Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tylsa

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elköltöztem:) Nincs különösebb oka...csak annyi, hogy ha eltervezem, hogy most tényleg fogok írni folyamatosan, kell csinálnom egy új blogot:) Itt megtaláltok: adriamicin.blogspot.com   Puszipá :)..
 Na halihali!Ismét egy szupi kis giveaway-jel szolgálhatok evil-she-devil blogján :)http://evil-she-devil.blogspot.com/2010/12/giveaway.html itt a címe:) Nézzétek, pályázzatok:)Üdv:Tyl..
 Halihó!Jó régen írtam már a blogra, majd folytatni szeretném perszetermészetesn, de jelenleg ki sem látszok a papírhalmazból, ami a tanulnivalóimat szimbolizálja :(A lényeg, amiért írok most, hogy általam már régebb olvasott blogon van nyereményjáték, amit egyrészt hogy…..
 Ma voltam körmösnél:) És olyan jó lett a körmöm, hogy ihaj^^ Rakok fel egyet az elsőről meg a mostaniról. Mindenki döntse el, hogy neki melyik tetszik jobban. Nekem mindkettő, de most ez:D (az első kép az előző, az alsó emg a mostani:) ) ..
Tylsa 2010.07.02 20:21:23
@Proton: Fika nincs, de a szart esetleg?:D
Tylsa 2010.07.02 20:53:57
@Proton: Ez teljesen alap, mindig így kakizom össze a körmeimet:D Amúgy..mindenkinek van egy hobbija xD (fikakiszopkodás:D )
 Nem szeretem Caramelt, és a megasztárt se, de egyszer néztem a Vivát és volt ez a szám. Nem is tudtam, hogy énekli. De egyszer csak elpityeredtem rajta, mert szerintem gyönyörű. És a klipje is igényesre van megcsinálva. És pont.    ..
 Már egy ideje olvasgatom Mobilarénán a mobiltelefon teszteket. Nem azért, mert mobilt akarok (najó azért is, de ez secret), hanem azért, mert örömöm lelem benne. Szeretem olvasgatni, mert Bog, Bocha és a többiek érdekesen írnak, és nem csak pötyögnek a nagyvilágba, hanem…..
 "Eksztázisomat kihasználva Durand egy kanapéra hasaltatott, és úgy megfingerlizett három ujjal, mint még életemben senki. Vissza is adtam neki, és mikor láttam, hogy a lyuka úgy nyílik és zárul, mint a virág kelyhe a szelíd harmattól, műf*szt ragadtam, és felnyomtam…..
"A társaság a közmegegyezést elfogadva használja a bűn szót, ám kijelenti, hogy semmiféle cselekedetet nem minősít bűnnek.[...]1. A Társaságnak csak az lehet tagja, aki legalább huszonötezer livre jövedelmet igazol, amiből fedezhető a tízezer frankos tagdíj.2. A Társaság,…..
 "Azzal az aljas végigfekteti feleségét a kanapén, és kényszeríti, hogy szájába fogadja a g3cit, amellyel megtöltötte a fenekemet. Nem minden kajánság nélkül engedelmeskedtem a parancsnak, és nyomom ki magamból a zuhatagot, látván, hogy a bűn mily kegyetlenül…..
 Unalom van. Dögunalom. Speer. Speer. Szeretlek. Nehogy elhidd. Csak annyira, mint Te engem. Olvassak? Vagy ne? Nem tudom. Olyan érzésem van, mintha tanulni kéne és ezért nincs kedvem semmihez. Lehet alszok egyet. Vagy nem. NEM TUDOOOOOOM :(Este még lehet írok egy…..
 Fáradt vagyok. Nem akarok semmit se csinálni..csak feküdni és nézni ki a fejemből. De nem tehetem meg, mert 1000 dolgom van. Nincs pihenés. Mindig menni kell. Utálom. Azt is utálom, ha itthon kell lennem. De ez most jobb. Mondjuk nekem sose semmi se jó. Furcsák. Álmok.…..
(=A sírásban is van valami gyönyörűség...) Megkönnyebülést ad.És tényleg. Nem sírok. Sírtam eleget. Most a negatív érzésekkel kapcsolatban nem érzek semmit. Örülök, hogy vége. Vége az első évemnek a felsőoktatásban. Sikeresen zártam. Az átlagom közepes lett, rontottam az…..
 Nos csak azért írok, hogy majd ha lement az utolsó két vizsgám akkor megpróbálok aktívabb lenni, hogy a csekély számú olvasóm tudjon az életem alakulásáról:D Most megyek is tanulni:) Azért megpróbálok jelentkezni majd:)..
Dír Dájörí!Tiszta angolzseni vagyok:)Lássuk csak...ma van máricus 2-a...egy teljesen jelentéktelen kedd, amikor nem történt semmi izgi. Najó...csupán felrobbantam kb 5×:D de ez az én hülyeségem...mindegy erről nem is írok...Ma reggel volt egy anatómia órám, amin a…..
Hello mindenkinek, aki idetéved (és annak is, akit én irányítottam ide :) )!Szóval, bele is vágok egyből a közepébe: szombaton repetapartit tartottunk a csájékkal! Ugyanis szerdán olyan jól sikerült a praty, hogy benne volt a bugi mindenkinek a lábába, és muszáj volt…..