkal, igaz a…..
atrem 2012.12.22 22:22:06
@Ny1: Én még nem tapasztaltam, hogy programoztak rajta, mert ha tehetem elkerülöm. Nem nagyon vall körültekintő változtatásnak a plusz 10 másodperc, főleg ha a kanyarodók is megkapták. Inkább gyorsítani kellene a váltásokat, de legalább valakinek feltűnt, hogy ott nincs rendben valami.
"2012. január 1-jétől kell alkalmazni a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásnak egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvényt módosított formájában." Ez az idézet az egyik ÁNTSZ honlapról való, lehetne bárhonnan is, mert még a…..
Hetente kétszer van piac, amit nagyon kedvelünk, zöldséget és gyümölcsöt veszünk rendszeresen a kedvenc árusainktól. Már ismernek minket és jó áron a legjobb terméket kapjuk tőlük. A többi standon nem igazán mi vagyunk a célközönség, azért elég sokat elnézelődünk a…..
Sokáig laktam Keszthelyen, középiskola után kerültem ide országjárásom során. Annyira megtetszett a város, az értékeivel, a hangulatával és a környékének rengeteg csodája, hogy itt maradtam. Sajnos 2002-ben el kellett mennem, mert a megélhetésemet biztosító vállalkozásomat be…..
Kontár Komlókutató Borsodi Búza 2011.05.24 22:09:00
magyar szűretlen világos búzasör Blogunk ma újabb rendkívüli megtiszteltetésben részesítheti magát: mindenkit megelőzve írhatunk kritikát az ország első kukoricagrízes búzasöréről. Amikor egy bő héttel ezelőtt elsőként írta be tisztelt kommentelőnk, hogy a Borsodi…..