Regisztráció Blogot indítok
Adatok
övön alul

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madame X címmel, június 14-én jelenik meg Madonna új nagylemeze, amire négy évet kellett várni a rajongóknak. A lemezt állítólag Madonna latin zene iránti szeretete inspirálta, és az elsőnek bemutatott dal is ezt erősíti. A kolumbiai Malumával közös számban az énekesnő a kolumbiai Medellínről, Pablo…..
övön alul 2019.04.18 20:57:44
A gazdasági válság kirobbanása óta idén tartották a legkevesebb karácsonyi bulit a cégek, ám ennek hátterében nem pénzügyi okok, hanem a MeToo áll...
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
Újra terjedni kezdtek a patkányok Budapesten és már nem viszik el a szemetet Észak-Magyarországon. A szeméthalmok mögött néhány Fidesz-közeli vállalkozó alakja rajzolódik ki...
Fél évig tartó nyüglődés után a Wizz Air végre kikukázza az eddigi kaotikus poggyászkezelési rendszerét, megalkotta ugyanis a tökéletes és átlátható csomagszabályt - konkrétan lenyúlta a Ryanair nemrég bejelentett rendszerét. Igaz, némi balkáni fűszerezéssel. Lényeg: visszatértek ahhoz, hogy már a…..
övön alul 2018.10.11 02:30:30
@pali923: A Wizz az az un. ultrafapados. Az easy már egy kategóriával feljebb van, és az az árain is látszik általában. (Annak nem tudom mi a jelzője.)
November végén mi is megírtuk, hogy a Hulu egyik új sorozatában, a Future Manben egy Omega dalt lehetett hallani. Akkor csak találgatni tudtunk azzal kapcsolatban, hogy fizettek-e a készítők a jogdíjakért, most viszont a Borsnak beszélt a helyzetről a zenekar...
övön alul 2018.09.26 08:41:09
@szociál: Szeretnék ilyen "szerencsétlen" lenni, de csak azért nem cserélnék velük most , mert már 70 évesek.....
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
Ha eleged van a tuti tippekből, akkor olvasd el, hogyan fogytam kétszer is több mint 20 kilót.   3 tuti tipp, hogy add le a téli pluszsúlyt. 5 jó tanács, miként tedd hatékonyabbá az edzéseket. 10 étel, amely biztosan segít a fogyásban. A világ legjobb diétája, fogyj ezzel két hét alatt 8-10…..
A OnePlus 4 éve hatalmas hype közepette robbant be a telefoniparba. A meghívórendszer, a 300 dolláros, szinte haszon nélkül árult csúcstelefonok korszaka azonban már leáldozott a cégnél. A OnePlus felnőtt, mind hozzáállásban, mind árban, cserébe viszont az egyik “legnyugatiasabb” kínai telefongyártó…..
A Bulinegyed egyik legirritálóbb jelensége az utcai prostitúció. Nem az erkölcscsősz beszél belőlem, nem is a gyermekeinket féltem (mit keresne egy gyerek este 11 és reggel 7 óra között az utcán?), nem is emberi jogi szempontból, vagy nővédőként nézem most a dolgot – bár úgy is lehetne: most a…..
Az Eb-diadal után egy-egy nap szabadság jutott a magyar válogatott játékosának, derült ki az Elviszlek magammal című websorozat legutóbbi adásából, amiben Király Gábor, a válogatott mackóalsós kapusa volt D. Tóth Kriszta vendége. Király nagyon higgadtan, okosan nyilatkozik végig, beszél arról, hogy…..
Kasz.Couture OUTFT #74 2016.06.15 05:55:00
Ahogy beköszöntött a nyár újra főszerepbe kerültek a fürdőnadrágok! Mára egy klassz nyárias szettet hoztam nektek, főszerepben a úszónadrággal. Korábban már bemutattam az F&F tavaszi kollekcióját (itt), ellenben akkor a fürdőnadrágokról nem esett szó, mindmáig. A…..
Ma kicsit beleásom magam a férfi hormonok világában, mert le lettem ugatva egy csoportban, ahol egy számomra inkább visszataszító, mint nőies (képen szereplő) hölgyeményt – nem egy bikini modell, erősen body kategória  - leoltottam és a pozitív kommentelőket a tesképzavarral…..
övön alul 2016.06.13 00:08:30
Tribulus terristris: Sajnos a tanulmányok azt mutatják, hogy nem növeli a teszoszteron szintet, de a libidót és az erekciót javíthatja (NO hatás).
Tongkat Ali (Eurycoma Longfolia): Sajnos tanulmányok nem igazolták, hogy a tesztoszteron szintet emelné. Segíthet olyan esetekben mikor panaszokat a magas ösztrogén szint okozza. Vigyázni kell a szedésévél a toxikus mellékhatások miatt.
Görögszéna (Fenugreek): Egy tanulmányban 30 fiatal görögszéna kivonatot kapott, a total tesztoszteron 7-10%-al emelkedett. A tesztoszteron DHT átalakulást gátolja. Növelheti a libidót is.
Cink: néhány tanulmány igazolta, hogy a cink szedésével növelhető a tesztoszteron szint, mások ezt nem támasztották alá. Magas ösztrogén szint esetén hasznos a szedése 50mg/nap dózisban.
Maca: tanulmány nem igazolta, hogy növeli a tesztoszteron szintet, de a libidót növelheti.
D vitamin: D vitamin pótlás esetén egyes tanulmányok 2-3 nmol/l emelkedést igazoltak, alacsony tesztoszterin szint esetén.
Chyrisin: természetben előforduló izoflavin. Gátolja a tesztoszteron ösztradiol átalakulást.Hatásosságáról szintén megoszlanak a vélemények. L Arginin NO donorként elsősorban merevedési zavarokban lehet hatásos,
L Citrulline hasonló hatású.
L Carnitin elsősorban merevedési zavarok kiegészítő terápiájaként hatásos.
DHEA, dehidropeiandrosztendion a tesztoszteron előanyaga, a mellékvese kéreg termeli. Alacsony DHEA S szint esetén a DHEA pótlás jó hatású lehet, napi dózis 50-100 mg/nap.
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
A Blikk infói szerint teljes az X-Faktor zsűrije, a korábban bejelentett Tóth Gabi - Gáspár Laci páros mellé két fiatal énekest kerítettek, ByeAlexet és Puskás Petit, ezzel kialakult minden idők legfiatalabb X-Faktor-zsűrije. Az első három évadban a Keresztes Ildikó-Geszti Péter-Malek Miklós-Nagy…..
övön alul 2016.05.18 17:42:29
Libertarian Tűzzel-vassal 2016.05.09 04:00:00
Az Uber akár működhetett is volna. Illetve működik is, csak nem ebben az undorító pocsolyában. Most tegyük a szívünkre a kezünket: az autóval történő személyszállítás nem valami nagy kunszt. Nagyjából mindenki képes rá, akinek van B-s jogosítványa és egy érvényes…..
A Sztárban sztár szlovák verziójában csendült fel a nóta. Jobb, mint a magyar változat. Videó a tovább mögött!..
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..