Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guar

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán feszes megoldást választott a környezetvédelmi kényszer üveggyûjtõ csövesek ellenlépéseként az Auchan, fedezte fel Ferenc. Igazuk van, minek szenvedni az üvegvisszaváltással, szelektív szemétprést minden háztartásba! Update: Mint azt elég hamar kiderült, valójában…..
Magyarország megújul és valódi nyugat-európai országgá válik. Ezt ígérgetik már az EU-s csatlakozás óta mind a "szocialisták", mind pedig Fideszék. Előbbieknek nem sikerült "Új Magyarországot" építeni, utóbbiak is csak próbálkoznak. Sikerességük vagy…..
Aki még figyeli az út mentén kihelyezett, a figyelem elvonására kitalált óriásplakátokat, az észrevehette, hogy az elmúlt néhány hétben villanyszámlánk egy részét is ezek díszítésre költik. A legutóbbi ELMŰ-ÉMÁSZ reklámja a 230 Volt meglétét ígéri meg a jövőben is, a…..
"Ne szívjál füvet, mert olyan leszel mint én. Ne szívjál füvet, elvisz a rendőrség. Seggbeb***nak a gumibottal, az Orbán kormány bosszút forral. Szavaztál volna az MSZP-re, vehetnél füvet hétvégére [...]" - adja a jó tanácsot a Rózsaszín Pitbull több, mint nyolc év…..
Lehet? Miért ne? Hát persze, hogy lehet! Mindent lehet! Akár szavazattal, akár anélkül. Nos, az arra adott igen választ, hogy lehet-e patyolattiszta pártot útnak indítani - melynek tagjairól később nem derülnek ki finom történetek - még senki nem támasztotta alá pozitív…..
Ahogy közeleg a választás végső eredménye, úgy remegnek kezek és lábak a politikusbűnözői körökben, hiszen az elszámoltatás elkerülhetetlen. Így van ezzel Hagyó Miklós is, aki megmutatta országnak, világnak: a mobiltelefonok dobozait nem kell még a szelektívbe se dobni, azok…..
Új, két részes plakátsorozat. Minden jó, ahogy van? Nem volt elég? A megaláztatásból? Az áremelésekből? A közbiztonság romlásából? Az ingatlanspekuláció céljából intézett iskolabezárásokból? A gazdasági válság körüli tehetetlenségből? A mindent átszövő…..
Annyi hasonló bejelentés érkezik különféle hiperekrõl és szuperekrõl, hogy nagyobb anyagra készülünk a témában, de addig sem bírtuk a várakozást. Két, szinte egyforma sztori érkezett ugyanis, ugyanarra a – leértékelt – kaptafára: a Media Marktban kisebb árat írnak…..
A lusta, kényelmes fogyasztó birka bemegy a Media Marktba, ahol mindent elsőre (és másfél- vagy rosszabb esetben kétszeres áron) megkap. Eközben a Media Markt, mint külföldi multicég kiviszi az extraprofitját az országból, olykor kellemetlen helyzetbe hozva a magyar kis- és…..
A multinacionális cégek talán a legnagyobb kártevői hazánknak - és az egész világnak - nem elfeledve, hogy azért teremtenek néhány munkahelyet (Magyarországon összesen 6%-át teszik ki a multik a foglalkoztatáspiacnak). Őket képviselni a parlamentben gyakorlatilag hazárulás,…..
Néhány hete küldtem több hírportálnak és a BKV-Figyelőnek is egy ímélt, melyben arra szólítottam fel minden kedves BKV-utast, hogy kezdjen egy kisebb polgári engedetlenségbe és ne vegye meg a jegyet/bérletet. Ehelyett, ha jön az ellenőr, udvariasan közölje, hogy helyszíni…..
Veszprémben összefogást hirdetett az MSZP. Kérdés, lesz-e kivel összefognia. Habár Veszprém mindigis vonzódott a "szocialistákhoz", az őszödi beszéd óta ott is megcsappant népszerűségük (újabban ezt elő is segítjük). Készült hozzá egy"reklámcsík", mely…..