Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ravinder

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Vasárnap tiltott előzésért sorolták vissza a németet Monacóban, négy éve, amikor legutóbb indult ott, pályán parkolásért. 2006-ban másodpercek voltak hátra az időmérőből, Michael Schumacher vezetett, de Fernando Alonso utolsó gyors körén volt, remek részidőkkel. A ferraris…..
Valamikor az éjjeli órákban elhunyt a T-Mobile országos hálózata, az előfizetők nem hívhatók, illetve ők sem érnek el 30-as számot, smsezni nem lehet, bár a mobilinternet állítólag megy. Kommentelők egyáltalán nem megalapozott értesülései szerint egy szoftverfrissítés…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Day One című midseason-sorozat egy világméretű katasztrófa után jétszódik majd, és arról szól, hogy egy maroknyi túlélő hogy birkózik meg a váratlan feladattal (értsd: a civiláció újraélesztése), azt viszont nem tudtuk, hogy egészen pontosan milyen…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Ravinder 2007.06.22 21:03:43
Nem olvastam ugyan végig minden hozzaszólast mert nagyon sok van, de:
- ha van szekrényed, ha nincs, mindenkképpen szokott lenni lehetőség értékeid leadasara/megőrzésére az étteremben. Persze ezt nem biztos h tudta szegény lany.
- nem illik am altalanosítani, mert nem minden Meki ilyen mint amiben az eset megtörtént. Sajnalatos h van ilyen.
- azok akik azon gondolkoznak hogyan mehet barki is Mekibe dolgozni talan elgondolkozhatnanak magukon. Süt le rólatok mennyire lenézitek azt aki ott dolgozik. Nektek mondanam h éppen ennyire lenézlek benneteket, akik felsőbbrendűségi komplexussal mentek be az éttermekbe vasarolni. A meki nem egy tragyadomb és nem
sz@rlapatolók dolgoznak benne, mégis sok vendég úgy kezeli a dolgozókat. Csak tudnam minek jarnak akkor oda.
- Ma nem tudom mi a helyzet, de amikor én ott dolgoztam (főiskola közben, sokszor csak heti 3-4 napot dolgozva)sokszor ugyanolyan vagy jobb fizut kaptam, mint aki valami mas melóhelyen heti 50 órat gürcölt minimalbérért vagy attól nem sokkal többért.
- szerintem lehet karriert csinalni a Mekiben is. És ez elérhető azok szamara is akik nem a legjobb képességekkel, vagy adott esetben nem tudnak diplomat szerezni. Nem titok valóban meg kell dolgozni érte.
- A mekikben otthon sokkal komolyabb előírasok vannak mint külföldön. Írorszagban/UK-ban pl olyan dolgokat lattam, amiért külön-külön is fejlövés jarna egy MO-i mekiben.
- aki meg a testszőrzetét sajnalja amikor mekiben akar dolgozni, az gondolkodjon ez azon h azt (szakallat) higiénias okok miatt kell levagni. ha nem teszed, akkor a masik "értelmiségi" téged is szid 1-2 hozzaszólassal később, mondvan h mennyire nem tartanak be előírasokat.

Sajnos az emberek (és főleg a magyarok) irigyek és lenézőek, és nem tudjak elfogadni ha masok kicsit mashogy gondolkodnak. Szóval Ti, akik itt nem tudtok mast csak fikazni a Mekit, jobb lenne ha magatokba néznétek kicsit. Nem mindenki hülye és fogyatékos aki ott dolgozik. Sajnos tény, h nem minden étterem egyforma. Azokat a helyeket amelyek tényleg ganyak legszívesebben én is bezaratnam, de tutira nem az az 1-2 kivétel az altalanos, mégis itt mindenki altalanosit.

valaki mar emlétette: miért nem fikazunk inkabb egy kinai vagy csak egy sima magyar éttermet. ma amikor mindenki husokat cimkéz at tutira megetetik velünk a régen lejart húsokat (meg mast is) amit csak azért nem érzel romlottnak, mert jól megfűszerezték.